kylox isimli üyenin son içerikleri

1. kylox

Fps ve Hikayeli Oyunlar İçin Monitör Önerisi

Bakacaz artık biraz araştırma yapıcam başka öneriler de gelir belki teşekkür ederim
  2. kylox

Şu oled ve IPS emin olamıyorum genellikle Indie oyunlar tek kişilik hikayeli oyunlar tarzı daha çok oynuyorum ama genellikle valo cs bf6 gibi oyunlar da oynuyorum ama genel olarak hikaye odaklı korku oyunları fln sanırım renk açısından oled mantıklı olur geliyor karanlık havayı belki daha iyi...
  3. kylox

Selamlar iyi akşamlar mı yoksa iyi sabahlar mı bilmiyorum zaman algımı kaybettim konuya gelirsek Kendime uygun iki tane monitör arıyorum Birincisi oyun için olacak şekilde kavisli ayarlanabilen hikayeli oyunlar ve FPS oyunları için ikisine uyumlu 27 inç düşük ms olacak şekilde bir monitör...
  4. kylox

60k Bütçe Sistem Önerisi

Yorumum da piyasayı takip etmediğimi fiyatları tam bilmediğimi söyledim bu yüzden de soruyorum ama yine de bilgilendirme için teşekkür ederim 1778883551 Kafam da otursun her şey ona göre almayı düşünücem 1778883588 Farklı önerileri de açığım bir bakıcam her şey bir yerine otursun bakalım...
  5. kylox

60k Bütçe Sistem Önerisi

İşlemci kötü gözüküyor ve şuan piyasa çok bilmiyorum bu sisteme bu para en uygun olan mıdır emin değilim
  6. kylox

60k Bütçe Sistem Önerisi

Selamlar hepinize iyi günler umarım iyisinizdir ve umarım gününüz güzel geçiyordur Şimdi konuya gelirsek 60k bütçeli bir sistem istiyorum ekran kartı 9070xt olacak şekilde bana hazır sistem veya kendim toplayabilceğim güzel bir sistem önerir misiniz Şimdiden teşekkürler
  7. kylox

Öneri Boyun askılı Bluetooth kulak içi kulaklık önerisi

Şimdiden selamlar iyi günler iyi akşamlar umarım gününüz iyi geçiyordur yürüyüş ve spor için kulak içi boyun askılıklı Bluetooth kulaklık arıyorum fiyat 500 -1000 arası 250 gibi farklar varsa sorun olmaz kaliteli varsa önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim.
  8. kylox

Günlük kulaklık önerisi

Teşekkürlerr bı bakıcam
  9. kylox

Amazon 300e 75 ve 450ye 150tl indirim kuponu

A Lain aynı ben
  10. kylox

Günlük kulaklık önerisi

Merhabalar tekrardan söylüyorum genel olarak günlük hayatta kullanılabilecek bi kulaklık arıyorum bütçe 1k duruma göre biraz daha artabilir çok değil ama kulak üstü olmasını istiyorum jbl önermeyin bana çok kaliteli gelmiyor ama başka kulak üstü yoksa jbl in önerebilceğiniz modeli olursa o da...
  11. kylox

Yardım Minecraft PC Bedrock hata

Hatayı ben de anlamış değilim o yüzden çok bilmiyorum
  12. kylox

Yardım Minecraft PC Bedrock hata

Öncelikle merhaba iyi akşamlar arkadaşım pc ye benle oynayabilmek için Bedrock yükledi ama yüklendiği zaman bı hata veriyor dünden beri sorunu yaşıyor çözemedik yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden hata görseli aşağıda
  13. kylox

En sevdiğiniz şarkıyı bırakın gidin

Jdalnxslxnslxnskxmkd tam o zaman gelmiyorum
  14. kylox

Aslında o kadar garip denilecek bi zevk değil normal gözüküyor çoğu kişinin zevki de böyle burdakilerin ezheller fln sezan aksu no1 de iyi bi rapçi diye biliyorum zaten güzel müzik zevkin var garipseme ve 3 tane attığın için seni dövcem
  15. kylox

La la la la la en sevdiğim şarkılardan 1756897715 Arada baya dinlendiğim oluyor çok güzel pl de var benim
Geri