kylox isimli üyenin son içerikleri

1. kylox

Yardım Minecraft PC Bedrock hata

Hatayı ben de anlamış değilim o yüzden çok bilmiyorum
  2. kylox

Yardım Minecraft PC Bedrock hata

Öncelikle merhaba iyi akşamlar arkadaşım pc ye benle oynayabilmek için Bedrock yükledi ama yüklendiği zaman bı hata veriyor dünden beri sorunu yaşıyor çözemedik yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden hata görseli aşağıda
  3. kylox

En sevdiğiniz şarkıyı bırakın gidin

Jdalnxslxnslxnskxmkd tam o zaman gelmiyorum
  4. kylox

Aslında o kadar garip denilecek bi zevk değil normal gözüküyor çoğu kişinin zevki de böyle burdakilerin ezheller fln sezan aksu no1 de iyi bi rapçi diye biliyorum zaten güzel müzik zevkin var garipseme ve 3 tane attığın için seni dövcem
  5. kylox

La la la la la en sevdiğim şarkılardan 1756897715 Arada baya dinlendiğim oluyor çok güzel pl de var benim
  6. kylox

Yapma yanarız
  7. kylox

Tatlı fikri önerisi <3

Biraz öyle ama iyi biri diye biliyorum karakteri
  8. kylox

Olurr 1756897391 Norm Ender karşı pozitifim ya şarkıları güzel ama bi yandan ne seviyorum ne sevmiyorum
  9. kylox

Güzel müzik zevki canım bayıldım o shitpost'dan sonra iyi geldi xmsbxksbxksjd ben çok rap seven biri değilim ama çoğu müziğini de severim fero fln ama güzel müzik zevkin var gerçekten müzik insanı mutlu ediyor ya müzik her şeyim gibi geliyor tek o kalmış gibi sanki yanımda her hali ile beni...
  10. kylox

Tatlı fikri önerisi <3

Ben de severimm 😋😋 birlikte yeriz yapıp
  11. kylox

Tatlı fikri önerisi <3

Biliyorum çok kez gördüm denedim de ama öyle tarzları sevemiyorum işte bana rahatsız edici geliyor o tarz şeyler yine 1756893261 Canım soğuk baklava seviyorum da çok üşengeçim ve çok uğraştırıcı oluyor dediğim gibi 1756893342 Djskjdskjdskfn gerçekten güzel pasta ama çok yedim bundan baya güzel...
  12. kylox

Olmaaaaz noooo 1756893124 Fenasal canım 1756893153 Birazcık sadece fksjdlbdlsbsljd
  13. kylox

İşte o dediğin mantığı ile doğru anlamında diyorum ben o dilleri bildiğim için bana göre belki Türkçe göre yabancı şarkılar daha güzel geliyor ama Türkçe de biliyorum onu napcaz xksbsksbskansksms
  14. kylox

Ama şimdi bende mesela ana dilimden çok yabancı dilleri konuşuyorum İngilizce Rusça gibi gibi muhtemelen bana da öyle hissettirme sebebi bu Türkçe'den çok yabancı şarkıları daha çok sevmek
  15. kylox

Yani herkese uymayabiliyor bana göre de Türkçe şarkılar garip geliyor bana böyle bir şey hissettirmiyorlar çok kendi dinleidklerim hariç
Geri