Şimdiden selamlar iyi günler iyi akşamlar umarım gününüz iyi geçiyordur
yürüyüş ve spor için kulak içi boyun askılıklı Bluetooth kulaklık arıyorum fiyat 500 -1000 arası 250 gibi farklar varsa sorun olmaz kaliteli varsa önerilerinizi bekliyorum
teşekkür ederim.
Merhabalar tekrardan söylüyorum genel olarak günlük hayatta kullanılabilecek bi kulaklık arıyorum bütçe 1k duruma göre biraz daha artabilir çok değil ama kulak üstü olmasını istiyorum jbl önermeyin bana çok kaliteli gelmiyor ama başka kulak üstü yoksa jbl in önerebilceğiniz modeli olursa o da...
Öncelikle merhaba iyi akşamlar arkadaşım pc ye benle oynayabilmek için Bedrock yükledi ama yüklendiği zaman bı hata veriyor dünden beri sorunu yaşıyor çözemedik yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden hata görseli aşağıda
Aslında o kadar garip denilecek bi zevk değil normal gözüküyor çoğu kişinin zevki de böyle burdakilerin ezheller fln sezan aksu no1 de iyi bi rapçi diye biliyorum zaten güzel müzik zevkin var garipseme ve 3 tane attığın için seni dövcem
Güzel müzik zevki canım bayıldım o shitpost'dan sonra iyi geldi xmsbxksbxksjd ben çok rap seven biri değilim ama çoğu müziğini de severim fero fln ama güzel müzik zevkin var gerçekten müzik insanı mutlu ediyor ya müzik her şeyim gibi geliyor tek o kalmış gibi sanki yanımda her hali ile beni...
Biliyorum çok kez gördüm denedim de ama öyle tarzları sevemiyorum işte bana rahatsız edici geliyor o tarz şeyler yine
1756893261
Canım soğuk baklava seviyorum da çok üşengeçim ve çok uğraştırıcı oluyor dediğim gibi
1756893342
Djskjdskjdskfn gerçekten güzel pasta ama çok yedim bundan baya güzel...