Öncelikle merhaba iyi akşamlar arkadaşım pc ye benle oynayabilmek için Bedrock yükledi ama yüklendiği zaman bı hata veriyor dünden beri sorunu yaşıyor çözemedik yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden hata görseli aşağıda
Aslında o kadar garip denilecek bi zevk değil normal gözüküyor çoğu kişinin zevki de böyle burdakilerin ezheller fln sezan aksu no1 de iyi bi rapçi diye biliyorum zaten güzel müzik zevkin var garipseme ve 3 tane attığın için seni dövcem
Güzel müzik zevki canım bayıldım o shitpost'dan sonra iyi geldi xmsbxksbxksjd ben çok rap seven biri değilim ama çoğu müziğini de severim fero fln ama güzel müzik zevkin var gerçekten müzik insanı mutlu ediyor ya müzik her şeyim gibi geliyor tek o kalmış gibi sanki yanımda her hali ile beni...
Biliyorum çok kez gördüm denedim de ama öyle tarzları sevemiyorum işte bana rahatsız edici geliyor o tarz şeyler yine
1756893261
Canım soğuk baklava seviyorum da çok üşengeçim ve çok uğraştırıcı oluyor dediğim gibi
1756893342
Djskjdskjdskfn gerçekten güzel pasta ama çok yedim bundan baya güzel...
İşte o dediğin mantığı ile doğru anlamında diyorum ben o dilleri bildiğim için bana göre belki Türkçe göre yabancı şarkılar daha güzel geliyor ama Türkçe de biliyorum onu napcaz xksbsksbskansksms
Ama şimdi bende mesela ana dilimden çok yabancı dilleri konuşuyorum İngilizce Rusça gibi gibi muhtemelen bana da öyle hissettirme sebebi bu Türkçe'den çok yabancı şarkıları daha çok sevmek