kylox isimli üyenin son içerikleri

1. kylox

Kasa İçin Fan Önerisi

ben de öyle düşünüyorum belki kafama tam oturacak bi fan çıkar diye bakıyom teşekür ederim
  2. kylox

Kasa İçin Fan Önerisi

ssd konusunda zaten 4tb ram 64 gb bir üst ekran kartı ve işlemci zaten benim için çok daha üst ekran kartı 5070 ti işlemci amd ryzen 7 9800x3d yani böyle bir sisteme ve kasa da büyük böyle görünüş olarak güzel bir fan arıyorum 1785041951 olay olarak lcd abartılacak bir şey değil şimdi ben...
  3. kylox

Kasa İçin Fan Önerisi

bütçe konusun da sorun yok performans ve görünüm olarak güzel tavsiyelere açığım 1785039734 lcd ekran olmayanı alsam sence
  4. kylox

Kasa İçin Fan Önerisi

[H3 id='Lian+Li+Uni+Fan+Reverse+SL+Wireless+LCD+Beyaz+bu+modeli+dnyorum+lian+li+de']Lian Li Uni Fan Reverse SL Wireless LCD Beyaz bu modeli düşünüyorum lian li de[/H3]
  5. kylox

Kasa İçin Fan Önerisi

lian li fanlarına öyle demek garip çoğunlukla övülen bir markaya bilemedim ama önerdiğin endorfy de fiyat perforans kaliteli bir fan diye hatırlıyorum ama benim kasam için uygun değil görünüş olarak
  6. kylox

Kasa İçin Fan Önerisi

merhabalar günaydınlar umarım gününüz iyi geçer <3 Konuya gelirsek: kasa için fan düşünüyorum ve kararsız kaldım aklımda Wraıth ve Lian li arasında kaldım sizce hangi marka ve modeli veya daha iyi bir öneriniz varsa söylerseniz sevinirim
  7. kylox

Multiplayer Korku Oyun Önerisi

zort oyunu korku oyunu bile değil bana göre daha çok tamamen arkadaşlar ile dalga geçme oyunu forest aslında olabilir ama survivle + korku bilemedim forest düşünücem phasmophobia hakkında yorum yaptım zaten çok tekrar outlast ve backrooms da oynamayı düşünüyorum en düzgün olan onlar
  8. kylox

[H3 id='Fears+to+Fathom+Scratch+Creek+oyunu+rnek+olarak+verem+film+tarznda+korku+oyunu+ve+komediden+ok+korku+ve+hikayesi+ile+n+plana+kyor+tabi+burda+oynayan+kiiler+de+bal+bazlar+u+oyunda+bile+garip+eyler+yapabilir']Fears to Fathom: Scratch Creek oyunu örnek olarak verem film tarzında korku oyunu...
  9. kylox

bu iki oyunu düşünüyorum repo olmaz ama muhtemelen
  10. kylox

akar fefnmwefoınmwfıowefnweof
  11. kylox

devour bana göre çok korkunç değil daha çok yine çığlık atıp koşuşturma ve aynı seyleri yapmak oluyor birinde bebek yakalarken birinde fare tavuk fln ama arkadaşlar ile saran bir oyun olduğunu biliyorum ama aradığım tarz film gibi olan daha çok korku barındıran türden
  12. kylox

düşünüyorum güzel oyun korkusu ortalama olsa da bazen daha çok komedi oyunu olabiliyor
  13. kylox

iyi akşamlar arkadaşlar umarım gününüz iyi geçiyordur şimdi konuya geçem. bana arkadaşım ile oynayabilceğim korku oyunları önerir misiniz? bütçe sorun değil sadece hem korkucağımız hem eğlenceli olacak şekilde istediğinizi önerebilirsiniz. (lütfen dandirik olmasın sıkıcı olanları oynamak...
  14. kylox

Fps ve Hikayeli Oyunlar İçin Monitör Önerisi

Bakacaz artık biraz araştırma yapıcam başka öneriler de gelir belki teşekkür ederim
  15. kylox

Fps ve Hikayeli Oyunlar İçin Monitör Önerisi

Şu oled ve IPS emin olamıyorum genellikle Indie oyunlar tek kişilik hikayeli oyunlar tarzı daha çok oynuyorum ama genellikle valo cs bf6 gibi oyunlar da oynuyorum ama genel olarak hikaye odaklı korku oyunları fln sanırım renk açısından oled mantıklı olur geliyor karanlık havayı belki daha iyi...
Geri