imzeo isimli üyenin son içerikleri

1. imzeo

ETS2 Türkiye DLC'si Geliyor!🔥🔥🔥

Zaten resmi olarak eklenmemiş miydi? Bu daha detaylı versiyonu mu
  2. imzeo

Bilgisayarim yandi yardim edin

fatura fiyatını verirler. Fatura fiyatınla güncel fiyatlar arasında çok fark yoksa kabul et kısa sürede alırsın bari
  3. imzeo

Recep Baltaş'ın artık Linux kullanmaya çalışması.

Recep baltaş geçmişse tamamdir microsoft batar!
  4. imzeo

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Ulan başlığı gördüm en fazla 1-2k indirim vardır diye bakmamıştım bile ne indirimler yapmışlar be gerçekten gönderirlerse h.o alanlara
  5. imzeo

Hogwarts Legacy bozuk görüntü sorunu

direkt kapatsam sanki 2K da zorlanırım gibi ya ekran kartım o kadarda güçlü değil diye biliyorum ama deneyeyim hocam
  6. imzeo

Deneyeyim hocam Dlss kapattım DLAA açtım. Hangisi görüntüyü daha güzel gösteriyor?
  7. imzeo

Arkadaşlar merhaba aşağıda fotoğrafını eklediğim şekilde görüntü bozulmaları yaşıyorum. Grafik ayarları yüksek ayarda, görüntü ayarlarının görselini de ekledim. Bu şekilde bozulmalar yaşamamak için ayarlarım nasıl olmalı yardımcı olur musunuz? Sistemim 7500F işlemci, RTX 5060Tİ 16GB
  8. imzeo

Yardım Assassins creed shadowsu en uygun nerden satın alabilirim

En uygun ubisoftun kendi sitesinde vardı kuponla birlikte 800 civarındaydı
  9. imzeo

Cs2 de gelişemiyorum.

Öyle yapıyorum hocam illa kill alayım demiyorum ama yükselmiyor da. Yani benim şöyle bir sıkıntım da var şimdi sürekli 4 arkadasla oynuyorum bunlardan ikisi global diğerleri de suprem falan ilk günden beri onlarla oynuyorum. Solo girince yine daha çok vuruyorum arkadaşlarla girince iyice...
  10. imzeo

Cs2 de gelişemiyorum.

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 sene önce CS2ye başladım. Şuanda 800 saatim var. Oyunda ne yaparsam yapayım gelişemiyorum. Rank atlamak işkence birkaç defa nova 2 ye çıktım ama şuan tekrar silvere düştüm. Bazı oyunlarda 15 20 kill rahat alıyorum ama bazen tak diye oyundan düşüyorum, oyun boyunca...
  11. imzeo

Steam oyunlarını daha uyguna nereden alabilirim?

Arkadaşlar merhaba. Küçük bi steam kütüphanesi yapmak istiyorum ama oyunlar gereksiz pahalı. Daha uyguna steam key alabileceğim güvenilir siteler var mı?
  12. imzeo

CS:GO Tekrardan steam'de

Cs go madalyası alabiliyor muyuz oynasak? O madalyam yok diye üzülüyordum
  13. imzeo

Amazon'daki Kargo Belirsizliği

Amazon son zamanlarda full DHL ile çalışıyor, çoğu zaman ürünü daha kargoya vermeden takip numarası oluşturuyorlar. Son 3 ürünümde de gecikme yaşandı ve kargo takibe baktığımda sadece çıkış noktasında bilgisi vardı. İnşallah düzeltirler
  14. imzeo

🔴Bedelli Askerlik 417.000 TL Oluyor !

Ben bedelli yaptım, yaptığım yerde uzun dönem yapanlarda vardı. Çoğunu tuvalet temizlemeye, garajda araba yıkamaya, çaycı ve ayak işlerini yapmak için görevlendirilmişti. 10 gün sonra gidicek adam ben sadece 1 defa 3 mermi sıktım dedi. Bu durumda bedelliyle 6 ay arasında ne fark var? Ayrıca 2...
  15. imzeo

🔴Bedelli Askerlik 417.000 TL Oluyor !

Gidin şerefinizle önünüzdekini kesin arkadaşlar. Ne askerlik yapılır ne de bu kadar para verilir.
Geri