imzeo isimli üyenin son içerikleri

1. imzeo

Trafik Kazasında Para Ödetilmesi

Gitsin sigortadan yaptırsın siz niye para vermeyi kabul ettiniz ki varsa bi kaybi sigortadan deger kaybi alsın adam dolandirici bu asla 20 bin tutmaz
  2. imzeo

Yardım SEN DE OY VER Oyunumadokunma

Buraya verilen imza bir işe yaramaz.
  3. imzeo

Jahrein, Gamer Derneği Kuruyor !

jahrein çokta ciddiye alınacak biri değil sürekli sağa sola saldırıp duruyor ama daha faydasının dokunduğu tek bir konu yok.
  4. imzeo

5060 Ti 8GB vs RX 9060 XT 16 GB sistem ?

8gb oyunlar icin artik hicbir sekilde yetmiyor. Almayın aldirmayin
  5. imzeo

Bilgisayar masamı nasıl güzelleştirebilirim?

Arkadaşlar selamlar. Ben bilgisayar masamı, ortamımı daha gösterişli güzel bir hale getirmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim tavsiye edeceğiniz ürünlerin linkini atar mısınız?
  6. imzeo

Donanım Arşivi ile Yaşadığım Sorun

Konuyu açan bence haklı, bu mevzunun olduğu dönem herkes bi yerlere yazıp anlaşıyordu sonrasında hedefe ulaşınca hediyeyi gönderenler olmuştu. Öyle ya da böyle Abdullah da tamam demiş bir söz oluşmuş. Arkadaşta haklı olarak talep edebilir. Dilencilikle alakası yok bence.
  7. imzeo

İtopya.com yaşattığı servis sorunu(cozuldu)

Hocam şimdi tekrar ulaştım evet değişimi yapmışlar. Bu süre boyunca beni bilgisiz bıraktıkları için canım sıkıldı ama sonuctan memnunum. Teşekkür ederim
  8. imzeo

Ya yapılan işlemin ne olduğunu öğrensem tamam diyeceğim devlet sırrı gibi 20 günde bir firma en ufak bir bilgi vermez mi?
  9. imzeo

Arkadaşlar merhaba. İtopya'ya garanti için gönderdiğim ürünümde sorun yaşıyorum. Hem bu yaşadığım sorunu bu platform sayesinde duyurmak hem de sizlerden de yorum almak istedim. Steelseries Arctis Nova 5 Kulaklığımı garanti servisine gönderilmesi için İtopya'ya gönderdim. Direkt servise...
  10. imzeo

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥 HEPSİ PAY ÜCRETSİZ 100 LİRA HEDİYE 🔥🔥🔥

Geldi 100 liraya ne alabilirm jsjjs
  11. imzeo

Epic Games Oyun listesindeki oyunlar çıkmıyor ?

Bu liste yalan gibi. Belli bi liste yok zaten duyum vardı sadece.
  12. imzeo

Cs2 güven faktörü nasıl düzeltilir?

Yok evde oynuyorum sadece. Birkac oyun var ama onlarda steamden indirilen oyunlar onun dışında sacma sapan bir program falan da yok Öyle ya bende de bi sari oluyor bi kırmızı oluyor
  13. imzeo

Cs2 güven faktörü nasıl düzeltilir?

Teşekkür ederim knk inşallah düzelir. Bi ara yeni hesap alayim dedim ama sıfırdan başlamak istemiyorum. Hesap satın almakta güvenilir gelmiyor. Öyle, çoğu arkadaşım hilelerden dolayı bıraktı. Düzgün bi sistem getirseler. Eski oyuncuların hepsi geri döner
Geri