1 sene amazon musteri hizmetlerinde 1 sene hepsiburada müşteri hizmetlerinde çalıştım. Biz çalışırken hiçbir şekilde iade kabul edilmiyordu. Arayan müşterilere de aynı şekilde bilgi veriyorduk. Bazı özel durumlarda üst birime bilgi verilip iade alınabiliyor ama sürekli olan bir şey değil. Senin...
Kilom çok fazla değil ama belirgin bi göbeğim var. Önceliğim göbekten kurtulup vücut görünümümü omuz, sırt göğüs geliştirmek.
Kendime göre ayarlarım ama farkında olmadan sürekli aynı yerlere çalışmak istemiyorum.
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 2 aydır spora gidiyorum. İlk ay full body çalıştım. 2. Ay parçalı çalışmaya geçtim ancak spor hocasının verdiği programı beğenmiyorum. Program şu şekilde
Göğüs-arka kol
Sırt-ön kol
Bacak-omus
3 Günlük program bitirdiğinde sonraki gün en başa dön diyor. Haftada...
Valla tek monitörünüz varsa bile bütçeniz yetiyorsa alın. Ben de 1 hafta önce aldım baya güzel bir şey. Masada baya yer açıyor. Gerektiğinde duvara yapıştırıyorsun, gerektiğinde rahatlıkla kendine yaklaştırıyorsun vs. çok iyi.
Arkadaşlar merhaba. Gta 6 için dün yayınlanan 30 dakikalik videonun ingilizce alt yazının olduğu metin dosyası lazım. Çeviri için kullanacağım. Kendi çapımda bir şeyler deneyeceğim. Bu metinlere nereden ulaşabilirim?
Dün bi oyuna solo girdim karşı da iki bariz hile var. 8 0 yeniliyoruz bizim adam da tak diye açtı bizim adamin hilesi daha iyiydi 13 10 yendik. Hile seviyesi bu şekilde
Hocam sistem işlerinden anlamayan sürekli fırsat kovalayamayan bir insan değilsen 35 bine alınır. Ekran kartı cidden kötü. Monitör 2k ama bu sistem 2k da oyun açmaz. Sonrasında monitörü satıp 1080p monitöre geçmen daha iyi olur. Diğer parçaları iyi
Keşke pivotta olsaydı. Yan monitor olarak kullanılır mı? Normalde 2k monitörüm var bu yanında sırıtır mı? Dikey kullanacağım.
1786346851
Premium üyesiysen aradaki farkı kupon olarak veriyorlar musteri hizmetlrrine baglan