Arkadaşlar selamlar. Ben bilgisayar masamı, ortamımı daha gösterişli güzel bir hale getirmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim tavsiye edeceğiniz ürünlerin linkini atar mısınız?
Konuyu açan bence haklı, bu mevzunun olduğu dönem herkes bi yerlere yazıp anlaşıyordu sonrasında hedefe ulaşınca hediyeyi gönderenler olmuştu. Öyle ya da böyle Abdullah da tamam demiş bir söz oluşmuş. Arkadaşta haklı olarak talep edebilir. Dilencilikle alakası yok bence.
Hocam şimdi tekrar ulaştım evet değişimi yapmışlar. Bu süre boyunca beni bilgisiz bıraktıkları için canım sıkıldı ama sonuctan memnunum. Teşekkür ederim
Arkadaşlar merhaba. İtopya'ya garanti için gönderdiğim ürünümde sorun yaşıyorum. Hem bu yaşadığım sorunu bu platform sayesinde duyurmak hem de sizlerden de yorum almak istedim. Steelseries Arctis Nova 5 Kulaklığımı garanti servisine gönderilmesi için İtopya'ya gönderdim. Direkt servise...
Yok evde oynuyorum sadece. Birkac oyun var ama onlarda steamden indirilen oyunlar onun dışında sacma sapan bir program falan da yok
Öyle ya bende de bi sari oluyor bi kırmızı oluyor
Teşekkür ederim knk inşallah düzelir. Bi ara yeni hesap alayim dedim ama sıfırdan başlamak istemiyorum. Hesap satın almakta güvenilir gelmiyor.
Öyle, çoğu arkadaşım hilelerden dolayı bıraktı. Düzgün bi sistem getirseler. Eski oyuncuların hepsi geri döner