imzeo isimli üyenin son içerikleri

1. imzeo

🔥İndirim Iphone 18 Pro Ön Satışta Aktif! 137k🔥

1 sene amazon musteri hizmetlerinde 1 sene hepsiburada müşteri hizmetlerinde çalıştım. Biz çalışırken hiçbir şekilde iade kabul edilmiyordu. Arayan müşterilere de aynı şekilde bilgi veriyorduk. Bazı özel durumlarda üst birime bilgi verilip iade alınabiliyor ama sürekli olan bir şey değil. Senin...
  2. imzeo

🔥İndirim Iphone 18 Pro Ön Satışta Aktif! 137k🔥

Telefona kurulum yaptığında amazon dahil hiçbir firma iade almaz. Telefon sorunluysa sadece servis tarafından iade kararı verilirse verebilirsin.
  3. imzeo

PlayStation 5 Slim Versionuna 40k Para Verilirmi

Pahalı ya. 2. El 25e bulunuyor. 1 kollu hatta acil satan oluyor 2 kollu da veriyor. Tek sıkıntı elden alman lazım çok çok fazla dolandırıcı var
  4. imzeo

Spor Salonu İçin Çalışma Programı Önerisi.

Kilom çok fazla değil ama belirgin bi göbeğim var. Önceliğim göbekten kurtulup vücut görünümümü omuz, sırt göğüs geliştirmek. Kendime göre ayarlarım ama farkında olmadan sürekli aynı yerlere çalışmak istemiyorum.
  5. imzeo

Spor Salonu İçin Çalışma Programı Önerisi.

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 2 aydır spora gidiyorum. İlk ay full body çalıştım. 2. Ay parçalı çalışmaya geçtim ancak spor hocasının verdiği programı beğenmiyorum. Program şu şekilde Göğüs-arka kol Sırt-ön kol Bacak-omus 3 Günlük program bitirdiğinde sonraki gün en başa dön diyor. Haftada...
  6. imzeo

🔥İndirim North Bayou Nb F80 17-32" 949tl

Valla tek monitörünüz varsa bile bütçeniz yetiyorsa alın. Ben de 1 hafta önce aldım baya güzel bir şey. Masada baya yer açıyor. Gerektiğinde duvara yapıştırıyorsun, gerektiğinde rahatlıkla kendine yaklaştırıyorsun vs. çok iyi.
  7. imzeo

Gta 6 Netflix Videosunun İngilizce Altyazısına Neredn Ulaşabilirim?

Arkadaşlar merhaba. Gta 6 için dün yayınlanan 30 dakikalik videonun ingilizce alt yazının olduğu metin dosyası lazım. Çeviri için kullanacağım. Kendi çapımda bir şeyler deneyeceğim. Bu metinlere nereden ulaşabilirim?
  8. imzeo

Discord'a Ne Kullanarak Bağlanıyorsunuz?

Ben sadece google dns kullanarak girebiliyorum. Internet hızında bir fark fa olmuyor hatta daha iyi. Herkes farklı farklı uygulamalar kullanıyormuş.
  9. imzeo

Cs2 Hilelerin Ban Yememesi

Dün bi oyuna solo girdim karşı da iki bariz hile var. 8 0 yeniliyoruz bizim adam da tak diye açtı bizim adamin hilesi daha iyiydi 13 10 yendik. Hile seviyesi bu şekilde
  10. imzeo

🔥İndirim Spyne Atlas Tekrar Stoklarda! 12.999 TL

arkadaşların da dediği gibi çok gereksiz sanki ortalama 72 ile 75 cm arasında olması yeterli kim sürekli masayı yükseltip alçaltır ki
  11. imzeo

39a Elden Alıyorum - Acil Yorum

Hocam sistem işlerinden anlamayan sürekli fırsat kovalayamayan bir insan değilsen 35 bine alınır. Ekran kartı cidden kötü. Monitör 2k ama bu sistem 2k da oyun açmaz. Sonrasında monitörü satıp 1080p monitöre geçmen daha iyi olur. Diğer parçaları iyi
  12. imzeo

[Güncel] Cashback Listesi - Ağustos 2026 - Netflix, Spotify, Gain

Nays kapandı. Youtube ve netflix için bunlardan hangisi güvenilir?
  13. imzeo

❌İndirim Bitti! Ktc H25t7 200 Hz Monitör 3750 Lira!

Keşke pivotta olsaydı. Yan monitor olarak kullanılır mı? Normalde 2k monitörüm var bu yanında sırıtır mı? Dikey kullanacağım. 1786346851 Premium üyesiysen aradaki farkı kupon olarak veriyorlar musteri hizmetlrrine baglan
  14. imzeo

5-10 Bin TL Arası Tablet Önerisi ?

bende pad x9 var aşırı memnunum tam film dizi izlemelik. Ekranı da ses seviyesi de çok iyi
  15. imzeo

🔥İndirim Hp Dhs-2111s 2.1 2+1 Hoparlör 759₺

Bende ss artics nova 5 kulaklık var Oyun oynarken sürekli kulaklık takmak istemiyorum. Hikayeli oyunlarda iş görür mu yoksa çok mu kötü?
Geri