efetg
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,379
komik şey seniBu paraları verip de Huawei alınmaz bence işlemcileri çağ dışı ve Google banı var. Android istersen tab S11 serisine bak veya iPad Pro al geç.
komik şey seniBu paraları verip de Huawei alınmaz bence işlemcileri çağ dışı ve Google banı var. Android istersen tab S11 serisine bak veya iPad Pro al geç.
Hocam peki 11.5 ile 11.5s arasındaki fark ne bilgin var mı.O kadar çok model var ki error verdim
11.5S daha iyidir onu alınHocam peki 11.5 ile 11.5s arasındaki fark ne bilgin var mı.O kadar çok model var ki error verdim![]()
Sağol hocam özellikle papermatte versiyonunu alacağım kağıt hissi gibi diyorlar sen böyle bir fark ciddi şekilde hissettin mi11.5S daha iyidir onu alın
normal ekranla alakası yok güzel premium bir hisiyatı var tavsiye ederim kağıta benzerSağol hocam özellikle papermatte versiyonunu alacağım kağıt hissi gibi diyorlar sen böyle bir fark ciddi şekilde hissettin mi
Teşekkürler hocamnormal ekranla alakası yok güzel premium bir hisiyatı var tavsiye ederim kağıta benzer
Hocam 2.el buldum 1.5 yıl garantili son 12 diyor sence mantıklı mıTeşekkürler hocam
kalem klavye falan dahilse evet güzel fiyatı azıcık pazarlık yapabilirsiniz düz alsanızda makul bir fiyatHocam 2.el buldum 1.5 yıl garantili son 12 diyor sence mantıklı mı
Tüm aksesuarlar dahil.15 den 12 ye düştüm 10k ya düz sadece tablet bile yok vallakalem klavye falan dahilse evet güzel fiyatı azıcık pazarlık yapabilirsiniz düz alsanızda makul bir fiyat
Ben 10k ya almıştım ama 1 2 ay takip ettim bu Arada 12 de makulTüm aksesuarlar dahil.15 den 12 ye düştüm 10k ya düz sadece tablet bile yok valla
Çok iyi fiyata almışsın valla hocam.Ben 10k ya almıştım ama 1 2 ay takip ettim bu Arada 12 de makul