hiç sorma, üzerine biraz daha eklesem çok iyi am5 anakartlar var onlardan alırım ama sırf şu ram fiyatlarından dolayı kaldım am4 de. B580 ve ddr4 sistemi...
Konu açılmışken. Arcb580 & ryzen 5 5600 & Msi b350 tomahawk anakart ile kullanıyorum pcie 3.0 olduğu için b550 almak istiyorum ama gereksiz masraf gibi...
Baya bi araştırdım baktım. Exvega andromeda modelinin en ucuzu harry potterlı olanıydı. Bu model ve xdrive anka modeli biraz daha geniş ve büyük olduğu için...
yok kesinlikle yansıtmıyor o değerleri
1781292024
alsan sığarsın ama rahat eder misin bilmiyorum, bel desteğini direkt çıkartman lazım ama
1781292162
Geçen...
Profili de delmen gerekebilir. Şayet benim masam da böyle gerekirse masa ile beraber demir profili delip öyle montajlayacağım. Eğer Ürünün içinden çıkan...
Klavye lazım profesyonel veya espor yapmıyorum r6 ve cs de keyif için oynuyorum klavyeyi çok hırpalamam. Ne almalıyım? Başlıktaki aula mı iyidir yoksa şu...
https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b550-a-pro-amd-am4-ddr4-atx-fiyati,746099853.html Bunu almak daha mantıklı değil mi? Mid tower kasam var matx...
Anakart olarak msi b350 tomahawk kullanıyorum. Malum b580 pcie 4.0 x8 olduğu için anakartımda pcie 3.0 x8 çalışıyor yani ekran kartı darboğazı söz konusu...