Hocam toz çizme ihtimali yok öyle bir çizik değil bence ilk ihtimal çünkü 2 haftadır bende 2 kere koruma değiştirdim 2 kere kılıfı temizleyip taktım yani bu...
Doğru hocam benim özel sağlık geçiyor ama dediğiniz gibi bir tık pahalı ama 3 yıldır modülerim var 1 kere kullandım o da dün ameliyatımda yani normal sgk...
Hocam hangi hasteneye gitmek istediğinize bağlı eğer tüm hastaneler istiyorsanız öss yaptırın muafiyetsiz ama pahazlı olur eğer gitmek istediğiniz hastanede...
Hocam benden para almadı özel devlete de sorduk ameliyat için para alıyorlar burun ameliyatında estetik olmamasına rağmen 60k para istediler bende ücretsiz...
her saglik harcamasi acilde yapilmiyor hocam, ayrica tss zaten gss nin uzerine yapilan bir sey. Bana kalirsa tamamlayici olmadan devletten sigortali olmak sacma
Hocam sigorta zaten böyle bir şey kaza olduğu zaman kasko yaptırılmaz veya polis yakaladıktan sonra trafik sigortası yapılmaz önceden yapmak en mantıklısı...
bende cok onemli oldugunu dusunuyorum. yaptirdiktan bir kac ay sonra mide ile ilgili problemler nedeniyle endoskopi olmam gerekti ve acileyeti vardi, ozel...
Hocam devlet sizden kesiyor ama malesef sadece acile gidilmiyor normal randevu almaya çalışınca 1 2 hafta sonraya alabiliyorsunuz ve ameliyatlarda artık...
Yanlış anlamışsınız siz sigortanızı yaparken tüm hastanelerde geçerli paket alabilirsiniz ve kasko imm dask konut sigortası da aynı mantıktır her gün kaza...
Konuyu tam okursan hastaneye kaç kere yattığımızı görürsün tansiyon hastasıyım 2 ayda bir hastaneye gidiyorum kardeşim parkta kaza geçirdiği için kolu çıktı...
Hocam Allah herkese daha çok versin inşallah ama şuan sağlık sigortası yaptıramıyacak durumu olan çok az bir kesim var fiyatlar enflasyona göre çok daha az...