heloguys isimli üyenin son içerikleri

1. H

Dolandırıldık dönermi yanarmı

O durumdan yararlanmadı şuan işyerinde 14 erkek var hocam kadın muhasebeyi 'çok iyi' biliyor diye almıştık aslında birde vicdan yapıp borcunu ödeyince böyle oldu
  2. H

8k telefon sigortasına vereyimmi

hacım hdi sigortadan yaptıracağım o iş zor yani öyle bir şey olmaz ben sadece mantıklı mı diyorum
  3. H

8k telefon sigortasına vereyimmi

Merhaba beyler sizce garanti yeterlimi yoksa sigortada yaptırayımmı s25 u cihaz
  4. H

Sizce ne yapmalıyım meslek seçimi

Şuanda web üzerinden poliçe kesildiğinde komisyonun yarısı benim oluyor bu şekilde bile ortalama iş yaptığım zaman bir öğretmen maaşının üstünde para kazanabiliyorum yani sitem de oturmuş ilerki dönemlerde belkide 3 4 katına çıkıcak ve eğleniyorum da yalan yok güzel meslek
  5. H

Hocam yani şuanda hiç bir doktor iyi bir acente kadar kazanamıyor ve bizde sistem kurulu ben sadece geliştiriceğim kendi web sistemimizi falan yaptım reklam filmi çektim yani babamda aslında işi sevdiğimi yapabildiğimi görüyor ama işte doktorluk onlara göre en iyi meslek 1766763765 Hocam...
  6. H

Tıpa göre stressiz değil yani tıpı bilmiyorum ama ticarette gerçekren stres fazla ama dediğin gibi hem müşteri bulma işi fln da çok zor değil aylık 150 poliçe yapsam kendim tıpçıdan fazla kazanıyorum ve yani sigorta daha eğlenceli
  7. H

Merhaba arkadaşlar öncelikle sadece fikrinizi merak ediyorum konum şu şimsü 17 yaşındayım iyi bir lisedeyi ama okuma hevesim yok babam sigortacı ve muhasebeci onla da iş yapabiliyoruz durumumuz da gayet iyi ben sigorta muhasebe ile devam etmek istiyprum babam tıp okumamı istiyor sizce ne...
  8. H

Api kodlama için kullanabileceğim en iyi yapay zeka

merhaba beyler kendi sitemi açıcağım elimde api dökğmasyonu var sizce yazabilecek en iyi yapay zeka hangisi gemini prom var ama çok yapamadı
  9. H

Dolandırıldık dönermi yanarmı

Beyler selamün alryküm işyerine bir eleman alalım dedim kadının birini bulduk muhasabe biliyormuş fln işte özel arabayla gidip aldık havalimanından yani baya iyidir dedik sonra başlarken bizden borç istedi 200k her ay ödeyeyim dedi maaşınıj bir kısmıyla bizde salaklık yapıp yazık diyip yardım...
  10. H

Vatanın mağazasında sistem toplatılırmı

hocam toplamak çok kolay buraya bütçenizi yazın sistem önerisinler tek tek alın toplayın
  11. H

Vatanın mağazasında sistem toplatılırmı

ilk sistemimi vatandan toplattım çok bilgim yoktu sistem toplama hakkında gittim 4080s i9 sistem aldım 3 gün sonra gelin topladık dediler eve bir götürdüm açılmıyor sistem meğer akılsızlar start düğmesini bağlamamışlar yani kablolama falan zaten 0 önerim kendin toplaman
  12. H

Darboğaz Nasıl Giderilir?

çözünürlük yükseltmen lazım
  13. H

Epic games ve steam düşük indirme hızı

merhaba arkadaşlar hız testinde 940 950 almama rağmen steam epic 650 üstü görmüyor neden olabilir
  14. H

S24 Ultra Alınır mı?

kalem dışında daha iyi bir tarafını söylermisin
  15. H

S24 Ultra Alınır mı?

hocam kamerası sizin işinizi görür almanızı öneririm işletim sistemi ve ekranı için bile alınır
Geri