heloguys isimli üyenin son içerikleri

1. H

Com.Tr Vs Com Farkı ve Hosting Önerisi

sigorta
  2. H

Hocam com.tr nin bir katkısı olurmu com alayım ona göre
  3. H

natro kadar kötüsünü görmedim şu ana kadar hocam güncel onu kullanıyorum 1 yıllık paketin 30 günü bakıma gidiyor geçiş yapacağım hosting arıyorum bunu da yazmayı unuttzum
  4. H

merhaba arkadaşlar com ile com tr arasında ne fark var hangisini alayım birde hosting firması önerir misiniz??
  5. H

Bir Cihazz Olmadan Nasıl Proxy Açarım

link atarmısın?
  6. H

Bir Cihazz Olmadan Nasıl Proxy Açarım

merhaba arkadaşlar ofisteki ipyi dışarıya paylaşmam gerekiyor nasıl paylaşırım pc olnmadan pc olunca sürekli kapanıyor
  7. H

Siparişim Hangi Gün Verilir

müşteri hizmetleri dhlye verileceğini iletti samsungdan aldım eğer kargoya verilmediyse yarın nasıl gelicek Erzurumdayım kesin gecikicek hocam telefon yok sıkıntı oluyor şuanda
  8. H

evet eminim resmi siteden aldım sorun yaşamıyayım diye bu parayı veriyorsak bence trendyoldan hızlı gelmeli
  9. H

haklısınız beyin yoruluyor mesai çıkışı kusura bakmayın samsung resmi sitesi 1780931138 başka platformda olsaydık nerden öğreniceğini söylerdim ama senin gibilere laf anlatmaktan bıktım aynı olayı yaşıyan bilgisi olan orada çalışan olabilir platformda
  10. H

merhaba perşembe günü s26u aldım fakat cuma cumartesi ve pazartesi kargoya verilmedi neden acaba yani ben cuma verirler pazartesi gelir diye arkadaştan telefon aldım yani vermeme sebepleri nedir trendyoldan aldığım ekran koruması daha erken geldi teslim tarihi yarın gözüküyor kargoya vermemişler...
  11. H

S26 Ultra Bu Korumalar Alınır mı?

HOCAM HER YERDE BULABİLECEĞİM BİR ŞEYMİ BUNLAR ÇÜNKÜ SİPARİŞ EDEMEM TELEFON 2 GÜN İÇİNDE ELİMDE OLUR
  12. H

S26 Ultra Bu Korumalar Alınır mı?

MERHABA BEYLER https://www.vatanbilgisayar.com/buff-galaxy-s26-ultra-seffaf-kamera-lens-koruyucu.html https://www.vatanbilgisayar.com/cellularline-samsung-galaxy-s26-ultra-temperli-cam-ekran-koruyucu.html BUNLAR Alınır mı?
  13. H

Vaatan Pc İadem Kaç Güne Düşer

Yok hocam normal satıştan iptal de veya istek üzerine iptalde de direkt düşüyor allianz ve istisnalar hariç bazıları inceleme yapıyor atiyor
  14. H

yani bilmiyorum ama banka ürüne göre yapmıyordum işlem ben bir sigortayı iptal ediyorum gün içerisinde düşüyor her karta
  15. H

hocam sigortacıyım sigorta iadeleri saatler içerisinde düşüyor bu mağazayla da alakalı bence şirketler çünkü talimat veriyor saatler içinde düşüyor 7 gün nedir
Geri