heloguys isimli üyenin son içerikleri

1. H

İŞÇİLERE İMZALATMAK İÇİN SÖZLEŞME

cevap vermek zorunda değilsin 1771335580 tamamdır teşekkür ederim avukat sağolsun cevap vermiyor 1 haftadır başka biriyle iş yapıncada bir ton laf söylüyor işte akrabaya kalınca böyle oluyor yani kanıt en yakın kuzenimin poliçesini yapmış bizim adımıza
  2. H

Yani ben kanıtlamayı nasıl yapıcağım müşterimi çaldığına dair ve ben size bir sözleşme atsam kontrol sağlarmısınıx
  3. H

MERHABA ARKADAŞLAR SİGORTACIYIM 30.12..2025 DE 10 YILLIK ÇALIŞANIM BENDEN AYRILDI VE BENİM MÜŞTERİLERİMDEN ALDI HER AY TAHMİNİMCE 70K 80K ÇALACAK BUNUN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN HER ÇALIŞANA İMZALATACAK BİR SÖZLEŞME YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM BANA ÖRNEK BİR SÖZLEŞME ATABİLİRİMİSİNİZ TEŞEKKÜRLER
  4. H

Cefsharp için yapay zeka önerisi hata yapmayan

ama çok yapıyorlar yani gittim gemini pro aldım yine aynı
  5. H

Cefsharp için yapay zeka önerisi hata yapmayan

jules ve gemini plus kullandım hata veriyorlar varmı hata vermiyen yapay zeka
  6. H

THH ne kadar sürer benmi abartıyorum s25u 4 saat ekrand süresi

hocam okumadan yazmayın her şey kapalı telefonda 1769148884 atayım mesela instagram da youtube da derin uyku modunda
  7. H

bilir kişi biliyorsa işi gerçekten iade çıkar 4 saat ekran süresi diyoruz amiral gemsiinde
  8. H

Edit programı önerisi

davinci resolve
  9. H

2 diye biliyorum ama çözerler herhalde çünkü şikayet var bundan önce sorunumu çözmüştü gaming gen tr de belki bu da çözer 1769080762 peki hocam thh 6 ay sürerse nasıl olucak
  10. H

hocam 2 kere verdim servise yazılım atmışlar zaten bu sinir ediyor yazılım atınca çözülüyormu bi test etseler görücekler ama işte malesef türkiye olunca iyi servis bulamıoyopr
  11. H

hocam İŞTE SORUN ŞU 6 AY SONRA SONUÇLARINIRSA ZAM FLN GELDİMİ TELEFON ALAMAM YANİ NASIL YAPICAĞIMI BİLMİYORUM İNŞALLAH THH OLMADAN ÇÖZERLER 1769077856 boştada normaldedee
  12. H

100 hocam ama şöyle telefonu çok kullanmıyorum şuanda yatıyor ofis telefonunu kullanıyorum ama ilk ay 45 dögü olmuştu yani siz düşünün 30 gün 45 şarj
  13. H

hocam uwm neydi o özellikde kapalı dediğim gibi boş cihaz kullanıyorum yine aynı 1769077475 thh olması dert hocam 3 6 ay arası sürüyor iade gelirse alıcağım paraya alabilirmiiym yeni te emin değilim
  14. H

hocam dediğim gibi nfc dahi kapalı kart taşımaya başladım öyle tilt olmuşum yani yataken herr şeyi kapıyortum kalktığımda 10 12 şarj gitmiş oluyor
Geri