heloguys isimli üyenin son içerikleri

1. H

S26 Ultra Bu Korumalar Alınır mı?

HOCAM HER YERDE BULABİLECEĞİM BİR ŞEYMİ BUNLAR ÇÜNKÜ SİPARİŞ EDEMEM TELEFON 2 GÜN İÇİNDE ELİMDE OLUR
  2. H

S26 Ultra Bu Korumalar Alınır mı?

MERHABA BEYLER https://www.vatanbilgisayar.com/buff-galaxy-s26-ultra-seffaf-kamera-lens-koruyucu.html https://www.vatanbilgisayar.com/cellularline-samsung-galaxy-s26-ultra-temperli-cam-ekran-koruyucu.html BUNLAR Alınır mı?
  3. H

Vaatan Pc İadem Kaç Güne Düşer

Yok hocam normal satıştan iptal de veya istek üzerine iptalde de direkt düşüyor allianz ve istisnalar hariç bazıları inceleme yapıyor atiyor
  4. H

yani bilmiyorum ama banka ürüne göre yapmıyordum işlem ben bir sigortayı iptal ediyorum gün içerisinde düşüyor her karta
  5. H

hocam sigortacıyım sigorta iadeleri saatler içerisinde düşüyor bu mağazayla da alakalı bence şirketler çünkü talimat veriyor saatler içinde düşüyor 7 gün nedir
  6. H

Yardım Köyde İnternet İçin Sım Kartlı Modem Önerisi

pardon köye yaptırıyormuşsun vdsl varsa türknet al tahahütsüz
  7. H

merhaba arkadaşlar vatan bilgisayat ticari kredi kartıma iadem ne zaman düşer bilgisi olan varmı ziraat bankası
  8. H

Samsun S26 U Stok Ne Zaman Yenilenir Tahmini

samsung dan alıcağım hocam kararlıyım
  9. H

Samsun S26 U Stok Ne Zaman Yenilenir Tahmini

merhaba beyler s26 u 256 gb stoklarda yok sizce gelirmi veya ne zaman gelir samsunga
  10. H

Vatan Thh Kararına Hemen Uymak Zorundamı?

Hocam korkum telefonu veririm para yatmazsa o sıkıntı bir daha elde olmayan parayla telefon almak zorundaz kalıcağım
  11. H

ETMEDİLER SÜRE GEÇTİ
  12. H

MERHABA THH KARARINA GÖRE CİHAZIMIM FATURA BEDELİ İADE EDİLECEK VATAN BİR DAHA SERVİSE GÖNDEREBİLİRMİ BÖYLE BİR HAKKI VARMI
  13. H

Thh Gündeme Alındı Süreci Ne Kadar Süreer

merhaba gündeme alındı yazıyor güncellemelerde ne kadar daha sürer süreç
  14. H

Sıfır S25 U Ne Kadara Satılır

iphone da 15pm kullandım ondada aynı şekilde hissediliyor samsung buhar sistemini gerçekten başarmış
  15. H

Sıfır S25 U Ne Kadara Satılır

burda yanlış biliyorsunuz s26 u deneme şansım oldu asla 24u vve 25 u benzer değil ısınma konusunda çok daha gelişmiş ısınma fark edilmiyecek kadar az s24 u ve 25u da instagramda bile ısınma fark ediliyor
Geri