cevap vermek zorunda değilsin
1771335580
tamamdır teşekkür ederim avukat sağolsun cevap vermiyor 1 haftadır başka biriyle iş yapıncada bir ton laf söylüyor işte akrabaya kalınca böyle oluyor yani kanıt en yakın kuzenimin poliçesini yapmış bizim adımıza
MERHABA ARKADAŞLAR SİGORTACIYIM 30.12..2025 DE 10 YILLIK ÇALIŞANIM BENDEN AYRILDI VE BENİM MÜŞTERİLERİMDEN ALDI HER AY TAHMİNİMCE 70K 80K ÇALACAK BUNUN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN HER ÇALIŞANA İMZALATACAK BİR SÖZLEŞME YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM BANA ÖRNEK BİR SÖZLEŞME ATABİLİRİMİSİNİZ
TEŞEKKÜRLER
2 diye biliyorum ama çözerler herhalde çünkü şikayet var bundan önce sorunumu çözmüştü gaming gen tr de belki bu da çözer
1769080762
peki hocam thh 6 ay sürerse nasıl olucak
hocam 2 kere verdim servise yazılım atmışlar zaten bu sinir ediyor yazılım atınca çözülüyormu bi test etseler görücekler ama işte malesef türkiye olunca iyi servis bulamıoyopr
hocam İŞTE SORUN ŞU 6 AY SONRA SONUÇLARINIRSA ZAM FLN GELDİMİ TELEFON ALAMAM YANİ NASIL YAPICAĞIMI BİLMİYORUM İNŞALLAH THH OLMADAN ÇÖZERLER
1769077856
boştada normaldedee
hocam uwm neydi o özellikde kapalı dediğim gibi boş cihaz kullanıyorum yine aynı
1769077475
thh olması dert hocam 3 6 ay arası sürüyor iade gelirse alıcağım paraya alabilirmiiym yeni te emin değilim