heloguys isimli üyenin son içerikleri

1. H

S26 Ultra Çizilme Sorunu

Hocam toz çizme ihtimali yok öyle bir çizik değil bence ilk ihtimal çünkü 2 haftadır bende 2 kere koruma değiştirdim 2 kere kılıfı temizleyip taktım yani bu kadqr kolay çiziliyorsa satmasınlar 110k ya
  2. H

S26 Ultra Çizilme Sorunu

ekran koruyucu ile o özelliğin ne alakası var o özellik zzaten sorunsuz çalışıyor çizilme küçük bir şey olsa uğraşmam bu çizilzme anormal
  3. H

Sağlık Sigortası Neden Önemli ve Bilmeniz Gerekenler

Doğru hocam benim özel sağlık geçiyor ama dediğiniz gibi bir tık pahalı ama 3 yıldır modülerim var 1 kere kullandım o da dün ameliyatımda yani normal sgk anlaşmalı özel hastanelerde çok kaliteli
  4. H

Hocam hangi hasteneye gitmek istediğinize bağlı eğer tüm hastaneler istiyorsanız öss yaptırın muafiyetsiz ama pahazlı olur eğer gitmek istediğiniz hastanede sgk anlaşması varsa tss en mantıklısı 1782674102 Sigortacınız belki poliçeniz doğum teminatı eklememiştir bunun gibi seçiliyor
  5. H

Hocam benden para almadı özel devlete de sorduk ameliyat için para alıyorlar burun ameliyatında estetik olmamasına rağmen 60k para istediler bende ücretsiz diye biliyordum devlette 1782673562 Hocam çok pahalı diyorsunuz ama kardeşimin 12 k lık sigortası tüm sgk anlaşmalı hastanelerde geçerli...
  6. H

Hocam sigorta zaten böyle bir şey kaza olduğu zaman kasko yaptırılmaz veya polis yakaladıktan sonra trafik sigortası yapılmaz önceden yapmak en mantıklısı 1782673084 tabii ki hocam dün ameliyat oldum burnumdan etleri yaktırdım devlet 60k para istiyordu sigortadan oldum 1 kuruş para vermeden 10...
  7. H

Hocam devlet sizden kesiyor ama malesef sadece acile gidilmiyor normal randevu almaya çalışınca 1 2 hafta sonraya alabiliyorsunuz ve ameliyatlarda artık malesef devlette paralı oldu yani eşine yaptırmak derken anlıyamadım orayı açıklarmısınız?
  8. H

Teşekkür ederim yorumunuz için malesef sektör bu yüzden sadece prim olarak gelişiyor insanların bu sektördeki fırsatları görmesi lazım 1782672791 Nedeninide açıklarmısınız?
  9. H

Yanlış anlamışsınız siz sigortanızı yaparken tüm hastanelerde geçerli paket alabilirsiniz ve kasko imm dask konut sigortası da aynı mantıktır her gün kaza olmuyor ama kasko imm dask konut yapılıyor yani dediğiniz çok saçma ve parası fazla olsa belki anlayabileceğim ama şuanda çok uygun fiyatlar...
  10. H

Konuyu tam okursan hastaneye kaç kere yattığımızı görürsün tansiyon hastasıyım 2 ayda bir hastaneye gidiyorum kardeşim parkta kaza geçirdiği için kolu çıktı hastaneye yattı ne güzel hasta olmuyorsunuz ama Allah korusun sürekli bir hastalığınız olursa ozaman ihtiyacınız olur 1782672069 Teşekkür...
  11. H

Hocam Allah herkese daha çok versin inşallah ama şuan sağlık sigortası yaptıramıyacak durumu olan çok az bir kesim var fiyatlar enflasyona göre çok daha az artıyor
  12. H

Neden böyle düşünüyorsun dostum?
  13. H

Herkese Selam bugün konumuz TSS(Tamamlayıcı Sağlık) ve ÖSS(Özel Sağlık) sigortası hakkında bilmeniz gerekenleri ve neden kesinlikle yaptırmanız gerektiğinden bahsediceğim. REKLAM DEĞİLDİR SADECE BİLGİLENDİRME AMAÇLI YAZILMIŞTIR NEDEN YAPTIRMALIYIM? Öncelikle arkadaşlar artık devlet...
  14. H

S26 Ultra Çizilme Sorunu

mediamarkt tan aldım orjinal olmama ihtimali yok hocam ve çizilme az olsa servisi ilgilendirmez belki ama bu kadar çizilme ve renk atması varsa ilgilendirmesi gerekiyor en kötü thh ye verip kazanırım s25 ultra cihazımda ısınma ve şarj sorunu vardı 3 kere garantiye verdim 3 ündede yazılım atıp...
  15. H

S26 Ultra Çizilme Sorunu

Bundan önce 6 7 ay s25ultra kullandım kılıfsız kullanmama rağmen çizilme oldu bu rleefonu 2 3 k verip koruma aldım onuda mediamarkata taktılar ekranıda yani 14 günde twledonun bu kadar çizilmesi asla normal değil bugün böyleyse 1 ay sonra telefonun kasa çöp olucak hocam yarın servise gittiğimde...
Geri