Hocam, ben sadece f99 modelini kullandım ve hiç pişman etmedi önceki kullandığım klavyelerle mukayese edilemez! Sizi üzeceğini sanmıyorum, ama oldu ki...
Yok değiştirmiyorum, bunu yanına yedek aldım.
1791478443
Hocam, daha yeni kargolandı elime ulaşmadı ne yazık ki. Ama itopya'da beyazı 2.300 TL'ye düştü...
Hocam evet bütçeyi baya aşıyor ama güzel duruyor klavye.
1791408773
F99 en büyük adaylarımdan birisi açıkçası ve o olacak gibi duruyor. Attığınız modele de...
Hocam, sana bol şans diliyorum. :( Tavsiyede bulunayım dedim 3070 Ti bile 13-15k bandın da dolaşıyor. :( 12-12.5k'dan 9700x alsan (2.el) geri kalan paraya...
Hocam, bir kaç gün önce Aula f108 pro sipariş ettim, henüz elime ulaşmadı ama bu modeli tercih edecekseniz gri olan versiyonu baya güzel duruyor tavsiye...
Hocam, bende Lenovo monitör de aynı sorunu yaşamıştım. Alalı aylar geçmiş olsa da iade gerçekleşti, süreç biraz zaman alıyor ama sonuç buluyor. Fakat, ben...
Merhaba, arkadaşlar Aula F99 kullanıyorum. Üründen çok memnunum fakat yedek bir klavye arayışı içerisindeyim, Aula F108 pro hoşuma gitti. Ama ürün Türkçe Q...
Hocam, garantisi varsa direkt gönder. Daha önce Gigabyte anakart da başıma gelmişti pin koptuğu halde tamir etmişlerdi. Senin düzeltme ihtimalin düşük ne...