Çok pahalı! Yerine Bocsh alabilirsin. Ben 3 parça (pense,karga burun, yan keski) pense takımını aldığım sıralar da 1.100 - 1.200 civarların daydı.
İzeltaş...
Benim monitör de herhangi bir sorun yoktu hocam Win11'in ayarlar bölümünden Hdr'yi aktif edebiliyordum. Ürün kusurlu olduğu için bu gün iade ettim yenisini...
Hocam, açık konuşmak gerekirse almanızı tavsiye etmem. Kart çıkalı 5 yıl oldu, yeni bir kart değil en nihayetinde! Ha ben 2 yıl kullanır zararına satarım...
Ben öncesinde 32" olan modelini aldım. Fakat, görüntü kalitesinden hoşnut olduğumu söyleyemeyeceğim. Şu an 27" modelini (27G64) kullanıyorum daha öncesinde...
@Tayfunns Hocam, 27" versiyonu bu gün elime ulaştı. 32" ile arasında bariz bir görüntü kalitesi var. Fakat, ürünün ortasının biraz solunda ölü piksel çıktı...
İhtiyaç duyan illa ki vardır. Yanlış hatırlamıyorsam "Mesut ÇEVİK" bir fuar da bu soğutucudan bahsedip %100 fan hızında bile sessiz çalıştığını söylemişti...
@smtyrdm
@Aytekin
Hocam, ben TKL'nin num pad desteği olan klavye türü sanıyordum, tam tersiymiş pardon. Ama bu kadar sinirlenecek bir durum yok güzellikle...