@Tayfunns Üstadım hayırlı akşamlar, monitörü iade ettim. Bu gün 27" modelini sipariş ettim bir de ona bakacağım. Gözlemlerimi aktaracak olursam;
1- Monitör...
Evet. Bu elle kurma yöntemi. Bir de bunun uygulaması çıktı sonradan. Önceden sitesine gidip nexus mods linkine tıklıyordun indirmek için. Ayrıca ReShade...
Hocam, monitör biraz önce elime ulaştı. Fakat, hayal kırıklığına uğramış durumdayım gün ışığının olduğu ortamda çokta görüntü kalitesinden bahsettirecek bir...
Güzel anakart 1 adet Gen.5 1 adet Gen.4 m2 sdd slotu mevcut 55 amper'e kadar işlemci besleme kapasitesine sahip buda tepe sınırı 9700x olacak şekilde her...
Hocam, bir gelsin kontrol edeyim olmazsa 27" e döneriz mecbur. Ama gönlüm 32" den yana :) özellikle Bf2042 deki performansını merak ediyorum. Rekabetçi...
@Tayfunns hocam tavsiyeniz üzerine TCL 32g64 modelini az önce sipariş ettim bakalım memnun edecek mi? Açıkçası çok merak ediyorum monitörün performansını...
Ama şunu da şöyleyeyim fiyatı berbat bence 180 zone icin 21k cekmişler ama optimizasyon işi çok önemli. 180zone tcl 27g64-32g64 modelleri 1152 zone IPS...
VA Mini led olede en yakın görüntüyü sunar. Çünkü VA panel yüksek statik kontrast oranı ve IPS glow olmaması sebebiyle mini led e daha elverişlidir. Mini...
Vay arkadaş ya :) Ne desem bilemedim. Ama çok teşekkür ederim yarından itibaren bu konuyu bir araştıracağım üstad vakit ayırdığınız için teşekkürler...
Hocam, sana bir tavsiyede bulunayım işlemcinin sıcaklık değerlerini incelerken tüketmiş olduğu güç değerlerini de göz önünde bulundur. Atmış olduğun...
Hocam, birazda Va'ya karşı ön yargı var bende haklı bir yargı mı bilmiyorum? Daha önce hiç kullanmadım almış olsam bf2042 gibi rekabetçi oyunlarda sorun...