Baran2024 isimli üyenin son içerikleri

1. Baran2024

Bu Zamanda GTX 1660s Alınır mı

Konuda bahsi geçen en mantıklı kart rx6600 duruyor! Fakat, piyasaya çıkış tarihi 2021 çoktan 5 yıl geçmiş. Karar tabi ki senin ama bence sistemi hiç kurcalama ileride (2.el dahi olsa) yeni bir sistem toplamayı gözden geçir...
  2. Baran2024

Öneri 25.000 TL 4k Monitör Önerisi

@Tayfunns Üstadım hayırlı akşamlar, monitörü iade ettim. Bu gün 27" modelini sipariş ettim bir de ona bakacağım. Gözlemlerimi aktaracak olursam; 1- Monitör gün ışığının olduğu zamanlarda ekran görüşünü ciddi anlamda azaltıyor. 2- 32" için 2k kullanırsan pikselleri sayarsın falan diyorlar ama...
  3. Baran2024

Bahsettiğiniz şey bu mu?
  4. Baran2024

Hocam, monitör biraz önce elime ulaştı. Fakat, hayal kırıklığına uğramış durumdayım gün ışığının olduğu ortamda çokta görüntü kalitesinden bahsettirecek bir esprisi yok ne yazık ki. :( Ayrıca, 32" monitör için masam da yeterli yerin olmadığını anlamış oldum iade edip 27" modeline bir göz...
  5. Baran2024

Bu Anakart Allınırmı

Güzel anakart 1 adet Gen.5 1 adet Gen.4 m2 sdd slotu mevcut 55 amper'e kadar işlemci besleme kapasitesine sahip buda tepe sınırı 9700x olacak şekilde her türlü Am5 işlemcinin kullanılabileceği anlamına gelir. Orta segment için oldukça tercih edilebilir duruyor...
  6. Baran2024

Hocam, bir gelsin kontrol edeyim olmazsa 27" e döneriz mecbur. Ama gönlüm 32" den yana :) özellikle Bf2042 deki performansını merak ediyorum. Rekabetçi oyunlarda sorun yaşamazsam gerisi problem değil gibime geliyor...
  7. Baran2024

27" daha mı iyi olur? Aslında ciddi fiyat farkı da var üstad. :unsure:
  8. Baran2024

@Tayfunns hocam tavsiyeniz üzerine TCL 32g64 modelini az önce sipariş ettim bakalım memnun edecek mi? Açıkçası çok merak ediyorum monitörün performansını, pazartesi elime ulaşacağını belirtti firma. 2k görüntü kalitesi için genellikle 27" ekran boyutu tavsiye ederler, umarım 32'de pişman etmez...
  9. Baran2024

Vay arkadaş ya :) Ne desem bilemedim. Ama çok teşekkür ederim yarından itibaren bu konuyu bir araştıracağım üstad vakit ayırdığınız için teşekkürler...
  10. Baran2024

Ryzen 7 9700x ile 30 Dakika Cs:Go Sonrası Sıcaklıklar

Hocam, sana bir tavsiyede bulunayım işlemcinin sıcaklık değerlerini incelerken tüketmiş olduğu güç değerlerini de göz önünde bulundur. Atmış olduğun görsellerde işlemci max. 37w güç tüketiyor bu da işlemcinin boşta olduğunu gösterir. Senin anlık olarak almış olduğun ekran görüntüsünde oyun...
  11. Baran2024

Hocam, birazda Va'ya karşı ön yargı var bende haklı bir yargı mı bilmiyorum? Daha önce hiç kullanmadım almış olsam bf2042 gibi rekabetçi oyunlarda sorun yaşar mıyım? Va Miniled bir monitör Oled'e en yakın mıdır? Siz Va panel mi kullanıyorsunuz? :) Birde sizin attığını fotoğraflar alıntı...
  12. Baran2024

Zaten hız açısından ips istiyorum hocam, birde tcl markası beni düşündürüyor yabancı forumlarda pek çok olumsuz yorum mevcut. Oled'in yanma sorunu olmasa onu tercih ederim de benim kullanabileceğim bir yapıya sahip değil ne yazık ki :(
  13. Baran2024

Ben İps Miniled arıyorum hocam, önerin için teşekkür ederim ama paylaştığın monitör Va panel. Şu an Türkiye pazarında alınabilir tek monitör Xiaomi G Pro 27i P27QBA-RGPGL o da 27" mecbur seçenek artıncaya kadar bekleyeceğim hocam. Bir monitör alıp 4-5 sene kullanayım diyorum, daha başından...
  14. Baran2024

İps panel değil hocam...
  15. Baran2024

Miniled monitörler şu aralar benimde aklımda. Şu an kullanmış olduğum monitör 27" - Miniled ip 32" 2k bir monitör bulursam direkt çökeceğim. Ama Türkiye pazarında Miniled seçenekleri çok çok kısıtlı :(
Geri