Tokia

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Tokia
      Tokia, Yardım AOC Q27G42XNE için en iyi görüntü ayarları başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Öyle bir başlık bulamadım
    • Tokia
      Tokia, Monitör kategorisinde Yardım AOC Q27G42XNE için en iyi görüntü ayarları başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar forumdan gördüm ve yeni monitör olarak aldım. Bugün geldi. Ama uzun süre sonra aldığım ilk monitör olduğu için önereceğiniz daha canlı olması...
    • Tokia
      Monitörü aldım ama önereceğiniz renk ayaları var mı arkadaşlar? Daha canlı bir görüntü için 1777125382 maşallah hocam bune bende niye böyle değil
    • Tokia
      Tokia, 8000-9000 TL 2k monitör önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam Asansörlü böyle baya dönebilen her türlü bir monitör istiyorumda öneriniz var mı
    • Tokia
      Tokia, 8000-9000 TL 2k monitör önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://app.hb.biz/C0X3Mt1pIJwa Bu mu yoksa https://app.hb.biz/Ik7GOEwFWY8q bu mu daha mantıklı acil cevap lazım alacağım. 1777040469 @Tayfunns
    • Tokia
      Tokia, Hangi Sistemi Almalıyım? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Tamamdır hocam sağolun bilgileriniz için
    • Tokia
      hocam estetik konusunda hiç bir sıkıntım yok. r7 7800x3d sıcak çalıştığından dolayı performans konusunda en iyisi hangisiyse onu almak isterim. Sıvı...
    • Tokia
      Tamamdır hocam yarın zaten yine yazarım başvuruya göre. Birde hocam Thermalright Frozen Magic, Frozen Infininty ve Peerless Assasin 140 digital arasında...
    • Tokia
      Hocam çok teşekkür ederim öncelikle. Bunu alacağım gibi duruyor. Bir de şöyle bir sistem buldum. Benim kartıma 6 ay taksit yapıyor fakat yarın Axess Card...
    • Tokia
      Hocam 9ay, aylık 12k olan bir sistem olsun yeter emin olun :)
    • Tokia
      kusura bakmayın hocam 9 ay taksit yapmıyor yazmak istemiştim. dalmışım :) 1776952037 6 ay taksit yapıyor World Card'a
    • Tokia
      Hocam sizin attığınız benim world kartıma 9 ay taksit yapıyor, sizin attığınızı alıp, PSU'yu ona takmakta mantıklı tabikide ama dediğim gibi taksitle almayı...
    • Tokia
      Hocam Rabadon'un yanına...
    • Tokia
      Taksitle alıcam hocam
    • Tokia
      Hocam kasa güzelse değiştirmeye gerek var mı o anlamda mı güzel demek istediniz yoksa alan geniş herşeyle değişir anlamında mı
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,913
Üyeler
192,827
Son üye
0Murat0
Geri