Hocam dün aldığım Fazeon X24F182S yi iade edip KTC H27D9 veya H25T7 almayı düşünüyorum. Hz in hiçbir önemi yok benim için cs , fortnite ve rainbow gibi...
Hocalarım monitör elime ulaştı rahatsız edecek derecede ghosting var gibi hissettim.
Ekran kartımdan dolayı 10 bit çalışıyor Windows destekliyor ama 1.07...
En başında 50" iFFALCON vardı aklımda da aile evinde babam televizyonu yakın zamanda değiştirince rafa kalktı fikir. Bir sonraki Gaming Gecesinde GamePower...
Hocam KTC nin bazı modelleri Vesa desteği sunmadığı için pek ısınamıyorum , masam kutu gibi bir şey olduğu için tek noktaya odaklanmam lazım KTC nin de...
Değerli Forum üyeleri ve hocalarım , eski monitörüm Lenovo R27QE panelde çıkan uzunlamasına siyah çizgi sonucunda garantiye gönderilmiş iade sağlanmıştır...
Geniş ve bol fan sığacak bir kasa arıyordum. Geçenlerde H7 Flow 3699 TL'ye düşmüştü 420 desteği de var tekrar beklemektense bu alınabilir mi? Genişlik ve...
NZXT H7 Flow - Enermax Liqmaxflo 420 MM almayı düşünüyordum taa ki bu kasayı görene kadar sizce 360 a inmeyi kabul edip bu kasaya dönmek mantıklı olur mu...
Tıkla Gel-Al da yakındaki mağazalarda stok varsa 4 tane sepete ekleyince 218 TL'ye geliyor. Ben sipariş geçtim yüksek ihtimal o kadar stok olmadığı için...
Hocam hemen aşağıda telefondan okunamayacak kadar küçük bir yazıyla şartları yazmışlar.Üstte yazan ŞacBakımSeverlere* , YazSeverlere* yazısının açıklaması.