Hocam sabah başka ram ile denedim açıldı windowsa girmeden kapattım kendi ramimle de başka anakartta çalıştı ne hikmetse kendi kasamda bütün parçalar...
Kafayı sıyıracağım PSU da geldi onu da takıp denedim. Bütün parçaları tek tek farklı anakartta denedim , kendi anakartımda farklı parçalar dahi çalıştı ama...
Sabah yeni aldığım ekran kartını taktım sonra bütün sürücüleri ve Windows sürücülerini baştan kurdum akşamı biosu da güncellemek istedim ve bahsi geçen...
Anakartı servise gönderdim geri geldiğinde de aynı sorunu yaşadım. Anakart her bir parçayı sorunsuz görüyor ama bu yazdığım sorunlar hâlâ devam ediyor. Ram...
Yapay zekaya çizdirdim benimki biraz daha minimal olacak. Bayram paralarını bu kasayla sıvı soğutmaya gömmek de pek mantıklı gelmiyor ama çok da güzel...
Elimde 3 adet Thermalright CL12S-W ve Thermaltake S200TG(white) nin fanları var. Bir de 360 mm sıvı soğutucu da kullanıp 10 fanlı bir hale getiricem. Yalnız...
Amazon indiriminde 18 den rx 9060 xt 16 gb almadım gittim 20 ye beyaz dual aldım. Şimdi 30 a 9070 xt ve böyle ekran kartları indirime giriyor harbiden bende...