Topal isimli üyenin son içerikleri

1. T

🔥İndirim Clear Men Kepeğe Karşı Etkili Cool Sport Menthol Şampuan 6x600 Ml 617 TL

Hocam aynı şampuanı uzun süre sürekli kullanırsanız saç derinizi clearın formülü sebebiyle sürekli temizler, bu temizlik bir süre sonra gün aşırı yağlanmaya (sebebi saç derisi sürekli tam temiz kaldığı için vücut en hızlı şekilde doğal yağ etkisine sokmaya çalışır) ve etkisini göstermemeye (...
  2. T

Yardım Gulikit Kk3 Pro Tetik Mekanizması Bozulması ve Garanti Tutarsızlığı

Hocam tekrar rahatsız ettiğim için kusura bakmayın sağlam gönderdiğim gamepadi içindeki parçalanan parça olmadan direkt tuşu söküp vidaları dahi açmadan içine bakmadan paketlemişler. Ben paketlerken özenle paketlemiştim parçalar yerinden oynamasın, kopan parça haraket etmesin , tuş yerinden...
  3. T

Hocam pek arayıp konuşmak istemiyorum zaten bana dönüş yaptıklarında teknik bir cevap alabilir miyim sorusuna teknisyenlerimiz bu şekilde gördü gibi saçma bir cevap aldım. Direkt THH de şansımı deneyeceğim sanırım. Aldığım gün 2 yıl birebir değişim garantisi var diye güvenmiştim artık son...
  4. T

30 Mayıs 2025 tarihinde aldığım Gulikit KK3 Pro gamepadı bugüne kadar kullandığım en iyi gamepad olarak görüyordum. . . Birkaç gün önce sol arka tetik tuşu kendini salmaya başladı tetik dibe vuruyor sanki yay yerinden sökülmüş de plastik plastiğe vurmuyormuş gibiydi. Ertesi gün ise tetik tuşu...
  5. T

❌İndirim Bitti! Phılıps Evnıa Monitörler 1000-2000-4000-10000 ₺ Aralığı

Kart limitimi aşmak için 38,76 TL bedel ödedim bu işin sonunda iptal yersem en zararlı ben olucam heralde :)
  6. T

❌İndirim Bitti! Vodafone Bugüne Özel 500 TL!!!

Konu sahibine ve size teşekkürlerimi sunuyorum ve afiyetle yemeğimi söylüyorum. Teşekkürler.
  7. T

❌İndirim Bitti! Vodafone Bugüne Özel 500 TL!!!

Hocam yanımdadan kapmanyaya katıl yapınca siteye yönlendiriyor bu kampanyaya katıldığım anlamına mı geliyor. Fatura babamın üzerine kesin emin olmam lazım.
  8. T

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

1:00 da garanti paye tıkladım 1:11 de anca açıldı bende o ara birkaç video izledim alamayanlar ödeme kısmına direkt geçiş yapma tuşuna basarsa daha hızlı alabilir.
  9. T

Tecrübelerime göre 2 cihaz kullanıp 2 farklı ağ ile 00:59:50 de f5 atarsan tahminen 1:10:30 da site açılır ne kadar çok f5 atarsan o kadar sıranın sonuna atar.
  10. T

İncehesabın paylaşımına göre Membran kablolu bir klavye yüksek ihtimal bu yüzden HK220BW olamaz çünkü genelde paylaşımlarında ekstra detaylara yer veriyor. Seçenek olarak MageGee TS91 veya Hawk HK210W bu iki klavyeden biri indirime girecek gibi. Çok düşük bir ihtimal ile bir markanın 1000 TL'ye...
  11. T

Bonus Flaş yeterli hocam zaten seçtiğinde ya telefon no ya da kimlik no ile yönlendirme yapıyor.
  12. T

Kart kayıt edilmiyor bu yüzden Garantipay daha mantıklı hocam yazana kadar ya site çöküyor ya da doğrulama çok uzun sürüyor.
  13. T

Direkt kimlik veya numara ile bonus flasha yönlendiriyor ardından onaylıyorsun bu da ekstra doğrulamayı önlüyor ve daha hızlı çalışıyor.
  14. T

Hawk , James Donkey gibi markaların lansman fiyatı 1000 TL olan bir ürün olacak bence ama bir ihtimal hk220bw olabilir.
  15. T

Bu sefer geceye özel ürün verirler bence incehesabın sitesinde 999 TL'ye klavye yok .
Geri