Bu ürün ne alaka diyebilrisinz fakat geotekstil keçe denen madde yüksek yoğunluklu ısı yalıtımı ve ses yalıtımı için kullanılan bir maddedir eğer odanıza...
Link için resme tıkla.
Bu fiyata bilindik markadan türkçe klavye, sessiz mouse ve pil dahil bir klavye mouse seti bulmak zor. Hem Kargo da bedava, İhtiyacı...
https://bireysel.turktelekom.com.tr/bi-dunya-firsat/idefix 2000tl üzerine 300tl indirim veriyor ben buds fe 3 çektim yapıkredi de 300tl puan veriyor idefix de
Farklı birkac switch kullandım. En sonunda vardığım sonuç ucuz tactile rubber dome hiç de kötü değil aslında ama biraz iyisi olması lazım feedback alabilmek...
Mavi switchi şöyle anlatayım. Hayatında sadece bir renk switch kullanacaksan mavi alırsın. Bir kere mavi aldıktan ve deneyimledikten sonra da sessiz olan bi...
Herkese merhaba.
Gigabyte'ın yeni bütçe odaklı QD-Oled monitörlerinden bir tanesi. Fiyatına göre sunduğu özellikler bence fazlasıyla iyi. Baktığımda fark...
XBOX app'ta Subnautica 2 yazıp aratın, mağazada iki versiyonu var. 2. seçenekteki normal 1050₺ satılan versiyon (web görünüm) fakat ilk seçenektekine...
İkinci elde 22-23 bine çok temiz her zaman bulunur. Ben ikinci eline epeydir 18 bin veriyorum, satan çıkmadı daha. 21'e satanı da gördüm, hızlı satıldı.