Hashus000 isimli üyenin son içerikleri

1. H

🔥İndirim Aoc Q27g41zdf 27 240hz 0.03ms HDMI Dp Hdr10 Qd-OLED Monitör 17.999 TL

Paylaşım için teşekkürler. Fiyat iyi diye sevinirken Amerika'da ekstra indirimler ile 240 dolara satıldığını okuyunca keyfim kaçtı.
  2. H

Çözüldü✓ Mouse için switch önerisi

Denemedim, Kailh gm 8.0 almıştım ama hiç denemedim
  3. H

🔥İndirim Leaven K780 Klavye 677,91 Tl

Farklı birkac switch kullandım. En sonunda vardığım sonuç ucuz tactile rubber dome hiç de kötü değil aslında ama biraz iyisi olması lazım feedback alabilmek için basarken. Microsoft comfort keyboard 2000 'i ilk aldığımda da sevmiştim, bugün hala çok hosuma gider.
  4. H

Bedava Subnautica 2 (?)

Bahsettiğiniz app bilgisayar için mi? Android 'de böyle bir ekran var.
  5. H

❌İndirim Bitti! Mac Mini M4 32.999tl (Zam Öncesi Fiyatı) Peşin Fiyatına 3/4 Taksit

İkinci elde 22-23 bine çok temiz her zaman bulunur. Ben ikinci eline epeydir 18 bin veriyorum, satan çıkmadı daha. 21'e satanı da gördüm, hızlı satıldı.
  6. H

❌İndirim Bitti! Volta Vsm 220w Elektrikli Bisiklet 17,6 Bin Tl

Yakında herhalde hepsine plaka ruhsat isteyecekler. Milletin zerre zevk aldığı ne varsa yasak, kısıtlı olacak.
  7. H

🔥İndirim MSI MAG 271QP QD-OLED X24 24.205TL ( PEŞİN 9 TAKSİT FIRSATI VAR )

Hocam iki monitör üzerindeki panel neredeyse tamamen aynı görünüyor. MSI neden daha pahalı?
  8. H

🔥İndirim MSI MAG 271QP QD-OLED X24 24.205TL ( PEŞİN 9 TAKSİT FIRSATI VAR )

Bence hala fiyatlar yüksek. Televizyon ile kıyaslayınca oled monitor fazla pahalı geliyor. Dolar kuru da epeyce süre ayda %2 yükselecek gibi. 6 ay sonra 22 bine gelirse alacağım.
  9. H

🔥İndirim 🔥Algida 1500ML Dondurmalar Tanesi 50TL (KUPONLA)🔥

Bir alternatif dondurma makinesi yerine dövme dondurma da olabilir ama emeği çok.
  10. H

❌İndirim Bitti! Casper Pad H10 OLED Tablet 14.429TL!

Paylaşım için teşekkürler. Snapdragon 8 gen 2 olsa iyiydi de MediaTek 7050 fazla zayıf geldi bana.
  11. H

❌İndirim Bitti! MSI 26.5 MAG 273QP QD-OLED X24 25.084 TL DİP FİYAT ( PEŞİN 6-9 TAKSİT )

Vesa mount yok mu? Yok gibi geldi resimlerde.
  12. H

❌İndirim Bitti! Heavy Rain 7 TL 🔥- Epic Games

Hocam genel konuların takibi çok zor oluyor, bildirimi sıkıntılı. Her fırsata ayrı konu açılması bence çok daha iyi. Bu işi donanimhaber sıcak fırsatlar yaptı, şimdi çöp oldu, hiç takip etmiyorum. Eskiden sadece orayı takip ederdim.
  13. H

🔥İndirim Razer Kishi V2 Pro Controller 🔥2.516₺ (1 Yılın En Düşük Fiyatı )

Satıcı vatan bilgisayar idi. Kendi sitesinden alabilirsiniz.
  14. H

❌İndirim Bitti! TELEFON PC TORNAVİDA SETİ 158 TL

O kadar uyduruk değil, kullanıyorum.
Geri