Peşpeşe girdim 2. 5. Girişimdekiler Çalıştı hata olarak zaten kullandın bu kodu diyor play store.
1779156691
Bendekiler kullanılmış key büyük ihtimalle...
Alacaklar için evet am5 için hiçbir etkisi olmuyor sıvı soğutucu ile test ettim 1 derece bile oynamadı hatta 1 derece daha yukarı çalışmaya başladı(ortam...
12kg taşıyor hocam bu ürünler tek kol olduğunu için 32inch takarsın, çift kollu olanlarda yan yana 27den büyük olmuyor. Ben h100 üzerinde 50cm uzatma...
İbana attığın parayı zaten unut gitsin. İstediğin kadar açıklama yaz adamlar bir şekilde kaçırıyor dava da açsan alamıyorsun. Bu şekilde bildiğim olaylar...
İşte çeşit çeşit dolandırma yöntemi var kart bilgisi çalanlarda ayrı sıkıntı artık o kadar iyi siteler yapabiliyorlar ki inanamıyorum bazen. Bunda da işte...
Ek bir bilgi vereyim 4 al 3 öde kampanyası için geri sayım var sitede ve herkese bitmeye yakın ve farklı süreler veriyor, adamlar siteyi güzel yapmış...
Klasse pro kullanıyorum şuan sanırım klasse hız için daha iyi. Ekstra olarak kenarları dikişli yani steelseries kullanmadım ama geçilebilir.
1778085240
Dolandırıcılar aştı artık kendini zincir marketlerin sahtelerini yapıp reklam veriyorlar artık. Bide ekstra bunlar var kaliteli güzel görünen siteler...