Ürünü teslim aldım açtım cam maalsef biraz açık kalıyor borusu kalın ona rağmen 15 20dk de 1 2 derece düşürdü. Yalıtım yapsam havlu kumaşla vs büyük ihtimalle daha da artar performansı. 2 kademesi var ve maalesef çok gürültülü ama sıcaktansa dayanılır gibi. Bakalım uzun kullanımda nolacak
hocam buraya danışıp almanız mantıklı ama burada herkesten başka bir model çıkacaktır, herkes kendi sevdiğini söyler. Eğer güç gerektiren bir şeyler yapmayacaksa ki yapmaz yazmışsınız gayet iyi s25 fe. Fiyatı indirimde felan düşebiliyor 2 3 bin eğer çok önemli değil diyorsanız alın gitsin.
Almayın demiyorum ki ben, ben aldım. Kumtel de tercih edilebilir en azından marka diye dedim. Aynı sizin gibi gürültü vs sorun etmiyorum serin olsun az da olsa yeter
1786447432
3D printer çalıştığı, air purifier çalıştığı zamanlarda uyuyan biriyim o yüzden sorun etmem sesi
😅 isminizden belli klimaları bildiğiniz. Doğru diyorsunuz ama herkes klima taktırmaya uygun olmuyor oda küçük oluyor, kiracı oluyor, taşınacak bişi arıyor. Fiyatına göre alınabilir olduğunu düşünüyorum.
Dediğimiz şeyleri söylüyor hocam verimsiz olduğunu normal klimaladan çok elektrik harcadığını. Duvar tipi kadar olmasa da iş görebileceğinden bahsediyor. Hepsi doğru aşırı bir performans beklemeyin ama 6000 liraya böyle bir şey iyi
Tabii az da olsa sesi olur ama sese alışık biriyim gidip teslim almam lazım mağazadan alana kadar stok indirim vs kalırmı bilmiyorum. Eğer düşünceniz var en ucuz seçenek bu. Dipnot: Elektrik fazla yakacaktır diğer klimalara göre, çok çalışırsa.
Mobilde dışarda ekstra ünite olmadığı için daha...
klima bu btu değeri olmaz soğutucularda onlar sulu oluyor klima özelliğine göre çok uygun fiyatı. Duvardakiler ile aynı çalışır ama verimi düşük çünkü boruyla dışarı atman gerekiyor pencereden kit de çıkıyormuş içinden yanlışım yoksa.
Çektik bir tane bakalım verimli olacak mı sıcaktan artık delirecek oluyorum bazen. Küçük bir odayı soğutur sanırım. Boru kısmını dışarı verirken yalıtmak için bir öneri var mı