Peşpeşe girdim 2. 5. Girişimdekiler Çalıştı hata olarak zaten kullandın bu kodu diyor play store.
1779156691
Bendekiler kullanılmış key büyük ihtimalle ödediğim paradan az gelmiş oldu 🤣. Sizinki belki çok girmektendir bilemedim. Umarım dönüş yaparlar iade veya değişim için.
Alacaklar için evet am5 için hiçbir etkisi olmuyor sıvı soğutucu ile test ettim 1 derece bile oynamadı hatta 1 derece daha yukarı çalışmaya başladı(ortam değişkenlerinden olabilir). Ama gıcık olduğum işlemcinin içine termal macun kaçma olayını çözüyor sadece yüzeyde tutuyor. Yani sadece temiz...
İşte çeşit çeşit dolandırma yöntemi var kart bilgisi çalanlarda ayrı sıkıntı artık o kadar iyi siteler yapabiliyorlar ki inanamıyorum bazen. Bunda da işte takip edilemiyor belli değil çünkü para kimde hesaptan hesaba kaçırıyorlar parayı. Kart olayında da kötü onda belki itiraz vs biraz daha...
Klasse pro kullanıyorum şuan sanırım klasse hız için daha iyi. Ekstra olarak kenarları dikişli yani steelseries kullanmadım ama geçilebilir.
1778085240
Dolandırıcılar aştı artık kendini zincir marketlerin sahtelerini yapıp reklam veriyorlar artık. Bide ekstra bunlar var kaliteli güzel görünen siteler yapıyorlar verileri başka siteden çekiyorlar. Yorumları bile diğer sitelerden çekip orijinal gibi gösteriyorlar. Daha önce başka bi seferde de...
1778083997
site asla güvenli değil 10 nisanda domain adı alınmış ve bundan önce birçok yabancı-türk siteleri için kullanılmış. Şuanda da karayipler üzerinden kayıt ettirilmiş site. Uzun lafın kasası sahte yorumlar ve marka adı oluşturularak dolandırıcı site yapılmış.
1778084160
MERSİS numarası...
Hocam bendemi bir sorun var bilmiyorum sizin önceki ramler neydi kaç gb idi. Bende idle 42 43 leri gören işlemci 47 48 altına inmiyor 6200 cl30 sonrası sizde durum ne kaç sıcaklıklarınız.