Arama sonuçları: *

1. EmreDur

🔥İndirim Koçtaş Mobil Klima 7000 Btu 6.299 TL

Promo marka imiş koçtaşta markasını sorunca söylediler
  2. EmreDur

Ürünü teslim aldım açtım cam maalsef biraz açık kalıyor borusu kalın ona rağmen 15 20dk de 1 2 derece düşürdü. Yalıtım yapsam havlu kumaşla vs büyük ihtimalle daha da artar performansı. 2 kademesi var ve maalesef çok gürültülü ama sıcaktansa dayanılır gibi. Bakalım uzun kullanımda nolacak
  3. EmreDur

38.000 Liraya S25fe Alınır mı (Telefon Önerisi)

hocam buraya danışıp almanız mantıklı ama burada herkesten başka bir model çıkacaktır, herkes kendi sevdiğini söyler. Eğer güç gerektiren bir şeyler yapmayacaksa ki yapmaz yazmışsınız gayet iyi s25 fe. Fiyatı indirimde felan düşebiliyor 2 3 bin eğer çok önemli değil diyorsanız alın gitsin.
  4. EmreDur

Almayın demiyorum ki ben, ben aldım. Kumtel de tercih edilebilir en azından marka diye dedim. Aynı sizin gibi gürültü vs sorun etmiyorum serin olsun az da olsa yeter 1786447432 3D printer çalıştığı, air purifier çalıştığı zamanlarda uyuyan biriyim o yüzden sorun etmem sesi
  5. EmreDur

Hocam kuponla daha ucuza geliyor tabii ki o da tercih edilebilir markası yok koçtaştakinin.
  6. EmreDur

😅 isminizden belli klimaları bildiğiniz. Doğru diyorsunuz ama herkes klima taktırmaya uygun olmuyor oda küçük oluyor, kiracı oluyor, taşınacak bişi arıyor. Fiyatına göre alınabilir olduğunu düşünüyorum.
  7. EmreDur

Dediğimiz şeyleri söylüyor hocam verimsiz olduğunu normal klimaladan çok elektrik harcadığını. Duvar tipi kadar olmasa da iş görebileceğinden bahsediyor. Hepsi doğru aşırı bir performans beklemeyin ama 6000 liraya böyle bir şey iyi
  8. EmreDur

Tabii az da olsa sesi olur ama sese alışık biriyim gidip teslim almam lazım mağazadan alana kadar stok indirim vs kalırmı bilmiyorum. Eğer düşünceniz var en ucuz seçenek bu. Dipnot: Elektrik fazla yakacaktır diğer klimalara göre, çok çalışırsa. Mobilde dışarda ekstra ünite olmadığı için daha...
  9. EmreDur

klima bu btu değeri olmaz soğutucularda onlar sulu oluyor klima özelliğine göre çok uygun fiyatı. Duvardakiler ile aynı çalışır ama verimi düşük çünkü boruyla dışarı atman gerekiyor pencereden kit de çıkıyormuş içinden yanlışım yoksa.
  10. EmreDur

Valla fiyatları en kötüsü 8999tl sanırım bu fiyata bedava dediğiniz gibi vantilatörler var bu fiyatlara
  11. EmreDur

Çektik bir tane bakalım verimli olacak mı sıcaktan artık delirecek oluyorum bazen. Küçük bir odayı soğutur sanırım. Boru kısmını dışarı verirken yalıtmak için bir öneri var mı
  12. EmreDur

🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 300 TL

Öğrencinin bitmesine 1 2 ay vardı aldık bakalım. Ama arkadaşın dediği gibi normalde hindistanda 18 ay faturasını ödemesi gerekiyor kod sahibinin.
  13. EmreDur

❌İndirim Bitti! Enebada Googleplay 25tl Kod 8 Tl

Kodlar kullanılmış hem de yüksek oranda kullanılmış çıkıyor
  14. EmreDur

Bazılarında çalışıyor bazılarında çalışmıyor kodar riskli yani ben destek kaydı açtım ama cevap yok hala
  15. EmreDur

Aynen öyle büyük ihtimalle 1779157535 200 lük almıştım ben ondandır belki bakalım iade veya değişimi deniycem ticket açtım
  16. EmreDur

Peşpeşe girdim 2. 5. Girişimdekiler Çalıştı hata olarak zaten kullandın bu kodu diyor play store. 1779156691 Bendekiler kullanılmış key büyük ihtimalle ödediğim paradan az gelmiş oldu 🤣. Sizinki belki çok girmektendir bilemedim. Umarım dönüş yaparlar iade veya değişim için.
  17. EmreDur

7 tane aldım sadece 2 tanesi çalıştı. Hemen iade veya değişim yapıyprlarmı
  18. EmreDur

❌İndirim Bitti! Thermalright Am5 İşlemci Güçlendirme Kiti + Tf7 Termal Macun - 499₺ 🔥🔥 İndirim120

Alacaklar için evet am5 için hiçbir etkisi olmuyor sıvı soğutucu ile test ettim 1 derece bile oynamadı hatta 1 derece daha yukarı çalışmaya başladı(ortam değişkenlerinden olabilir). Ama gıcık olduğum işlemcinin içine termal macun kaçma olayını çözüyor sadece yüzeyde tutuyor. Yani sadece temiz...
  19. EmreDur

❌İndirim Bitti! Konu silinebilir. site sahte

İşte çeşit çeşit dolandırma yöntemi var kart bilgisi çalanlarda ayrı sıkıntı artık o kadar iyi siteler yapabiliyorlar ki inanamıyorum bazen. Bunda da işte takip edilemiyor belli değil çünkü para kimde hesaptan hesaba kaçırıyorlar parayı. Kart olayında da kötü onda belki itiraz vs biraz daha...
Geri