Arama sonuçları: *

1. EmreDur

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Hiç sorma aynı şekilde ben de alamadım 64 e geçmeyi çok istiyordum.
  2. EmreDur

Olabilir mi diyicem de keşke de olsa ama sadece vatanın mı haberi oluyor. Büyük ihtimalle fiyatlandırma hatası veya hayır yapmak istedi birisi.
  3. EmreDur

Uygun fiyattan 64 veya üzeri sstan varsa ulaşabilir özelden 😅
  4. EmreDur

❌İndirim Bitti! Gigabyte Radeon RX 9070 XT Gaming OC 16GB 30629 tl düşmüş ama cashback ile

Hocam sıkıntı şurada siteler kocaman paylaştı kampanya kapmanya diye. Eğer verilmezse müşteriyi yanıltmış oluyorlar. Ayrıca gigabyte türkiye temsilcisi olması lazım. Çıkar yani bir şeyler.
  5. EmreDur

❌İndirim Bitti! Gigabyte Radeon RX 9070 XT Gaming OC 16GB 30629 tl düşmüş ama cashback ile

mail atınca oto olarak son durumu veriyor cevap olarak. Ödeme hazır gibi bir şey söylüyorlar incehesaba da yazdım dönüş bekliyorum. Türkiyede incehesap ile özellikle anlaşımaları vardı kendi sitelerinde paylaştı incehesap. THH vs başvuru şikayet ile olsa da alınır ama bu kadar uğraştırmaları...
  6. EmreDur

Bende de aynı iade onaylandıktan 1 ay sonra hesaba geçecek dendi. Ama ne maile dönüş ver ne de geri bildirim.
  7. EmreDur

❌İndirim Bitti! Thermalright ASF-Siyah AM5 CPU Tutucu 599₺ 🔥

çektim bir tane alsam mı almasam mı diyordum sürekli indirime girmişken aldım takarım termal macun değişimi yaparken
  8. EmreDur

❌İndirim Bitti! BLACK & DECKER BHFEA640WG-QW Kablosuz Dikey Süpürge 4499 Tl

Hocam stokta da gözükmüyor ne şubede ne de eve teslimde
  9. EmreDur

❌İndirim Bitti! MSI MAG PANO 100R 5.149 TL - Amazon

Valla bende gigabyte ekran kartı var akma yapabiliyor termal jel diyorlar modelden modele değişebilir. Ekran kartını araştır bi büyük ihtimalle sorun yaşamazsın ama en sağlıklı kullanım olduğu gibi kullanmak.
  10. EmreDur

anakartınız uyuyorsa aynı kasa nerdeyse zaten hayırlı olsun. Bence de 10 numara kasa bakalım gelsin aktarıcam. Altada 3 reverse attım mı 10 numara olur. 1772995261 İçinden çıkıyor yan takmak için göstediğiniz gibi ama riser kablo almak gerekiyor PCI-E 4 5 destekli. Performans kaybı oluyor...
  11. EmreDur

Ne var daha iyi dediğiniz hocam. Böyle tam cam marka olarak da iyi olan bu fiyatlara bulamazsınız. Bir süredir mesh önlü kasadan geçsem mi diyordum çektim bir tane.
  12. EmreDur

❌İndirim Bitti! Sıfır Orijinal SAMSUNG 4TB 990 PRO Heatsink - 20.3k ₺ - Garantili - Kutusuz

Satıcı bi yerden alıyoruz dedi büyük ihtimalle çıkma belki maaliyet için çıkarıp ayrıca satıyorlardır. Eskiden toplanan hazır sistemlerin içindeyse parça parça satmak kâr olur.
  13. EmreDur

Bilgisayar açılmıyor

Ya tuşta ya da giden kablolarda sıkıntı var hocam tuşu değiştirin. Veya mümkünse multimetre ile deneme yapın. Tam oturmuyor da olabilir.
  14. EmreDur

Bilgisayar açılmıyor

Bilgisayardan biraz anlıyorsan büyük ihtimalle güç tuşunun kabloları yerinden çıktı veya oynadı onlaro kontrol et. Becerebiliyorsan orayı kısadevre ile çalıştırabilirsin.
  15. EmreDur

Bilgisayar açılmıyor

Hiç bir ayrıntı yok bilgisayardan kastınız kasa mı laptop mu.
  16. EmreDur

❌İndirim Bitti! Sıfır Orijinal SAMSUNG 4TB 990 PRO Heatsink - 20.3k ₺ - Garantili - Kutusuz

Bende de aynı hocam ne yazdınız tam olarak whatsappdan
  17. EmreDur

Hocam sistemden çıkma cihazlar olabilir hazır sistemlerden söküp satılıyor olma ihtimali yüksek uygun satma sebebi de bu büyük ihtimalle.
  18. EmreDur

🔥İndirim Samsung Odyssey G8 G81SF 27" OLED 4K 240 Hz 34.199TL(Amazon Depo)

Samsung g81sf kullandım onda vardı bunda yok maalesef öyle bir ayar şimdilik böyle bakalım
  19. EmreDur

🔥İndirim Samsung Odyssey G8 G81SF 27" OLED 4K 240 Hz 34.199TL(Amazon Depo)

Hocam siyaha yakın grilerde oluyor zaten freesync yokken sıkıntı yok görmüşken sorayım dedim ben de olmadı kapalı kullanayım.
Geri