Konuyu hortlatmış gibi oluyorum kusura bakmayın ama benim gibi ikilemde kalanlar için yazmak istedim. Hala fiyatı alınabilir durumda. Eğer cs valorant gibi...
Bilen arkadaşlar yanıtlarsa bende sevinirim cs ve valorant oynuyorum inch ve hz olarak benim aradığım kriterlerde. Alınır mı acaba. Veya başka önerisi olan...
Hocam belli bir bütçenin üzerindeki TV, monitör gibi ürünler mutlak suretle Amazon üzerinden satın alınmalıdır. Ben biraz fazla alıp satarım görüntü...
Bu markayı n11 den alan birinin mağduriyetini gördüm bugün x de. Adam n11 den alıyo kutuya dokunmuyor servis gelip açıyo ekran kırık. Rapor yazıp gidiyor...
evet hocam babamın üzerineydi diğeri. hatta iptal olmamıştı bile. gelen ekip eski cihazı söktü çıkardı. size iade edebilir miyim bunu dedim iptal edildiyse...
Alışveriş yaparken kasiyere söylüyosunuz ordan çekiyolar. Veya kredi kartıyla ödeme yapıp mobil uygulamadan kart hareketlerine giriyorsunuz 1000 tl yi...
Daha önce ne zaman açtığımı bile bilmediğim tod üyeliğim varmış . Onu iptal edip kutulu digitürk bağlatana kadar çok uğraştırdılar. En sonunda illa git...