Arama sonuçları: *

1. Z

❌İndirim Bitti! KTC H27T22C-3 2K 210HZ 1MS GTG QHD IPS 6458TL !

Sorun düzeldi zaman ayırıp cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum
  2. Z

Mprt kısmı aktif görünmüyor hocam ona tıklayamıyorum
  3. Z

Arkadaşlar monitör geldi kurulumunu yaptım ölü pixel yok fakat göz kırpması gibi arada anlık kapanıp açılıyo gibi. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu ? Birde bunun renk vs ayarını nasıl yapacağız arayüz driver falan nasıl bulabilirim
  4. Z

Teşekkür ediyorum hocam hayırlısı olsun
  5. Z

Teslim alıp deneyimleyen arkadaşlar ölü pixel ışık sızması ghosting gibi konularda nasıl problem varmı
  6. Z

🔥İndirim Kahve Dünyası Gofrik Antep Fıstıklı Çikolata 24 x 33 G 549 Lira

Gofrik yemenin günah olacağını kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Dolaptaki gofrik bana bakıyor ben gofriğe .
  7. Z

"Merhaba; Sormuş olduğunuz ürün tedarikçi firması ile görüşme sağlandı ve ürün C-3 model değildir. bilgisine ulaşıldı Yapılan yanlış bilgilendirme düzenlenecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz." Firma ürün açıklamasını düzenleyecekmiş c-3 olmadığını kabul ettiler sonunda 😃
  8. Z

Trendyolda monitörde dahili hoparlör olmadığı cevabını vermiş satıcı. Merak eden arkadaşlar vardı.
  9. Z

Evet hocam ktc aldım bugün.forumu takip etmeye çalıştım biraz da stok bitmeden alayım olmazsa iade ederim düşüncesiyle hareket ettim. Çok vakıf olmadığım için sorayım dedim. Teşekkür ediyorum
  10. Z

Çok sığ bir soru olacak ama valorant csgo gibi fps oyunları için bu monitör iyi midir farklı bir monitör mü almak gerekiyor. Ghosting olduğunu , tepki süresinin kötü olduğunu falan yazmışlar ama sizin fikriniz nedir. Hikayeli oyunlar oynamıyorum sadece fps oynuyorum.
  11. Z

Bende körleme aldım bakalım müsait olunca incelerim değerli yorumlarınızı. İçime sinmezse iade ederim. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler
  12. Z

🔥İndirim Dünyaca ünlü ayakkabı markalarında indirim var göz atın derim

Benim arkadaşın da mağazası var.Online satış da yapıyo 100/100 çakma ürün garantisi de veriyorum. Fiyatlar 1000-1500 civarı düşünen olursa linkini bırakırım buraya
  13. Z

20-30K Bütçe TV Önerisine İhtiyacım Var

Teşekkür ediyorum hocam sizde güzel günlerde kullanın. Servisi arayıp kayıt oluşturuyorsunuz onlar gelip kurulum yapıyor.Amazondan alan bikaç kişinin televizyonu kırık gelmişti kesinlikle servis gelmeden açmayın kutuyu.
  14. Z

20-30K Bütçe TV Önerisine İhtiyacım Var

Lansman fiyatıydı hocam o kullanıyorum ben memnunum tavsiye ediyorum
  15. Z

❌İndirim Bitti! Netsipariş firması avantajlı ürünler

Belki öyle bir satıcı yok hepsiburadanın açtığı fake bir satıcı. para sonuçta hepsiburadaya gidiyor. Siz satıcı kötüydü deyip geçersiniz hepsiburadaya suç bulmazsınız bu şekilde. Bakın ortalıkta satıcı diye bişey kalmadı şuan. Güya kapanmış satıcının hesabı. Yukarda belirttiğim gibi para iadesi...
  16. Z

Bu dolandırıcılık yönteminin mucidi vivense firması girin şikayetvara bakın binlerce şikayet var benzeri mağduriyetlerle alakalı. Benim de ilk orada geldi başıma. Yaklaşık 2-3 yıl önce 24 k lık bir mobilya almak istedim. teslimat süresini 1-2 ay civarı verdiler tamam dedim.Siparişe göre ürün...
  17. Z

Bilerek düşük fiyatlı ürün girip yüklü bir meblağ aldıktan sonra iptal edip iade süresi bahanesiyle insanlardan aldıkları paraları değerlendirip bi süre sonra gönderiyorlar yeni bi haksız kazanç yöntemi bu. Geçenlerde idefix yaptı aynısını paramı ertesi gün göndermese savcılığa suç duyurusunda...
  18. Z

❌İndirim Bitti! Grundig 65 GQ 800A 65" 4K UHD QLED TV -39.999 TL- HB

Sizi anlıyorum hocam 😊 iyi forumlar diliyorum 😊
  19. Z

❌İndirim Bitti! Grundig 65 GQ 800A 65" 4K UHD QLED TV -39.999 TL- HB

Konuyu açan arkadaş grundigin kaliteli bir marka olduğunu sanıyor o yüzden çok detaya takılmayın bence .
Geri