Zalımo isimli üyenin son içerikleri

1. Z

🔥İndirim Lenovo Legion 24.5” 0.5ms 320Hz IPS Gaming Monitör 🔥6.649₺

Konuyu hortlatmış gibi oluyorum kusura bakmayın ama benim gibi ikilemde kalanlar için yazmak istedim. Hala fiyatı alınabilir durumda. Eğer cs valorant gibi oyunlar oynuyorsanız monitör çok iyi. Ben g24-20 165 hz lenovodan geçtim. çok fark etmez aradaki farkı anlayamazsınız falan diyenlere...
  2. Z

❌İndirim Bitti! Salomon Alphaglıde Erkek Koşu Ayakkabısı Cloudburst 3.599 TL

Linkte çıkan ürün 6999 tl görünüyor bilginiz olsun
  3. Z

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 144hz Fiyatına 260hz Monitör Saat 23.00'de

Bilen arkadaşlar yanıtlarsa bende sevinirim cs ve valorant oynuyorum inch ve hz olarak benim aradığım kriterlerde. Alınır mı acaba. Veya başka önerisi olan varmı ki
  4. Z

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Bu neymiş böyle ilk defa görüyorum bi inceleyeceğim bakalım.
  5. Z

🔥İndirim Ziraat Bankkart’A Özel Digitürk Yıldız Dolu Paket Aylık 359+1000₺ Bankkart Lira!

İptvden iyidir 4k kadar kaliteli de değil hocam üzmez yani. 65 inch tv de keyif veriyo tabi 4k olsa tadından yenmezde connect den ve iptv den iyi
  6. Z

🔥İndirim Qd-Mini Led İffalcon 50u95a 50 İnç 29.999tl

Bu markayı n11 den alan birinin mağduriyetini gördüm bugün x de. Adam n11 den alıyo kutuya dokunmuyor servis gelip açıyo ekran kırık. Rapor yazıp gidiyor. N11 depodan sağlam çıktı diyo kargo sorumluluk kabul etmiyo adamda servisi beklediği için teslim alırken kontrol edemiyor. THH ile...
  7. Z

🔥İndirim Ziraat Bankkart’A Özel Digitürk Yıldız Dolu Paket Aylık 359+1000₺ Bankkart Lira!

Son 3 ay içinde üyelik aktif olan adrese mi yaptınız hocam siz.
  8. Z

Alışveriş yaparken kasiyere söylüyosunuz ordan çekiyolar. Veya kredi kartıyla ödeme yapıp mobil uygulamadan kart hareketlerine giriyorsunuz 1000 tl yi geçmeyen harcamanızın yanında bankkart lira ile öde yazıyor. Ordan ödeyince ekstrenizden eksiliyor borcunuz.
  9. Z

Daha önce ne zaman açtığımı bile bilmediğim tod üyeliğim varmış . Onu iptal edip kutulu digitürk bağlatana kadar çok uğraştırdılar. En sonunda illa git kaçak izle diyosunuz yani paramızla hizmet alamıyoruz falan deyince bi şekilde yapmışlardı. Eğer tod üyeliğiniz varsa digitürke başvurmadan önce...
  10. Z

🔥İndirim Kochler Cam Temizleme Robotu 3729₺ (Tt Müşterilerine 3429₺)

Size öyle denk gelmiş hocam bi sürü insanı mağdur eden rezil bir site. Ürünün stoğu yok diye iptal girip paranızı kullanıyo. Stoğu yok diye göndermediği ürünün neden satışta olduğunu sorduğunuzda da salağa yatıp olayı kapatıyorlar bedava ürün verseler vaktimi ayırıp almaya uğraşmam o derece biyer
  11. Z

🔥İndirim Kochler Cam Temizleme Robotu 3729₺ (Tt Müşterilerine 3429₺)

Aldığınız ürünün gelme garantisi olmayan bir site.
  12. Z

🔥İndirim Fenerbahçe 25-26 Erkek Sarı Futbol Deplasman Forması 1695 TL

Fanatik Galatasaraylıyım önce saygı . İnsanların tercihlerine saygı duyulması lazım. Takımının ürünlerini alan arkadaşlar güzel günlerde kullansın
  13. Z

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Nzxt Function 2 Klavye 2.349,42 ₺ 😱 Hotswap 😱 Bilek Desteği 😱 8k Hz

Muhtemelen yaşı 10 üzeri değildir böyle tiplere bunun komik olduğunu düşünenlere foruma girişin yasaklanması lazım 1781131486 Buda yardakçısı sanırım komple banlanması lazım
  14. Z

❌İndirim Bitti! Versace Eros Edp 200 Ml Parfüm 4.399tl

Aynen hocam memleket çorum veya iç anadolunun random bir ilçesi sanırım
  15. Z

Dominos Pizza 2 Orta Boy Pizza 270tl Tüm Çeşitler Aynı Fiyat

Burdaki dominos bedava ürün verse yemem zehirlenmemek için.
Geri