Hocam ses seviyesi bass seviyesi gibi bir durum değil aslında bu ortalama bass içeren bir şarkıyı açtığınızda ses teknolojisinden hiç anlamayan bir insanın bile ya burda rahatsız edici bir ses var bu zırıltı nerden geliyo diyebileceği bir ses duyuluyor.Dolby atmoslu bişey açtığınızda çok bariz...
Yarın kısmetse nasıl bir şey eksikmiş nasıl takılıyormuş ve ne derece çözüm oluyormuş inşallah hep birlikte aydınlanacağız hocam.Fotoğrafını çekeceğim zaten burayada atacağım.Muhtemelen ben bildirene kadar epey tv ürettiler sadece kontrollerini yapabildiklerini stoklara koydular şuanda hatalı...
Bana söyledikleri bu yüzden stok girmedikleriydi hocam 😊
1763463933
Hocam baslı bir müzik açın servis kurulumu yaptıktan sonra. Zırıltı sesi geliyor duymamanız mümkün değil eğer aynı problem varsa.Normalin dışında bi ses zaten.İnşallah sizdekinde yoktur
Subwofer problemi için gerekli parça bugün servise gelmiş. Yarın montajı yapıldıktan sonra bilgilendirme yapacağım
1763462300
Ayaklarının üstüne kurulum yaptır garantisi başlasın sonra kendin as hocam ben öyle yaptım.
Amazonun geç kargolaması konusunda genel bi sıkıntı var sanırım.Mousepad aldım 5 gün önce hala kargoya verilmedi teslimat 6 gün sonrası görünüyor.Yani 11 günde gelecek inşallah 😃 Bir mousepad için bu süreleri veriyorsa televizyonu düşünemiyorum.
Var hocam da çok büyük bir değişiklik olmuyo. sanıyorum esneme yapmasın diye kolların kıvrılan yerleri kısa olduğu için az yana kayıyo diyebilirim.Eğer yönünü çevirmeyecekseniz en mantıklısı direk duvara sabitlemek bence.
Hocam muhtemelen next kurulduğu günden bu yana en yoğun zamanını yaşıyodur.Sadece forumdan 50-60 kişi almıştır tv yi.Çağrı merkezine takviye yapacaklardır yakın zamanda
1763379727
65 inch girişleri tv nin sağında.Yani karşıdan tv ye baktığınız zaman sola düşüyor.
Tekrar müşteri hizmetlerini arayarak hangi servisi yönlendirdiklerini sorun sonra o servisi telefonla arayarak saat planlaması yapın hocam. Forumda yarım saatte gelip kuranı gördük akşam 8 de gelip kuran serviside gördük.Ben yaşadığım yerde bosch buzdolabını 3 gün sonra kurdurabildim yani...
Servisle görüşün hocam ama şahsi fikrim kurdurup bakın sağlamsa garantisi bikaç ay önce başlamış olur sadece
1763299784
Ben markanın bir yöneticisiyle görüştüm subwofer problemi için tam da bundan bahsettim bu kadar ilgili olup servis desteğini hakkıyla yaparlarsa birçok muadil markanın önünde...
Ben 47 inchten 65 e geçtim hocam acaba 75 mi alsaydım diye düşünüyorum şuan. Bence bütçeniz uygunsa 65 çok ideal olur ne küçük diyebilirsiniz nede devasa büyük. Tabi izlediğiniz alanın büyüklüğü de önemli