Teşekkür ediyorum hocam sizde güzel günlerde kullanın. Servisi arayıp kayıt oluşturuyorsunuz onlar gelip kurulum yapıyor.Amazondan alan bikaç kişinin televizyonu kırık gelmişti kesinlikle servis gelmeden açmayın kutuyu.
Belki öyle bir satıcı yok hepsiburadanın açtığı fake bir satıcı. para sonuçta hepsiburadaya gidiyor. Siz satıcı kötüydü deyip geçersiniz hepsiburadaya suç bulmazsınız bu şekilde. Bakın ortalıkta satıcı diye bişey kalmadı şuan. Güya kapanmış satıcının hesabı. Yukarda belirttiğim gibi para iadesi...
Bu dolandırıcılık yönteminin mucidi vivense firması girin şikayetvara bakın binlerce şikayet var benzeri mağduriyetlerle alakalı. Benim de ilk orada geldi başıma. Yaklaşık 2-3 yıl önce 24 k lık bir mobilya almak istedim. teslimat süresini 1-2 ay civarı verdiler tamam dedim.Siparişe göre ürün...
Bilerek düşük fiyatlı ürün girip yüklü bir meblağ aldıktan sonra iptal edip iade süresi bahanesiyle insanlardan aldıkları paraları değerlendirip bi süre sonra gönderiyorlar yeni bi haksız kazanç yöntemi bu. Geçenlerde idefix yaptı aynısını paramı ertesi gün göndermese savcılığa suç duyurusunda...
Bende uzun süre kullanabileceğim kaliteli araç kokusu arıyorum. Benzinliklerden baya farklı marka model alıp denedim 1 gün ile 15 gün arasında kullanabildim çoğunun kokusu yok denecek kadar azdı
Para iadesini direkt yapmazlarsa dolandırıcılık yaparak haksız kazanç elde ettikleri gerekçesiyle telefon kayıtlarıyla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı söyledim bakalım henüz iade gelmemiş. Parayı alıp tedarik edilemiyor diye iptal edip aynı ürünü aynı satıcı nasıl hala satışta...
Müşteri hizmetlerini aradım neden iptal olduğunu sordum tedarik edilemediğinden dedi. Aynı satıcı şuan ürünü satıyor şuan hala alınabiliyor. madem tedarik edilemiyor nasıl hala satışını yapabiliyosunuz deyince kem küm ben durumu bildireceğim falan diye sesi titreyerek açıklama yapmaya çalışıyor...
İlk defa idefixten alışveriş yapmıştım iptal olmuş. Daha da kapısından geçmem benim gözümde merdiven altı site kategorisine girmiştir. Dünkü kupa maçına reklam vereceğine satıcılarını adam gibi seçsin önce
27.5 k ya next tv alıp 20 k ışık teknolojisine vermek benim için mantıklı gelmediğinden aldım bir tane.ilk defa idefixden alışveriş yaptım bakalım. 20k lık ürün performansı beklemeden olduğu kadar artık yoktan iyidir diyerek aldım. Üstteki kameraya gözüm takılır diye düşünüyorum ama bakalım...