Hocam kulaklık hala satıştayken o yıllarda yaşadım sıkıntıyı zaten . Sanıyorum 2017-2018 gibi falan güzel bir meblağ ödeyerek almıştım. Tarihi net hatırlamadığımdan bikaç yıl önce demiştim. Onun üstüne 2 kulaklık daha geçti 😃 ilk mesajımda da belirtmiştim halen aynı sıkıntı devam ediyormu...
Ben çok şaşırmıştım üstteki mesajda da yazdığım gibi bu durumdan mağdur olmuş birisi muhtemelen logitech yedek parçalarını 3d yazıcıda üretip satıyo koskoca logitech de utanmadan hala bu ülkede ürün satışı yapıyor. Ben gördükçe insanları uyarıyorum çevremden kimse hiçbi logitech ürünü almıyo...
Bikaç yıl önce g930 kullandım sesine kalitesine söyleyecek söz yok ama kulaklık düştü menteşesi kırıldı yedek parçası yok servisi aşırı sıkıntılı.Güncel durumunu bilmiyorum ama ben epeyce mağdur oldum. Sahibindende 3d yazıcıyla üretip satıyolardı oradan bulmuştum. Şikayetvarı falan inceleyin de...
Yıl sonuna kadar depoları full dolduracak miktarda üretip 2026 ile birlikte asgari ücret zammı maliyet artışı rakip firmaların fiyat artışıyla birlikte zamlı halde piyasaya süreceklerdir. kim olsa böyle yapar. Şurda yeni yıla kalmış 3 hafta.Rakip üst segment firmalar 60k olanı 70k yapacak nextde...
Ben bikaç gün önce yaptırdım 10 milyon koydurdum bedeli. Aradaki fark 1000 tl falan buna da fazlasıyla değer. Zaten kaskoyu yaptırmak bu şekilde mantıklı oluyor
tabii ki öyle hocam 19500-21000 falan yazanlar var o fiyata veya bir tık üstüne mükemmel soundbarlar var hem şık hem sesi daha güzel bana göre. Ama 9 k ya alınır mıydı bence evet.
Prestij falan kattığı yok hocam bu tamamen kezban keko tayfaya hitab eden bir düşünce.Tıpkı yıllar önce beline kılıfla telefon takıp kazağın üzerine çıkaran insanların hissettiği avam bir durum. Adamın altında minimum 3.5-4 milyonluk araba varsa güzel bi semtte yaşıyorsa bunlar prestij...
Saygı duyuyorum hocam allah cümlemize daha çok versin. Başlığa geliş sebebimden ayrılmadan tekrar uyarayım tod üyeliği alan arkadaşlar digitürk almak isterseniz çok mümkün olmuyor ben 2 ay uğraştım digitürk alabilmek için . Tod üyeliği olana digitürk aboneliği vermiyorlar bilginiz olsun. Eğer tv...