Konuyu hortlatmış gibi oluyorum kusura bakmayın ama benim gibi ikilemde kalanlar için yazmak istedim. Hala fiyatı alınabilir durumda. Eğer cs valorant gibi oyunlar oynuyorsanız monitör çok iyi. Ben g24-20 165 hz lenovodan geçtim. çok fark etmez aradaki farkı anlayamazsınız falan diyenlere...
Bilen arkadaşlar yanıtlarsa bende sevinirim cs ve valorant oynuyorum inch ve hz olarak benim aradığım kriterlerde. Alınır mı acaba. Veya başka önerisi olan varmı ki
Bu markayı n11 den alan birinin mağduriyetini gördüm bugün x de. Adam n11 den alıyo kutuya dokunmuyor servis gelip açıyo ekran kırık. Rapor yazıp gidiyor. N11 depodan sağlam çıktı diyo kargo sorumluluk kabul etmiyo adamda servisi beklediği için teslim alırken kontrol edemiyor. THH ile...
Alışveriş yaparken kasiyere söylüyosunuz ordan çekiyolar. Veya kredi kartıyla ödeme yapıp mobil uygulamadan kart hareketlerine giriyorsunuz 1000 tl yi geçmeyen harcamanızın yanında bankkart lira ile öde yazıyor. Ordan ödeyince ekstrenizden eksiliyor borcunuz.
Daha önce ne zaman açtığımı bile bilmediğim tod üyeliğim varmış . Onu iptal edip kutulu digitürk bağlatana kadar çok uğraştırdılar. En sonunda illa git kaçak izle diyosunuz yani paramızla hizmet alamıyoruz falan deyince bi şekilde yapmışlardı. Eğer tod üyeliğiniz varsa digitürke başvurmadan önce...
Size öyle denk gelmiş hocam bi sürü insanı mağdur eden rezil bir site. Ürünün stoğu yok diye iptal girip paranızı kullanıyo. Stoğu yok diye göndermediği ürünün neden satışta olduğunu sorduğunuzda da salağa yatıp olayı kapatıyorlar bedava ürün verseler vaktimi ayırıp almaya uğraşmam o derece biyer
Muhtemelen yaşı 10 üzeri değildir böyle tiplere bunun komik olduğunu düşünenlere foruma girişin yasaklanması lazım
1781131486
Buda yardakçısı sanırım komple banlanması lazım