Arkadaşlar monitör geldi kurulumunu yaptım ölü pixel yok fakat göz kırpması gibi arada anlık kapanıp açılıyo gibi. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu ? Birde bunun renk vs ayarını nasıl yapacağız arayüz driver falan nasıl bulabilirim
"Merhaba; Sormuş olduğunuz ürün tedarikçi firması ile görüşme sağlandı ve ürün C-3 model değildir. bilgisine ulaşıldı Yapılan yanlış bilgilendirme düzenlenecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz."
Firma ürün açıklamasını düzenleyecekmiş c-3 olmadığını kabul ettiler sonunda 😃
Evet hocam ktc aldım bugün.forumu takip etmeye çalıştım biraz da stok bitmeden alayım olmazsa iade ederim düşüncesiyle hareket ettim. Çok vakıf olmadığım için sorayım dedim. Teşekkür ediyorum
Çok sığ bir soru olacak ama valorant csgo gibi fps oyunları için bu monitör iyi midir farklı bir monitör mü almak gerekiyor. Ghosting olduğunu , tepki süresinin kötü olduğunu falan yazmışlar ama sizin fikriniz nedir. Hikayeli oyunlar oynamıyorum sadece fps oynuyorum.
Benim arkadaşın da mağazası var.Online satış da yapıyo 100/100 çakma ürün garantisi de veriyorum. Fiyatlar 1000-1500 civarı düşünen olursa linkini bırakırım buraya
Teşekkür ediyorum hocam sizde güzel günlerde kullanın. Servisi arayıp kayıt oluşturuyorsunuz onlar gelip kurulum yapıyor.Amazondan alan bikaç kişinin televizyonu kırık gelmişti kesinlikle servis gelmeden açmayın kutuyu.