protein barın tadı ile aynı hocam hatta çok hafif daha baskın desem yeridir beğenirsiniz her türlü elimde 9 kg rice cream var totalde ama bundan 2-3 daha...
Ew300 ve cadenza 2'nin oyun performansı aynı. Ew200'e düşmene gerek yok. Ya cad 2 ya klean işte. Dediğim gibi aşırı farklı değiller. Cadenzanın daha fazla...
hocam yapay zeka kişisel öneriyi tutmaz farkındayım ama sesleri üçününde dengisi farklı olur mantıken birinin bası birinin tizi gibi dolu kutu ve ses için...
hocam o 2800/2900 çıkmışken cadenza 2 alırım sorun olmaz ama kutu içeriği diğer iemlere göre biraz daha boş olunca sormak istedim yada wraithte yorumda ses...
hocam alternatif ek mikrofonum yok güncel olarak mikrofon alana kadar o şekilde kullanırım diye düşündüm ve gerçekten 3 e çıkmaya değer mi gerek varmı o...
Hocam bende iem kulaklık arayışındaydım 1500/2500 bandında ne mantıklı olur suan güncel olarak cloud 3s kullanıyorum ama iem oyunlarda daha çok tatmin eder...
içeriği bomboş bir şey ya bu
1781725431
hiq yerine başka marka alayım derseniz zorbanın markası olan thirtyone tigerpump deneyebilirsin içerik olarak çok...