NodYett isimli üyenin son içerikleri

1. N

Klavye Tavsiyeleriniz?

Konuyu yeni gördüm bu fiyatlarda daha güzel bir seçim yapılabilirdi ama tercihin de kötü değil hayırlı olsun
  2. N

Yapay Zekanın Hazırladığı Program Nasıl?

program çok mantıklı değil fullbodye göre bile olsa 1779022640 göğüs için ana hareketin incline bench olsun diğer hareketin ise pecdeck fly sırt için lat pulldown/barfiks ve bir adet row eğer varsa row machine tercih ederim yoksa seated cable row uygun olur bacak için squat/leg press + leg...
  3. N

Hangi Creatini Tercih Etmeliyim ?

F/P olanı kingsize best olan bunlar arasında hiq yada kingsize eğer paramla kaliteyi kullanayım dersen hardline monohydrate yada supplementler creapure bakabilirsin
  4. N

Spor salonuna kayıt oldum şimdi ne yapıcam

şekerden tatlıdan yada sağlıksız yağlardan uzak şekilde yani yağdan korkma ama kendi sınırını da aşma
  5. N

yani protein tozuna o parayı vermektense tavuk vs. almak çok daha mantıklı oluyor 1778258904 ve ek olarak bu almaya çalıştığın kalorileri mümkün olduğunca temiz şekilde almaya çalış
  6. N

Hocalarım salonda nasıl olması gerektiğini söylediği için oraya hiç girmeyeceğim https://takehiq.com/collections/kreatin/products/hiq-creatine-300g bunu al ek olarak herşeyi mükemmel yapıp ilerlemeyi düşünüyorum dersen kg x 2 protein alacaksın alman gereken kaloriden 400/500 yüksek kalori al...
  7. N

o pakete hiç gerek yok eğer yemek yapmak için üşenmiyorsan yada tavuk balık et vs. alıp yapabiliyorsan hiç alma bile 1778257731 yurtta vs. kalsan yemek yapma şansın vs. olmasa alabilirsin derdim ama şuan alman çok saçma olur
  8. N

Oyun hareket ederken pikseller kötüleşiyor

rodeon ayarlarından rodeon boostu kapatıp birde öyle dener misin
  9. N

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

mağzaya gitsem alabilirim değil mi şuan
  10. N

Whey Protein Tozu Önerisi Arıyorum Yardım Ederseniz Sevinirim.

ikisinide denemiş biri olarak ssn çok daha iyi hocam
  11. N

ssn çok daha mantıklı olur hocam f/p konusunda 1776622624 protein oranı olsun aroma tatlarındaki güzelliği olsun çok daha mantıklı olur
  12. N

hocam ocean ile hardline bir değil ama ocean lansman dışında yine uyguna gelmiyor bu yüzden f/p da olmamış oluyor eğer lansman ise neden olmasın ama paradan yana sorunu olmayan birisi hiq hardline alır ve ben ocn yerine ssn i tercih ederim 1776622480 hem daha iyi hem daha ucuz
  13. N

hiq da alınabilir alternatif olarak ama hardline iyidir şuanki piyasada 1776619207 Ocn önerenlere bakma sen onlar kaliteyi hiç tatmamışlar. Ocn lansman indirimi ile çok uygun fiyata getirdiği ve çok fazla sponsoru olduğu için popüler ama Ensar1453 ün önerdiği markaları alabilirsin hepsi iyidir
  14. N

Hardline alabilirsin
  15. N

🔥İndirim Hawk koltuklarda peşin fiyatına 9 taksit

12-16 arası ne alınabilir hocam
Geri