NodYett isimli üyenin son içerikleri

1. N

🔥İndirim Fellas Performance Çikolata Aromalı Whey Protein 175g 188,5tl

ya aroma olarak şuana kadar hiç tiksindiğim bir tat olmadı yada baydığını hissetmedim hardline çikolata hiq hazelnut ve oceanın neredeyse bütün aromalarını denedim ama fellasın fiyatı çok ucuz geldi o yüzden sormak istedim
  2. N

🔥İndirim Fellas Performance Çikolata Aromalı Whey Protein 175g 188,5tl

Hardline ocean ve hiq kullanıyorum ama fiyattan dolayı düşündürmedi değil almak mantıklı olur mu
  3. N

❌İndirim Bitti! Vans Old Skool Classic Suede/Canvas Spor Ayakkabı Erkek 359,00tl

Hocam 44/46 eu olanı seçtim aldım ama 44 oluyor değil mi
  4. N

❌İndirim Bitti! Proteinocean Protein Bar 36tl

Destek işi halletti indirimli fiyattan aldım 1787063575 Yarın sabah gidip teslim Alıcam
  5. N

Hocam ürün gözüküyor sipariş seçeneğide veriyor ama indirim düşmüyor 1787055000 Destek bekletiyor sizi arayacağız diye 1787055087 Fiyatta bu şekilde herhangi bir indirim yok
  6. N

Destek ile konusuyorum şuan şehir dışına çıkıcam kaçırmamak için gideceğim yerdeki migrasa sipariş vericem oraya uğrayıp almayı planlıyorum ama bir türlü olmadı
  7. N

hocam 2 al 1 öde olarak gösteriyor hala ve bölgemdeki tüm migrosları denediğim halde o şekilde
  8. N

hocam 24 bar 865 TL'ye gelmeli ama 1800 e geliyor bende hala 1787053007 takıldığım nokta bu yani anlam veremedim 1787053054 Eğer bu şekilde olacaksa onaylayacağim sepeti
  9. N

hurmadan geliyor hocam o
  10. N

tatlarını genel olarak seviyorum hocam proteinocnin tiramisulu olan biraz kahveli gibi baskın bir tadı var o kadar
  11. N

migros sanalmarket appe girip proteinocn diye aratırsan çıkıyor hocam gel al seçmeyi unutma
  12. N

🔥İndirim 🔴 Bim Aktüel - 18 Ağustos - Proteinocean Ürünleri

Tigerpump tercihim diğer kutuları aromasız olduğu için içerken bile çok kötü hissettiriyor
  13. N

Hocam bende mi indirim olmuyor yoksa matematiksel olarak mı yanlış yapıyorum normalde tanesi 90 tl 2 al 1 öde ile 45 olması lazım ama ödeme aşamasında hala fiyat düşmüyor, 1787050894 money puan olarak geri mi dönüyor
  14. N

🔥İndirim 🔴 Bim Aktüel - 18 Ağustos - Proteinocean Ürünleri

hocam benden mi kaynaklı bilmiyorum ama ocean presi bana etki etmiyor 3 ölcek atmam gerekiyor en az o yüzden tercih etmiyorum hiq yada grizzone/thirty one gerçekten dolu içerik ve güzel etki veriyor
  15. N

Protein Tozu Hk. (Scitec-Protein Ocean-Supplementler)

hocam hammadde ve kalite açısından kesinlikle supplementler yada scitec derim
Geri