program çok mantıklı değil fullbodye göre bile olsa
1779022640
göğüs için ana hareketin incline bench olsun diğer hareketin ise pecdeck fly
sırt için lat pulldown/barfiks ve bir adet row eğer varsa row machine tercih ederim yoksa seated cable row uygun olur
bacak için squat/leg press + leg...
F/P olanı kingsize
best olan bunlar arasında hiq yada kingsize
eğer paramla kaliteyi kullanayım dersen hardline monohydrate yada supplementler creapure bakabilirsin
yani protein tozuna o parayı vermektense tavuk vs. almak çok daha mantıklı oluyor
1778258904
ve ek olarak bu almaya çalıştığın kalorileri mümkün olduğunca temiz şekilde almaya çalış
Hocalarım salonda nasıl olması gerektiğini söylediği için oraya hiç girmeyeceğim
https://takehiq.com/collections/kreatin/products/hiq-creatine-300g
bunu al ek olarak herşeyi mükemmel yapıp ilerlemeyi düşünüyorum dersen kg x 2 protein alacaksın alman gereken kaloriden 400/500 yüksek kalori al...
o pakete hiç gerek yok eğer yemek yapmak için üşenmiyorsan yada tavuk balık et vs. alıp yapabiliyorsan hiç alma bile
1778257731
yurtta vs. kalsan yemek yapma şansın vs. olmasa alabilirsin derdim ama şuan alman çok saçma olur
hocam ocean ile hardline bir değil ama ocean lansman dışında yine uyguna gelmiyor bu yüzden f/p da olmamış oluyor eğer lansman ise neden olmasın ama paradan yana sorunu olmayan birisi hiq hardline alır ve ben ocn yerine ssn i tercih ederim
1776622480
hem daha iyi hem daha ucuz
hiq da alınabilir alternatif olarak ama hardline iyidir şuanki piyasada
1776619207
Ocn önerenlere bakma sen onlar kaliteyi hiç tatmamışlar. Ocn lansman indirimi ile çok uygun fiyata getirdiği ve çok fazla sponsoru olduğu için popüler ama Ensar1453 ün önerdiği markaları alabilirsin hepsi iyidir