NodYett isimli üyenin son içerikleri

1. N

Sizce Tiramisu Aromasının Tadı Nasıldır?

protein barın tadı ile aynı hocam hatta çok hafif daha baskın desem yeridir beğenirsiniz her türlü elimde 9 kg rice cream var totalde ama bundan 2-3 daha çeksem mi bilemedim
  2. N

AMD İşlemci Fiyat Önerisi Acil

saçma bir tercih olur o da ölü soket nede olsa
  3. N

Çözüldü✓ 1500tl Iem Kulaklık Önerisi

hocam peki ya 3.5 MM mi yada type c olanı al kafan rahat olsun mu dersiniz
  4. N

hocam yapay zeka kişisel öneriyi tutmaz farkındayım ama sesleri üçününde dengisi farklı olur mantıken birinin bası birinin tizi gibi dolu kutu ve ses için klean sv geçiyor ama ew 200 yada cadenza da aklımı çelmemiş değildi başta
  5. N

hocam yapay zekada oyun için istiyorsan eğer klean sv al diyor cadenza 2 en son tercihi oldu kefine ew 200 ve cadenza arasından
  6. N

hocam o 2800/2900 çıkmışken cadenza 2 alırım sorun olmaz ama kutu içeriği diğer iemlere göre biraz daha boş olunca sormak istedim yada wraithte yorumda ses kasmaya bassından dolayı uygun olmadıgını söyleyen birisi olmuş o yüzden belirtmek istemiştim aralarında ses kalitesinde gerçekten kulagıma...
  7. N

hocam alternatif ek mikrofonum yok güncel olarak mikrofon alana kadar o şekilde kullanırım diye düşündüm ve gerçekten 3 e çıkmaya değer mi gerek varmı o kadar güncel olarak valorantta immo3 radi arası geziyorum o yüzden mantıklı olur mu bilemedim
  8. N

Hocam bende iem kulaklık arayışındaydım 1500/2500 bandında ne mantıklı olur suan güncel olarak cloud 3s kullanıyorum ama iem oyunlarda daha çok tatmin eder aynı zamandada iem üstüne 3si takıp kullanırım diye düşündüm
  9. N

🔥İndirim [Amazon} Lego Speed Champions | Şimşek Mcqueen 904 TL

çok şimşek duruyor he 😂
  10. N

Pre Workout Önerisi Lazım

içeriği bomboş bir şey ya bu 1781725431 hiq yerine başka marka alayım derseniz zorbanın markası olan thirtyone tigerpump deneyebilirsin içerik olarak çok dolu ve güzel bir ürün
  11. N

Çözüldü✓ Sd Kartın İçindeki Dosyaları Silemiyorum

Teşekkürler hocam extreme pro güzel tercih olur değil mi?
  12. N

eski bir ürün hocam normalde kullanmıyordum ama şuan lazım oldu o kart kart yaklaşık olarak 6-7 yıl civarında kullanıldı benimde aklıma gelmedi değil ama belki kurtarmanın bir yolu vardır diye merak ettim ve sormak istedim
  13. N

salt okunur özelliği sabit şekilde açık kapatsamda kapanmıyor sd kart kendini kilitlemiş galiba
  14. N

Araç kamerasında kullandığım sd kart içindeki dosyaları kitlemiş durumda ve silemiyorum biçimlendirmeye çalıştığımda biçimlendirmeyi bitiremedi hatası alıyorum yada içindeki video dosyalarından bazıları(silebildiklerim) sildiğimde sd kartın takılı olduğu usb yi söküp geri taktığımda dosyalar...
  15. N

❌İndirim Bitti! 🔥Everest Sm901 2.4ghz Optik Kablosuz Mouse 142,50 ₺ + 39,90 ₺ Kargo(Son 2 Adet)

sinirlendiğimde fırlatmaya yarar aldım bir tane
Geri