Arama sonuçları: *

1. Jroxy

LS2 FF353 KASK %58 İndirim

Ben de aynı düşünüyorum yarı yarıya inmesi hepsinin mantıksız
  2. Jroxy

LS2 FF353 KASK %58 İndirim

Bu sitede nerdeyse her ürün %50 indirimli sizce güvenilir mi? Daha önce alışveriş yapanlar belirtirse sevinirim. https://kiratlioto.com/urun/ls2-ff353-kask/
  3. Jroxy

Kulaküstü kulaklık önerisi

Gıcırdama sorunu yoktu. Sesler gayet iyi fakat işte dışarı ses vermesi hoşuma gitmedi. bir de boyunda taşıması biraz yoruyor insanı ortopedik değil o konuda.
  4. Jroxy

rahatsız oluyorum ben dışarısı ne dinlediğimi duyunca
  5. Jroxy

Maksimum 2500 TL bütçem var. Dışarıya ses vermemesi aşırı önemli. Anker Q21i nc aldım %60 civarında bile dışarıya ses veriyor. Geri iadeye gönderdim. Aktif gürültü engelleyici olursa iyi olur olmasa da dışarıya ses vermesin ve kulağımı içine alsın yeter.
  6. Jroxy

Sizce ne yapmalıyım?

Ne yapmalıyım ? = Nasıl bir yol izlemeliyim? Tamam hocam sizden bir şey istemedim zaten boş konuşuyorsunuz.
  7. Jroxy

Sizce ne yapmalıyım?

Fikir istemedim nasıl bir yol izlemem gerek onu soruyorum.
  8. Jroxy

Sizce ne yapmalıyım?

Merhabalar bilgisayar mühendisliği 1.sınıf öğrencisiyim kendim python öğreniyorum okul ise java öğretecek. Ben öncelikle pythonda kendimi geliştirmek istiyorum. Hep derler tutorial izleme kodla diye. Dilin basiclerini biliyorum fakat ne kodlayacağımı bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım değerli...
  9. Jroxy

3000-15000 TL arası Tablet Önerisi

Üniversiteye gideceğim için sadece not almak video izlemek pdf açmak slayt açmak için kullanacağım tablet arıyorum yardımcı olur musunuz?
  10. Jroxy

Shift tuşu çalışmıyor

Shift tuşuyla olan kombinasyonları yapamıyorum. yapışkan tuşları açıyor fakat parantez falan açmak istediğimde olmuyor.
  11. Jroxy

0-22K Arası laptop önerisi

Pek oyun oynamayacağım , kodlama için kullanacağım ayrıca bilgisayarım için 2. ekran olarak kullanmak istiyorum HDMI girişi olursa iyi olur.
  12. Jroxy

İş verenin hakkı nedir?

Arkadaşımla bir iş için çağırıldık biz yolu da onlar kaşılıyor sanıyorduk meğersem karşılamıyorlarmış. Çalışacağımız yer ilçede ve ulaşım imkanımız yok. İş veren sigortamızı yapmış arayıp bu durumu anlattığımızda sigorta ücretini talep ederiz sıkıntı yaşarsınız gibi bir muhabbet çektiler. Benim...
  13. Jroxy

Yeni ekran kartı siyah ekran

Displayport to vga dönüştürü kullanıyorum acaba dönüştürücü mü bozuk?
  14. Jroxy

Yeni ekran kartı siyah ekran

Sıfır rtx 3060 aldım bugün kasaya taktım. Takmadan önce de eski ekran kartının driverını silmistim. Şimdi siyah ekranda kalıyor bilgisayar açılıyor ama siyah ekran.
  15. Jroxy

FSP Hydro 500W ve RTX3060

teeşkkürler
  16. Jroxy

17. Jroxy

Ya 6 +2 var öyle takabilir miyim sorun olur mu?
  18. Jroxy

RTX 3060 ryzen 5 3600 sistemim var FSP HYDRO 500w yeterli midir? Bir de bu ekran kartı 8 pin bende 6 pinlik kablo var nasıl takabilirim? Ekran kartını yeni aldım.
  19. Jroxy

Gainward Geforce RTX3060 Ghost 12GB

Ben de satıcıdan korktum biraz alan var mı acaba hiç 1724953916 Yenilenmiş ürünmüş dikkatli inceledim.
  20. Jroxy

Gainward Geforce RTX3060 Ghost 12GB

https://www.trendyol.com/genel-markalar/rtx3060-12gb-ghost-ne63060019k9-190au-gddr6-192bit-hdmiyenilenmis-urun-3ay-garantilidir-p-151223125?boutiqueId=61&merchantId=1005152&utm_source=aff_t Bu kart alınır mı? Kart sıfırdır değil mi herhangi bir sorun çıkmaz.
Top Bottom