Neler Yeni

LS2 FF353 KASK %58 İndirim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Jroxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Ömer Kılıç
Bu sitede nerdeyse her ürün %50 indirimli sizce güvenilir mi? Daha önce alışveriş yapanlar belirtirse sevinirim.

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
AuF
dolandırbeni.com olarak yorumladım. Siteden hiç bir yerde bahsedilmemiş. Şikayetvar.com'da 1 tane şikayeti bile yok. bir süre sonra site yok olur zaten. Heves ve itibar etmeyiniz.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,346
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Bu fiyatlara imkansız gibi konuyu açıyorsan bir zahmet araştır dolandırıcı mı değil mi diye tüm ürünler piyasa fiyatının yarısı dolandırıcı diye bağırıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
ömer faruk
şunları paylaşmayın artık bakınca bile sitenin dümenci olduğu belli oluyo , artık bu paylaşımları yapanların site sahibi ya da yakını olduğunu keriz avladığını düşünüyorum :D

Jroxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Ömer Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dolandırbeni.com olarak yorumladım. Siteden hiç bir yerde bahsedilmemiş. Şikayetvar.com'da 1 tane şikayeti bile yok. bir süre sonra site yok olur zaten. Heves ve itibar etmeyiniz.
Ben de aynı düşünüyorum yarı yarıya inmesi hepsinin mantıksız

iwarden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kuzey
Konudan bağımsız böyle plastik kaskları kafanıza takmayın ece 22.06 sertifikası olan güncel bir kask alın ve mutlaka dış kabuk karbon olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Muhammed Ali
İndirim geri sayım süresi, az stok uyarısı, şu sıralar çok artmaya başladı. Sponsorlu Google basıp en üstte çıkıyorlar, ansızın acele ile satın aldırtma stratejisi uyguluyorlar. Site net %100 kart bilgisi çalma üzerine kurgulu, dün de turkcelloutlet vardı 20.000e iPhone 13 falan yaziyodu birebir yapmışlar.turkcell pasajı vs. Aman dikkat ..

Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Onur Yücel
şunları paylaşmayın artık bakınca bile sitenin dümenci olduğu belli oluyo , artık bu paylaşımları yapanların site sahibi ya da yakını olduğunu keriz avladığını düşünüyorum :D
Kör tuttuğunu topal yakaladığını demişler. Olurda birisi oltaya takılır diye ya tutarsa hesabı bence. Hele geçenki 360 liralık ikea ofis koltuğu neydi 😂

xRauf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Rauf Emir
Ne tesadüf! Ürüne incelediğim andan itibaren

"
icons8-hot.gif
Süper Fiyat, Süper Fırsat

İncelediğiniz ürünü 29 dk 47 sn, içerisinde satın alarak ANLIK İNDİRİM‘den yararlanın!"

sayacı başladı.

Dolandırıcıyım, diye bağırıyor

Yiarz08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Yiğit özcan
eyw kaptım 1 tane 1 tanede intercom aldım

Mfile

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Erkan
site 4 gün önce açılmış ama 2024'den yorumları felan var direkt dolandırıcı.
sizin için ödeme sayfasına kadar gittim bir kişinin iban ve isim soyismi çıkıyor oraya havale eft istiyorlar muhtemelen kiralık hesap.

1739887392581.png

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,059,564
Üyeler