O kız benim hayat arkadaşım hocam ama hepsinden önce amacım kıza iyi görünmek değilki veya her kızı tek bir kefeye koymak sorun aynada gördüğüm elemanı...
Yine sırf kızlara iyi görünmek için kendini yiyip bitiren bir erkek ve onlara saçma sapan tabiatler veren diğer kız budalası erkekler.
Sorun hiçbir zaman...
Klasik genc adam triplerindesin. Kamburluk ve fiziginden hoslanmıyorsan geniş bol giyineceksin. Şort t shirt üstü önü açık gömlek vs en azından fizigini...
Para kazanacaksın. Torreria gibi insanlar bile para sayesinde devrim özkenla manita olabiliyor
1789314820
1.93 üm kuzenim 10 yaşından beri profesyonel...
Hocam benim tarih üzeri az çok bilgim yine kaldı benim kızı kendime çekmemdeni en büyük etken eskiden özgüveni şahlara kaldırmam 12-13 yaşında tarih bilen...
önce spora başla ki boyunun burada avantajı var daha sonrasında endokrinoloji randevusu alıp biraz uzlaşabilirsen el bilek ve plak röntgeni çektirirsin tam...
Hiçbirşeyi sevemiyorum ve bilgileri artık aklımda tutamıyorum hocam kafam donuk alamıyorum şuan
1789314524
Hepsini deniyicem hocam ama istediğim iri veya...
Hocam yaş 20 umarım yani doktor derji sen ölmüşsün der ama düzeltebiliriz der milyon alsa veririm bilekler bile 17.2cm yani öleyim ama amaç birtek kız...