O kız benim hayat arkadaşım hocam ama hepsinden önce amacım kıza iyi görünmek değilki veya her kızı tek bir kefeye koymak sorun aynada gördüğüm elemanı yenebilmek sonuna kadar geliştirebilmek o zayıflıktan kurtulmak iyi olmak üst olmak içimdeki olabilmek
Hocam benim tarih üzeri az çok bilgim yine kaldı benim kızı kendime çekmemdeni en büyük etken eskiden özgüveni şahlara kaldırmam 12-13 yaşında tarih bilen Türkçü bilişimden anlayan sanal ortamdan anlayan biri olarak zaten ilah gibiydim tip ve fizikte çakılmasam bugün bambaşka biryerdeydim...
Hiçbirşeyi sevemiyorum ve bilgileri artık aklımda tutamıyorum hocam kafam donuk alamıyorum şuan
1789314524
Hepsini deniyicem hocam ama istediğim iri veya iriyenyakın biniskelet bile olsa yeterdi fizik kemik yapım bari iyi olsaydı
1789314587
Hocam parada sorun yok yarın pazartesi başlıyorum...
Hocam yaş 20 umarım yani doktor derji sen ölmüşsün der ama düzeltebiliriz der milyon alsa veririm bilekler bile 17.2cm yani öleyim ama amaç birtek kız düşürmem değilki zihnimdekiyle dışımdakinin bir olmaması kendimi sevmiyorum
1789314298
H
Hocam sorun boyum olsa hallederim keşke geniş olsaydım...
Ederim gibi hocam ederimde çocuk ve gençlik yaşayamadım içine sinmeyen şeyler ile yaşamak istiyorum kaybetmek istemiyorum ve sonuna kadarda gidicem
1789306326
İstanbul
Hocam başlıyacam bi şekil yapmaya çalışıyorum yarın spora yazılıcam önxeden 3-4 ay geçmişim varda tip ben kahrediyor estetik ne kadar değiştirebiliyor mesele birazda bu 12 den saçlarımda iyice seyreldingenetik olaraknince ve seyrek zaten protez düşünüyom onada herkes iyiyken kimi şeyler...
Ho
Hocam kız sevmem demiyor veya eleştirmiyor ama nereye kadar yani ben tipimi kendim için diyorum yetersiz hocam çirkin kızla alakası yok olayın aslında olay benim değerim ama bu değerde yok tesselli değil yol lazım
Hocam akromial 40cm bugün riskini umursamadan omuz genişletmeye girsem 43 lerde olabilir tamam bunu yaptım diyelim sporda yaptım spordan yana bir eksik hissetmem asla ama tip tipi ne yapıcam hocam ben bu kızı 8 senedir seviyorum oda beni şimdi ben iyi olmayan bir tiple karşısına çıktığımda...
Hallolmuyor hocam hallolmuyor denedim olmuyor yani son çarem omuz genişletme ameliyatı ve estetikten yana ama estetikte tipimi ne kadar değiştirebilir bilmiyom ne kadar telafi edebilir bu tipten eser kalsın istemiyorum
Dostlar fiziğimde kötü tipimde çok sıkıştım ortalama tip ve fizik ile sıradan iyi biri bile olsam iyiydi yani ama yok yani ikiside yok çok sıkıştım bana yol lazım ya işte spor yap falan lafları değil cidden bu alanda tecrübesi olan veya yaşanmışlığı olanların bi yol söylemesi lazım ben cidden...
Onu bende anlamadım ama herkes bir değilya hocam hayatında cidden sana değer veren birkikte çokca vakit geçirdiğin tanıdığın biri varsa açıl derim bu devirde bunun harici cidden çok zor