GökTürkHan isimli üyenin son içerikleri

1. GökTürkHan

Genetikleri Kabullenmek

Hocam iyi bir fizik ses tonu diksiyon karakter elbetki önemli lakin ilk izlenim ve insanların kimi konularda hareketlerde çekinmemesini sağlayan şeyde tiptir tipi hiçe saymamak gerek özgüven konusunda gençliğini bilenler ileride çöktüklerinde genellikle pek kafaya takmıyor sonuçta ortada...
  2. GökTürkHan

Genetikleri Kabullenmek

İstanbul pendik sülüntepe mahallesi sen buyur
  3. GökTürkHan

Genetikleri Kabullenmek

Tip hocam ve ben bir kendi adıma açmadım konuyu zaten genel konu olarak açtım
  4. GökTürkHan

Genetikleri Kabullenmek

Hocam sosyalim zaten anksiyete falan hiçbiri yok sevgilimde var ama şimdi doğruya doğru aynada gördüğümüz
  5. GökTürkHan

Genetikleri Kabullenmek

Hocam deniyorum zaten ama sabah 6 akşam 10 işteyim
  6. GökTürkHan

Genetikleri Kabullenmek

Hocam zaten amaç hiç olmasa bile ortalama olmak benim genetiksel olarak saç seyrek ve ince telli alın çizgimde gerilediğinden alnım geniş duruyor ve orta yüzünde uzun duruyor gözler boş bakan tarzda desteksiz kaldığından mesela hani bunu ortalama hale çekmek bile bazen olamıyor insan aklındaki...
  7. GökTürkHan

Genetikleri Kabullenmek

Yok yüz anatomisini cerrahi işlemleri ve nasıl neye göre uygulandıklarını
  8. GökTürkHan

Genetikleri Kabullenmek

Tipi iyi bir hale getirme
  9. GökTürkHan

Genetikleri Kabullenmek

Yok hocam 1 senedir araştırıyorum ve estetik cerrahisinde devrim yaratabilecek vakalar genelde kusuru çok olan vakalar yani bozuk olan bir oranı veya yapıyı düzeltebilirsin ve bunun farkını çok derin bir şekilde görebilirsin fakat konu iyi hale güzel veya yakışıklı kavramlarına gelince estetik o...
  10. GökTürkHan

Genetikleri Kabullenmek

Hocam estetik cerrahisinde yüzün ana karakteristliği orbital kaş kemiği ve alın yapısıyla belirli kadınlarda estetik anlayışın genellikle daha pürüssüz ve akan estetik bir yüz olduğu için kadınlardaki değişim erkeklerdekine göre farklı
  11. GökTürkHan

Genetikleri Kabullenmek

Ben bi 1 sene baktımda yol bulamadım hocam ya
  12. GökTürkHan

Genetikleri Kabullenmek

Mevcut fenotipimle kendime bakıpta parçalaybileceğim bir benliğim varken sana neler yapabileceğimi bilmek ister misin 1782303979 Yok hocam sosyal medya pek kullanmıyorum her şey gözlem ve irade üzerine ve ben bitiğim demiyorum iyi okuyun
  13. GökTürkHan

Genetikleri Kabullenmek

Hocam yaralanmaları demiyorum direk ben kendi yüzümü yakışıklı veya ortalama bulmuyorum diyelim ve iyi değilseniz estetik cidden bir şey yapamıyor
  14. GökTürkHan

Genetikleri Kabullenmek

20
Geri