GökTürkHan isimli üyenin son içerikleri

1. GökTürkHan

Elektrikli scooterlerin ömürleri kaç km?

Evet bendeki 50 ile gidiyo düz yolda bi anda dirensiyon kaymasıyla yerde buldum kendimi kaldırımla cilveleşirken
  2. GökTürkHan

Elektrikli scooterlerin ömürleri kaç km?

Yani normal bir batarya ömrü 300-500 döngü arası zaten motorda olsun beyinde olsun pek sorun olacağını sanmıyorum ama bunlar zamanla yenilenebilen şeyler şase sağlam kaldığı sürece sorun olmaz ama uyarayım bu scooterlar çok sakat bende onvo 12x plus var İstanbul Gibi Yerde Herkes Darlıyor...
  3. GökTürkHan

❌İndirim Bitti! RTX5090 Gamerock 32GB 136.334,09 TL (VDFKSZ 6-9 TAKSİT)

Reisimiz ekonomiyi bu şekilde sürerse asgari dahada artacak 9 ay vade farksız koymaz bile
  4. GökTürkHan

❌İndirim Bitti! Samsung 990 Pro Soğutuculu NVMe M.2 SSD 2 TB 8099 TL

2 hafta önce soğutucusuzu vatandan 8375 e aldım bunada yetişemedim:(
  5. GökTürkHan

USR Battlefield Crossfit Halatı 15m 1.498,10TL amazon

15metre ne la seyyar kablomu bu
  6. GökTürkHan

🔥İndirim Rampage MIRACLE 27'' | 180Hz | Fast IPS | QHD 2K | HDR oyuncu monitörü 6749₺🔥

Rampage kapanışı verip isim değişse daha çok satar
  7. GökTürkHan

🔥İndirim PowerColor Reaper RX 9060 XT 16 GB 17.999,00TL (VDFKSZ 6-9 TAKSİT MEVCUT)

:D hocam yan sistem dizmek şu sıralar sorun gibi
  8. GökTürkHan

🔥İndirim Çelik cımbız maşa 70₺

Kardeşe yeğene bir şey uzatırken kullanmalık
  9. GökTürkHan

🔥İndirim EPİC İNDİRİMLERİ BAŞLADI

Orası öyle ama steam bi başka hocam
  10. GökTürkHan

Ama platform sorun işte
  11. GökTürkHan

EKİPMAN ÖNERİSİ

Hiç bilmiyorum şuan kulaklıkları araştırmayı keseli 1 sene oldu şuan ne var ne yok bipmiyorum
  12. GökTürkHan

EKİPMAN ÖNERİSİ

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-razer-blackshark-v2-x-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,914752035.html 2 sene oldu deride vs öyle soyulma sarkma vs yok hem rahat kulaklık hem pasif izolesi.iyi.ama.bütçe.genişse daha iyi frekans aralığına sahip daha iyi sürücülere sahip hi-ses destekli...
  13. GökTürkHan

EKİPMAN ÖNERİSİ

mouse olarak razer deathader v3 pro alabilirsin klavye olarak ben xpg summoner kullanıyorum chery mx red swic birde havut kb904L var bence f/p manyetikte çok bilgim yok ama mekanikte chery mx'in kanıtlanmış ham dayanıklılık ve izole oyun performansını öneririm kulaklık.olarak blackshark v2x...
  14. GökTürkHan

Bf6'yı çekesim var işte platform Eric games ne adam akıllı veri koruması ne steamdaki gibi profil olayı ne yedekleme olayı hiçbiri yok steamde.kaça düşer acaba
Geri