GökTürkHan isimli üyenin son içerikleri

1. GökTürkHan

Yardım Hyperx Orbit S Mikrofon Sesini Geri Veriyie

Windows üzerindeki ayar kapalı ama mikeafon hayla dış sesi bana veriyor birde baya övüyorlardı ama ses kalitesi hiç iyi gelmedi basslar yok düz ses kötü neler yapabilirim birde sürekli dip ses veriyor şşşş diye
  2. GökTürkHan

Sizce Hangi Kasa Daha İyi Dururdu

Hocam lian li lcd aldım 3600'e ama onun yerine fan kitimi daha mantıklı sence? İademi etsem o fiyattan alan olurmu yoksa kapamayan varsa kapar forumdan istanbul içi
  3. GökTürkHan

Sizce Hangi Kasa Daha İyi Dururdu

Beyler bende h500p vardı o duruyor yine ama lian li O11 mini v2'ye geçtim h500p dahamı iyiydi sanki bilemedim sizce? Ekran kartı çok sırıtıyo Birde lcd gecen inxehesapta indirime girdi 3.6k'ya kaptım ama o paraya fanmı daha mantıklıydı lcd'mi bilemedim sizce? Ryzen 7 7800x3D Msı pro x670-P Wifi...
  4. GökTürkHan

🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

S23-fe alasım geldi ama bilemedim
  5. GökTürkHan

5 Aydır Yaşadığım Xfx Swıft 9060 XT 16 GB Çıkmazı

Ramlari bi test et hocam bide 4 kanal yerine 2 kanal dene amd sistemlerde genelde sistem birbiriyle uyumlu olmadığında bu tür hatalar oluyor
  6. GökTürkHan

Öneri Razer Blackshark V3 Pro Alınır mı

2.elde temiz 2026 3.ayda alınmış kfg tam 10k fiyat var sizce değer mi kulaklığı deneyen oldumu hiç
  7. GökTürkHan

Asus Tuf Gamıng Gt302 ARGB Beyaz Atx Mid Tower Kasa 5.499,00 TL 15 Stok

Bu kasaya bu fiyat cidden değmez
  8. GökTürkHan

Microlles.Com Güvenilir mi?

Bilgisayar kasa alcam güvenilir mi vergiler gümrük vs ek fiyat çıkar mı durum nedir
  9. GökTürkHan

🔥İndirim 🔥 Lian Li Sx1200p Siyah & Beyaz 1200w 80+ Platinum 🔥7.499 TL - 7.999 TL 🔥 Kaçırılmaz !

Sistem dolu dolu ve 7800x3D ve 9070xt ki nitro geçmeye değer mi msı.mag a750gl'den
  10. GökTürkHan

Razer Vs Hyperx Sizce Hangisi

Hikayeli oyunlar fps oyunları derken detaya ve basslara ses kalitesine cidden önem veririm ama arada kaldım sizce could 3S alıp geçeyimi yoksa razer kraken v3'mü yoksa could alpha s2 mi yoksa blackshark v3 pro mu sizce hangisi veya v2 pro 2023 mü kronik sorunlarla pek uğraşmak istemiyom ama...
Geri