GökTürkHan isimli üyenin son içerikleri

1. GökTürkHan

Yardım Steam kapanmaması için destek

Valla millet cs'yi sokaklarda oynar olacak tsk bi battlefield sahnesi çevirecek
  2. GökTürkHan

Yaw bir plarform bunu yasaklamak zorunda değil adam akıllı bir kuruluş oluşturun konusu işkence çocuk istismarı gibi etik değerleri çiğneyenleri kendiniz Türkiye genelinde engelleyin erişim sınırı getirin ama böyle herşeyi engellemek olmaz bu aptallık cahillik uğraşmamak
  3. GökTürkHan

İyide ben istersem cinsel içerikli herşeyi indiririm ne karışabilirler söz konusu o artık milletin net tavrını koyması gerek iyice azıttılar 1769857513 Yerim btk'yı kimse benim tek zararsız zevkimi böyle elimden alamaz
  4. GökTürkHan

Nasılsınız Beyler Gün Nasıl Geçiyor

Zor hocam bende stajdan geldim elektrikçiyim 2 sene oldu biteli önüm açıldl valla
  5. GökTürkHan

Staj En Kısa Sürede Bitirirsin Hocam Umarım Zor Staj
  6. GökTürkHan

Zor hocam sınavlarda zor 1769676108 Düzensizlik bi yoksa canını sıkan bir durummu var hocam özel değilse? 1769676139 Neden hocam gerçi Ülke gündemi iğrençliktende öte doğru 1769676218 Zaman geçmiyor cidden gurbette son 20 günlük iş kaldı yok yağmurdu falan 2 haftadır yatıyoz geçmiyor bi türlü...
  7. GökTürkHan

Tanrı Yoldaşın Olsun Akıl Sağlığında Bu Devirde 1769676000 İstanbulmu hocam
  8. GökTürkHan

Nasılsınız xD
  9. GökTürkHan

🔥İndirim Rampage nova lcd ekranlı kasa 6399den 5999a inmiş

Ultra Sessiz Yazmışlar (Fan Yok) : D
  10. GökTürkHan

Anakart mosfeti elledim pc kapandı ondanmı?

Yani anlık statik yemiş olabilir ufak bi sarsıntıda gevşek pinler anakartı kısa devreye sokmuş olabilir belki bilgisayar o an çok duygusaldı sen dokununca patladı :D ama haricinde bir şey olmaz hocam biraz anlayış göster ben yanındayım birdahaki dokunmamda kısa devrede patlarsan ikimiz patlarız de
  11. GökTürkHan

Stanley Koruma Termos Kılıfı 317 TL

Alnından mı hocam sksjejjdjd
  12. GökTürkHan

İmzadaki sistemim ne kadar eder

O zaman 25-30 arası :D
  13. GökTürkHan

İmzadaki sistemim ne kadar eder

25-30k arası gider parçaları tek tek hesapla istersen 1767823996 Gerçi ramin 32gb 35'e zorla gitsin
Geri