Hocam iyi bir fizik ses tonu diksiyon karakter elbetki önemli lakin ilk izlenim ve insanların kimi konularda hareketlerde çekinmemesini sağlayan şeyde tiptir tipi hiçe saymamak gerek özgüven konusunda gençliğini bilenler ileride çöktüklerinde genellikle pek kafaya takmıyor sonuçta ortada...
Hocam zaten amaç hiç olmasa bile ortalama olmak benim genetiksel olarak saç seyrek ve ince telli alın çizgimde gerilediğinden alnım geniş duruyor ve orta yüzünde uzun duruyor gözler boş bakan tarzda desteksiz kaldığından mesela hani bunu ortalama hale çekmek bile bazen olamıyor insan aklındaki...
Yok hocam 1 senedir araştırıyorum ve estetik cerrahisinde devrim yaratabilecek vakalar genelde kusuru çok olan vakalar yani bozuk olan bir oranı veya yapıyı düzeltebilirsin ve bunun farkını çok derin bir şekilde görebilirsin fakat konu iyi hale güzel veya yakışıklı kavramlarına gelince estetik o...
Hocam estetik cerrahisinde yüzün ana karakteristliği orbital kaş kemiği ve alın yapısıyla belirli kadınlarda estetik anlayışın
genellikle daha pürüssüz ve akan estetik bir yüz olduğu için kadınlardaki değişim erkeklerdekine göre farklı
Mevcut fenotipimle kendime bakıpta parçalaybileceğim bir benliğim varken sana neler yapabileceğimi bilmek ister misin
1782303979
Yok hocam sosyal medya pek kullanmıyorum her şey gözlem ve irade üzerine ve ben bitiğim demiyorum iyi okuyun