Dostlar sizce ordulular nasıl? İnsanları kültürleri bağlılıkları değerleri aile yapıları falan yani nasıl insanlar nelere değer verir nelere değer vermezler konuşmaları falan nasıldır huyları tavırları falan
Ordulu bir kız seviyorum yanında veya yakınları yanında bilgisiz kalmayım istiyorum
Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27
vs
Samsung Odyssey OLED G6 (LS27DG612SUXUF)
Beyler soldaki masaüstü klasörleride olan asus sağdaki ise samsung işse ekte aradaki farklar
S
Samsung iyidir hocam ya
1785011485
Göremedim siyahlar harici
1785011500
Yine fark görmedim pek
1785011811
Beyler bir şey diyin olmaz senin gözün bozuk diyin lan çok para verdim.bir şey anlamadım
Bana hiçbişe olmuyo şuan hatta samsung'un çerçeve ve kasa tasarımı ayaklık falan gözüme çok batıyor
1785010028
Gece şuan hocam bakıyom.ve pek hissetmiyom
Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27 modelinden Samsung Odyssey OLED G6 (LS27DG612SUXUF'ya geçtim ama cidden herhangi bir fark göremedim renkler hafif bi daha canlı gibi sanki o kadar bendemi sorun ekran mı oledmi abartıldığı kadar değil anlamadım
Adam ekranı parmaklamış hocam sildim ama microfiber bez yok yumuşak bezle hafif sildim ççizik vs yokta samsung gri yapmasaymıž çerçeveyi iyiymiş bide cerçeve kalın bu koruma özellikleri vs bendekinde hangileri var bilmiyom.nasıl.bakcam bide ayarlar ne olmalı renk vs derken logo vs nelere dikkat...