Yani normal bir batarya ömrü 300-500 döngü arası zaten motorda olsun beyinde olsun pek sorun olacağını sanmıyorum ama bunlar zamanla yenilenebilen şeyler şase sağlam kaldığı sürece sorun olmaz ama uyarayım bu scooterlar çok sakat bende onvo 12x plus var İstanbul Gibi Yerde Herkes Darlıyor...
https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-razer-blackshark-v2-x-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,914752035.html 2 sene oldu deride vs öyle soyulma sarkma vs yok hem rahat kulaklık hem pasif izolesi.iyi.ama.bütçe.genişse daha iyi frekans aralığına sahip daha iyi sürücülere sahip hi-ses destekli...
mouse olarak razer deathader v3 pro alabilirsin klavye olarak ben xpg summoner kullanıyorum chery mx red swic birde havut kb904L var bence f/p manyetikte çok bilgim yok ama mekanikte chery mx'in kanıtlanmış ham dayanıklılık ve izole oyun performansını öneririm kulaklık.olarak blackshark v2x...
Bf6'yı çekesim var işte platform Eric games ne adam akıllı veri koruması ne steamdaki gibi profil olayı ne yedekleme olayı hiçbiri yok steamde.kaça düşer acaba