Arama sonuçları: *

1. GökTürkHan

Öneri İps Vs OLED Asus ve Samsung

Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27 vs Samsung Odyssey OLED G6 (LS27DG612SUXUF) Beyler soldaki masaüstü klasörleride olan asus sağdaki ise samsung işse ekte aradaki farklar
  2. GökTürkHan

Yardım OLED ile İps Farkı Hissedemiyorum

Niyeki 1785013472 Ayarlar nasıl olmalı hocam 1785013480 Atcam yarına
  3. GökTürkHan

Mat konusunda baya şikayetçiler evet ama bu kadar olmaz ya
  4. GökTürkHan

S Samsung iyidir hocam ya 1785011485 Göremedim siyahlar harici 1785011500 Yine fark görmedim pek 1785011811 Beyler bir şey diyin olmaz senin gözün bozuk diyin lan çok para verdim.bir şey anlamadım
  5. GökTürkHan

Bende anlamadımki gpt ile ve forumda bakarak ayar yaptım bişe anlamadım
  6. GökTürkHan

Bana hiçbişe olmuyo şuan hatta samsung'un çerçeve ve kasa tasarımı ayaklık falan gözüme çok batıyor 1785010028 Gece şuan hocam bakıyom.ve pek hissetmiyom
  7. GökTürkHan

Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27 modelinden Samsung Odyssey OLED G6 (LS27DG612SUXUF'ya geçtim ama cidden herhangi bir fark göremedim renkler hafif bi daha canlı gibi sanki o kadar bendemi sorun ekran mı oledmi abartıldığı kadar değil anlamadım
  8. GökTürkHan

Yardım OLED Monitör Aldım Ne Yapmam Gerek?

Böyle hocam unutmuşum
  9. GökTürkHan

Ekte ayarlar
  10. GökTürkHan

Adam ekranı parmaklamış hocam sildim ama microfiber bez yok yumuşak bezle hafif sildim ççizik vs yokta samsung gri yapmasaymıž çerçeveyi iyiymiş bide cerçeve kalın bu koruma özellikleri vs bendekinde hangileri var bilmiyom.nasıl.bakcam bide ayarlar ne olmalı renk vs derken logo vs nelere dikkat...
  11. GökTürkHan

Beyler bayanlar Samsung Odyssey OLED G6 (LS27DG612SUXUF) modelini 17500'e aldım temiz kutuda sadece bir köpük yoktu 2 sene daha garantili aa şimdi amd kullanıyom neler yapmam gerke benim ips'den geçtim ama fark hissetmedim yani abartılan kadsr değildi gibi ne ayarlar yapmam gerek nelere dikkat...
  12. GökTürkHan

Öneri 30 Bin TL Bütçe ile OLED Monitör Geçmeye Değer mi?

Mc'de shader ile kart bi nefes nefese kalmaya başlıyo ama diğer oyunlarda fps çokta önemli değil fps oyunlarında yeterli fps'i sunuyor zaten 4k'da afmr 2.1'i açar galiba ama 2k.iyi gibi
  13. GökTürkHan

Hocam buldum 20500'den 17500'e indi ama bilemiyom Samsung Odyssey OLED G6 (LS27DG612SUXUF) model bu 2025 temmuzda almış 4 ay kullanmış sadece servis vs görmemiş herşeyi tam test istiyicem acaba nasıl bi test ile anlayabilirim sağlammı değilmi
  14. GökTürkHan

Hocalar bana bi 2.elden oled bakabilir miyiz 20k lara 2k-4k
  15. GökTürkHan

70 çok ya bi oled alcam o zaman 2.eldeb
  16. GökTürkHan

Fiyatlar ne olur acaba 1784906953 Hocam konuyu güncelledim sistem konuda
  17. GökTürkHan

9070xt var 4k'ya gerek varmıki
  18. GökTürkHan

Beyler elimde Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27 var sizce 30k'ya oled bir monitöre geçmeye değer mi? Sistemim Ryzen 7 7800x3D Msı pro x670-P Wifi Sapphire nitro plus rx9070xt Asus.prime lc360mm argb Kingston klev 16x2 6000mhz cl30 Samsung 990 pro 2TB Samsung 980 pro 1tb Samsung 970 evo plus 1tb...
  19. GökTürkHan

🔥İndirim James Donkey Monitörlerde Güzel Fiyatlar (165 Hz / 240 Hz)

Kız hz'e bakmıyor renk doygunluğu canlılığı önemli ama 3600tl ve altına ne gelirki yoksa r40'ı sipsriş vercem
  20. GökTürkHan

🔥İndirim James Donkey Monitörlerde Güzel Fiyatlar (165 Hz / 240 Hz)

beyler iyi mi? sevgilime alcam? Kız kullanıcak yani genelde fps'den vs pek anlamaz laptopa bağlıyacak renkleri iyi.olsun panel iyi olsun yeter
Geri