Arama sonuçları: *

1. Göktürk ArdaHan

CS2 FPS Neden Düşük ?

Olur
  2. Göktürk ArdaHan

CS2 FPS Neden Düşük ?

İkiside destekli açıklamaya bak 1440p zaten 2k oluyo 2k'da 165-200hz destekli diyo 2k'da 200hz destekleyen 1080p'de hayli hayli destekler yorumlara bak
  3. Göktürk ArdaHan

CS2 FPS Neden Düşük ?

https://www.gaming.gen.tr/urun/155995/paugge-entdp1420-vesa-sertifikali-display-port-1-4v-kablo/?ref=akakce bunu al derim 2k'da 200hz destekli güzel öegülü sağlam kablo Herşeyin fiyatı uçmuş ya ben 150tl'ye almıştım örgülü 200hz destekliyi 3-4 ay önce bu fiyatlar nedir 1732548623 Yani bence...
  4. Göktürk ArdaHan

CS2 FPS Neden Düşük ?

https://www.gaming.gen.tr/urun/155995/paugge-entdp1420-vesa-sertifikali-display-port-1-4v-kablo/?ref=akakce bunu al derim 2k'da 200hz destekli güzel örgülü sağlam kablo
  5. Göktürk ArdaHan

CS2 FPS Neden Düşük ?

Ha fark etmez açıklamasına ve yorumlarına bak kaliteli bir kablo bulursan kap
  6. Göktürk ArdaHan

Rx 7900 xt pulse ekran kartı alınır mı

Ben kullanıyorum memnunum ama vram sıcaklıkları 80-82 derecelerde geziyor normal ısı değerleri ise tam yükse falan 72 derece
  7. Göktürk ArdaHan

CS2 FPS Neden Düşük ?

Başka ne önerebilirimki htmı kablon 2.0 ise 200hx'e kadar destekler 1080p'de ama 144üstü görmüyorsa destekli değil demektir mecbur dpı alcan
  8. Göktürk ArdaHan

Sistemimi yorumlayın

Pahalı gereksiz sistem
  9. Göktürk ArdaHan

CS2 FPS Neden Düşük ?

Anakarta takmıyacaksın ekran kartına takcaksın ak
  10. Göktürk ArdaHan

CS2 FPS Neden Düşük ?

Dpı kablosu ile
  11. Göktürk ArdaHan

CS2 FPS Neden Düşük ?

Normal doku filtreleme modunu 4x yap keskinlik yumuşatma modunu ise 2x
  12. Göktürk ArdaHan

Cpu güç bağlantısı anakartta 8+4 ama psu da 8+8 var ne yapmalıyım

Pinlerin şekilleri vardır yuvalara bu şekiller tam oturur 8+8 den 8',in biri 4+4 olmalı yani ayrılabiliyor olmalı ama 8+4 olmasına gerek yok olmuyorsa sadece 8pin anakartı rahat besliyor
  13. Göktürk ArdaHan

İşemcimin pini yamuldu

İğne ucu veya 0.5mm kalem ucu ile bir mercek yardımıyla bakarak düzelt her açıdan bak
  14. Göktürk ArdaHan

399TL 🔥Mcdodo 20000 Mah Çift USB Çıkışlı 5V 2.1A LED Göstergeli Powerbank

10w çıkışa sahip bilemedim devre kartları bile 100tl'den başlıyo
  15. Göktürk ArdaHan

DARBOĞAZ VAR MI? DARBOĞAZI NASIL ÇÖZERİM?

Darboğaz yok alt çekirdek kullanımın düşük sıcaklık değerleri iyi işlemcin rahat ve ekran kartı kullanımın normal sorun yok ama böylesi konularda sistem özelliklerinide yazman dsha iyi olur
  16. Göktürk ArdaHan

darboğaz sorunu zarar verirmi

O işlemci darboğaz yapmaz intelin f/p iyi işlemcilerinden
  17. Göktürk ArdaHan

🔥İndirim 249 TL Anker 312 Hızlı Şarj Cihazı (2-PORT, 20W) - A2348

Ben 300tl'ye büyük olanı aldım 40w olanı kulaklığı şarj etmeye falan kullanıyom samsung telefonlar için falanda iyi oluyo hızlı şarjı aktif ediyo
  18. Göktürk ArdaHan

MİNECRAFT YÜKSEK FPS ALIYORUM ANCAK OYUN AKICI DEĞİL.

Monitörden kaynaklı
Top Bottom