bende almayı düşünüyorum minecraft, acelem olmadığı için zamanında geldiği gibi bi yüzde 50lik indirim bekliyorum. gelsin muhtemelen direkt alırım. key...
Amazonda birçok bilgisayar telefon tablet aksesuarı 1tlye düştü ama ben sipariş edemedim çoğunu adres kısıtı var gibi
ıem kulaklıklar falan gördüm biten...
knk olayı tüm ayrıntıları ile son bi defa yapay zekaya at eğer bi sıkıntı yoksa kesin kazanacaksan bi avukat tut gir bu topa bi görsünler bakalım kim neyin...
yanlış mı biliyorum istediğiniz eğitimler bu ve bu değil mi eklenti konusuna gelirsek şu an evde olmadığımdan kontrol edemiyorum fakat video downloader...
üründe sıkıntı yaşadığımda ğrün markasıyla iletişime geçtim ilk olarak(anker) hiçbirşekilde beni vatan ile muhattap etmediler kendi aramızda çözdük. aslında...
benim alanım olmasada btkdan ücretsiz ve kapsamlı eğitimler var bi dene derim ytdekilerden daha kalitelidirler muhtemelen indirmek istersende sertifikaye...
benzer bi durumda vatandan aldığım kulaklığın marka servisine başvurduğumda ürünün yarı fiyatı bir fiyat teklif ettiler karşı çıktım bu duruma üst model...
kitlesi küçüktür muhtemelen ama arayan varsa birdaha bulamayacak gibi stoğu yok hiçbiryerde
1782114619
cam bir sıvı metal paneli var ince hafif bişi ama...
zephyrusta daha az ram veya daha az ekran hz i olabilir fakat parça kalitesi yönünden düşünürsek 16gb 7500mhz ram ile 24gb 5400mhz ramin farkı tartışılır...
hem ekran hemde taşınabilirlik olarak çok iyi cihaz ama fiyatları biraz pahalı geldi rtx5060 ve r7 260 lı lenovo aldım tabii biraz ağır ve kalın ama aynı...