Sadece hobi, işimle hiç alakası yok. İlk iemin giriş seviyesi bir model olursa daha güvenli olur. Hangi tuningi seveceğini denemeden bilmek zor. Kendi...
5070 ti'a 16 ram sığ kalıyor cidden yinede seçmek zor voltajdanda anlaşılacağı şekilde güç farkı çok ama fiyat farkıda işin içine girince 32gblik olan...
bölümün/mesleğin ne acaba çok merak ettim bilgin var belli ki özelse söylememende önemli değil.
7.5 8klık bir bütçem vardı 4-5 civarına ıem, 3klıkta bi...
iphone ve samsunglar max 22.5watt destekliyor zaten xiaomi kullansaydın üzerine para koydurup yüksek güçlü al derdim ama şimdilik en iyisi xiaominin attığın...
çok araştırdım ama belli kullanmışsın biliyorsun şaşırttı beni dediğin ama hala farkee3ceğini düşünüyorum. eh artık aldığımda denediğimde anlarım farkı...
modelleri tanımanı ve indirim takip etmeni öneririm 5070 amazonda falan ara sıra indirimde gördüğüm ürünlerden uzmanı olduğumu söyleyemem fakat ventus 3x'in...
zamanında elimdeki zephyrus zamlanacak zamlanacak diye hemen aldım şu an fiyatı hala aynı. eh benim model her sene yeni sürüm çıkardığı için öyle olabilir...
mobilite açısından xiominin daha küçük ve kendi kablosunu bulundurması senin için daha uygun olur. ugreen iyi bir marka fakat hantal kalıyor ve yanında...
2016 da mi 6 almıştım 2022 veya 2023e kadar kullandım sonrasında ıp13e geçtim şahane telefondu açıkcası evde hala duruyor pil sorunu var ama ne satarım ne...
onlar 20kyı aşıyor diye biliyorum annesine alacak o kadar abartmaya gerek yok mi 13 ufak sağlam ve güçlü bir cihaz uzun bir süre kullanır diye düşünüyorum...