Bugün ekiple 7 days girecekken geçen forumdan mehmet yılmaz hocamızın dlss 5 rehberini hatırladım. yükleyip denemek ve ayrıca sonuçları sizlerede paylaşmak...
dokunmatik olması önemli değilse, bunun haricinde tam istediğin özelliklerde zephyrus g16 var.
ama senin attığın üründe ilgimi çekti 64gb ram iyiymiş bi...
İkisi de yayıncı mikrofonu 24 bit 96 KHZ. ANC’ye çok takılma bu seviyede ikisinde de ANC var. Kardioid moduna alınca arka sesleri almıyor. Tek fark birinin...
ancli model daha kaliteli duruyor yayıncı mikrofonu falan yazmışlar gürültü engellemeli. birkaç video falan izleyip karşılaştırayım. eyw tavsiyen için hocam
en güzel tarafı dikey katlanırdaki iç ekranda içerik izleme konusunun berbat olması. alt ve üstte kocaman bir siyah boşluk oluyordu. pasaportlar daha 16:9 a...
ablamında öyle ve çok daha mantıklı geliyor bana tabi ama telefonu redmiydi yenileyince birleştirmeyi hedefliyor sanırım. bana kalsa baba bi laptop çekerim...
japonyadan niye knk en ucuzu abdde değil mi. sanırım 2000 dolardı abdde. ve ımeı çok can sıkıcı bi durum 2000 dolar verdiğin seneryoda ımeısiz cihaz...
Yaklaşık birkaç aydır uğraştığım IRON PSU Tier List’i sonunda ayrı bir siteye taşıdım.
Şu an veritabanında 200’den fazla güç kaynağı var. Sadece Tier...
fiyatlara bakıldığında çok uçuk fiyatlar fakat ablam hem tablet hem telefon olarak kullanabileceği bu ürünün büyük ekran olmasının iyi olabileceğini...