çok iyi yere parmak bastın ustam. benim bilgisayarımın ana kartı iyi olduğu için -dolayısıyla ses kartıda iyi- kukaklıkta iyi bir ses performansı alıyorum...
bi tarafta istatistik ve bilgi var diğer tarafta popülerlik ve yüzeysel kullanım. samsung kullanmadan iphone alırsan iphone önerirsin ikisini kullanıp...
ustam bende biraz araştırdım en mantıklısı s25 ekosistemi çöp etmeye gerek yok sadece ekosistemde değil alışkanlıklarında öyle, zaten s22den geçerek çağ...
s22den bu modellere çıkan biri için önemli bi durum değil bence ısınma ve şarj sorunu ısınma konusunda dert olacağını sanmam ve şarj konusundada nerdeyse...
iPhone 17 s25 ten iki kat daha pahalı ve aradaki farkı kesinlikle ama kesinlikle haketmiyor
Burada s22 kullanıcısıyım demişsin eğer s25 alırsan yine hayli...
istatistiklerle apple android karşılaştırması yapamazsın, ikisi farklı işletim sistemi. kendi işletim sistemini kullanan appleın optimizasyonu en üst...
ekosistemden dolayı olmasa iphone al iş adamısın kafan rahat etsin derdim ama bu durumda ya ekosistemi tamamen değiştirecen yada samsung devam edecen ama...
benim kullandığım ve mikrofon yalıtıp ve oyun performansından memnun olduğum bi kulaklık: https://amzn.eu/d/01Y9ywhg
normalde 3k bandında bir kulaklık...
Normal şartlarda çok haklısınız da mevcut durumda nvidia ve amd nin yapayzeka isimli öyle bir müşteri talepleri var ki bizi zerre kadar önemsemeleri...