MüptEzhel isimli üyenin son içerikleri

1. MüptEzhel

İnceleme 7 Days To Die'da DLSS 5 Örnekleri

Bugün ekiple 7 days girecekken geçen forumdan mehmet yılmaz hocamızın dlss 5 rehberini hatırladım. yükleyip denemek ve ayrıca sonuçları sizlerede paylaşmak istedim. ekran kartım: 5050 ram ise 16 gb eh ortalama veya altında bi sistem önce ana ekranda özelliği açtığımda fpsim 900den 18e...
  2. MüptEzhel

Üni İçin Bu Laptop Alınır mı?

dokunmatik olması önemli değilse, bunun haricinde tam istediğin özelliklerde zephyrus g16 var. ama senin attığın üründe ilgimi çekti 64gb ram iyiymiş bi inceliyim.
  3. MüptEzhel

Öneri 2000 TL Bütce Mikrofon Almam Gerekiyor Hangi Mikrofonu Alıyım Sizce

ancli model daha kaliteli duruyor yayıncı mikrofonu falan yazmışlar gürültü engellemeli. birkaç video falan izleyip karşılaştırayım. eyw tavsiyen için hocam
  4. MüptEzhel

Öneri 2000 TL Bütce Mikrofon Almam Gerekiyor Hangi Mikrofonu Alıyım Sizce

Merhaba iyi günler hepinize, Yaklaşık 1 aydın yeni iemimi kullanıyorum -bu arada bi hayırlı olsununuzu alırım- ve eski kullandığım blackshark v2 x kulaklığımı eskisi kadar kullanmıyorum fakat iemin mikrofonu olmadığı için eski kulaklığımı önüme bırakıp mikrofon olarak kullanıyorum bu zor ve...
  5. MüptEzhel

Z Fold 8 Ultra Alınır mı?

ultra modelleride aşırı saçma duruyor bu model bu zamana kadar nasıl yaşadı diye düşündürdü yani. 21:9 gibi absürt bi uzunluk ve genişlik oranı var.
  6. MüptEzhel

gelecek yıllarda telefonların tümünün bu boyutlara evrilme ihtimali olduğu konuşuluyor. videolardan gördüğüm kadarıyla en sevilen iyi yönü normal telefonlara kıyasla ele çok iyi oturup parmak erişiminin çok iyi olduğu gerçeği ve oyun birşeyler izlediğin zamanlardada açıp kullanabiliyorsun ayrıca...
  7. MüptEzhel

ablamında öyle ve çok daha mantıklı geliyor bana tabi ama telefonu redmiydi yenileyince birleştirmeyi hedefliyor sanırım. bana kalsa baba bi laptop çekerim o parayla :) 1789069870 çok daha pahalı fiyatlara çıktı sanırım imeiler ki zaten ikisini toplayınca 30k falan kar ediyorsun tedarik falanda...
  8. MüptEzhel

japonyadan niye knk en ucuzu abdde değil mi. sanırım 2000 dolardı abdde. ve ımeı çok can sıkıcı bi durum 2000 dolar verdiğin seneryoda ımeısiz cihaz kullanmak aptallığa kaçıyor gibi. 1789068960 benimde aynı şekilde pek içime sinmedi fakat olursa ultra olmayan kısa modeli daha kullanışlı gibi...
  9. MüptEzhel

fiyatlara bakıldığında çok uçuk fiyatlar fakat ablam hem tablet hem telefon olarak kullanabileceği bu ürünün büyük ekran olmasının iyi olabileceğini düşünüyor, böyle bir şey istiyor. 130k para verilebilecek bir model mi(diğer tarafta appleın 250klık fiyat bandıda var tabi ona göre ucuz kalıyor)...
  10. MüptEzhel

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

ASUS DUAL Radeon RX 9060 XT 16GB GDDR6 23.424TL https://amzn.eu/d/0dtWwdbj
  11. MüptEzhel

150 Bin TL Bandında Gaming Laptop Önerisi Lazım

estetik, taşınabilirlik(hafiflik) ve sessizliğe ihtiyaç duyacaksın kaba ve gürültülü fanlı bi ürün alırsan.
  12. MüptEzhel

Stablex 10-10 Kampanyası

faize yatırmak gibi bişi. garip bi kampanya olmuş sanırım eşi benzeride yok. eh bedavaya kimse para dağıtmıyor
  13. MüptEzhel

🔥İndirim Old Spice Captain Erkekler İçin Duş Jeli ve Şampuan 400 Ml | 94 Lira

kullananlar memnun mu? geçen güzel bi kampanya bulmuştum şampuanım bitmişken alayım dedimde emin olamadım.
  14. MüptEzhel

25w Sarj Aleti Onerisi

link mesajda duruyor "şu" kelimesine tıklarsan ulaşırsın
  15. MüptEzhel

25w Sarj Aleti Onerisi

samsung ve iphone, xiaomiye kıyasla bataryalarına hassas davranırlar ki batarya ömrü uzasın. bu tür yüksek wattlı şarj cihazlar batarya ömrüne çok zarar veriyor. a36 samsungun ana odağını üzerinde tutan bi cihaz değil bu yüzden biraz yüksek tutmuşlar ama s serilerinde yüksek watt kullanmıyorlar...
Geri