çok iyi yere parmak bastın ustam. benim bilgisayarımın ana kartı iyi olduğu için -dolayısıyla ses kartıda iyi- kukaklıkta iyi bir ses performansı alıyorum fakat eğer senin pcnin ses kartı kötüyse kötü bi ses performansı alırsın. kusura bakma bu olayı tamamen unutmuşum.
veya yanına ek bir...
bi tarafta istatistik ve bilgi var diğer tarafta popülerlik ve yüzeysel kullanım. samsung kullanmadan iphone alırsan iphone önerirsin ikisini kullanıp araştırırsan bu seferde tecrübenle konuşursun. eh popülerlikten olmasada genel kullanımda "iphone alırsan kafanı rahat olur" olayı bi gerçek ama...
ustam bende biraz araştırdım en mantıklısı s25 ekosistemi çöp etmeye gerek yok sadece ekosistemde değil alışkanlıklarında öyle, zaten s22den geçerek çağ atlayacaksın seni iyice rahatlatır. bence son karar olarak s25 en mantıklısı 👍
s22den bu modellere çıkan biri için önemli bi durum değil bence ısınma ve şarj sorunu ısınma konusunda dert olacağını sanmam ve şarj konusundada nerdeyse %50lik bir gelişme var s26 ile
istatistiklerle apple android karşılaştırması yapamazsın, ikisi farklı işletim sistemi. kendi işletim sistemini kullanan appleın optimizasyonu en üst düzeyde olduğu için onun 3600mah bataryası senin 5000dende uzun götürüyor
1786229757
ekosistemden dolayı olmasa iphone al iş adamısın kafan rahat etsin derdim ama bu durumda ya ekosistemi tamamen değiştirecen yada samsung devam edecen ama samsungun seni çok yoracağını sanmam götürür seni bir süre. hem derdin sadece boya atmasıysa kılıfta kullanabilirsin.
benim kullandığım ve mikrofon yalıtıp ve oyun performansından memnun olduğum bi kulaklık: https://amzn.eu/d/01Y9ywhg
normalde 3k bandında bir kulaklık indirimle 2kda şu an xbox edition yazdığına bakma sadece rengi değişiyor bendekide playstation editiondu ama ocde rahatça kullanabiliyorum emin...
5070 ti'a 16 ram sığ kalıyor cidden yinede seçmek zor voltajdanda anlaşılacağı şekilde güç farkı çok ama fiyat farkıda işin içine girince 32gblik olan tercih edilebilir gibi. yükseltme konusunda: 96gb ve 8tbye çıkabilmesi yönündende mantıklı. 70 yeter, ti a gerek yok diyorsan düz 5070 al gitsin.
bölümün/mesleğin ne acaba çok merak ettim bilgin var belli ki özelse söylememende önemli değil.
7.5 8klık bir bütçem vardı 4-5 civarına ıem, 3klıkta bi dac alamayı düşünüyordum anlattığına göre gereksiz olur 3kvermek bi dac'a. 7kcivarı bi ücrete ne önerirsin bana? ıem ürünleri neleri ile...
iphone ve samsunglar max 22.5watt destekliyor zaten xiaomi kullansaydın üzerine para koydurup yüksek güçlü al derdim ama şimdilik en iyisi xiaominin attığın modeli bunu al kullan kendine.
heh bu arada telefonunun kablosuz şarj özelliği var kablosuz destekleyen bu modelde bakabilirsin işine...
çok araştırdım ama belli kullanmışsın biliyorsun şaşırttı beni dediğin ama hala farkee3ceğini düşünüyorum. eh artık aldığımda denediğimde anlarım farkı belki senin ıem modelinden dolayıdır ben fiika13 almayı düşünüyorum yanına bi apple dacte çeker onada bakarım.
1785822292
onuda düşündüm fakat...