xiaomi 13
1786818599
birde şu varki uygulamada ekran fotoğrafı ekran kaydı falanda herşeyi kapamışlar bankacılık uygulamalarındaki, whatsapp tek kullanımlık fotolardaki gibi bir sistem kurmuş adamlar üşenmeyip.
paketi zaten telefonumda izlemek için aldım tv kullanmıyorum, evdede durmuyorum dolayısıyla tv paketi almaya gerek yoktu ama bi şekilde manipüle eder, yansıtır, bişey yapar, laptoptan izlerim diye düşünmüştüm ama baya bi uğraşmışlar bu durumun üzerine belli ki:)
1786812573
banada öyle...
Yıllık Bein Connect üyeliği aldım. Cep-Tablet yazıyordu pcde illa açarım dedim ordan kısıtlanmamıştır dedim... meğerse sadece bein connect uygulamasında çalışıyormuş. BlueStacks denedim, telefon ayarını değiştirdim, birkaç ayar kurcaladım, fakat yinede hala lisans hatası vermeye devam etti...
Az önce aldım bende Minecraft güvenilir bir şekilde teslim edildi. 👍
1786483509
Verdiği geri ödeme tutarının üzerine bakiye ekleyip random steam key alayım dedim. elime yüzüme bulaştı 2 kat para ödedim nerdeyse 98lik indirimide kullandırtmadı PlayStation PC edition keyi aldım yani random bi...
Uzun zamandır traş makinası arıyorum sürekli sçma sapan cihazlar kullandım artık ihityacıma göre doğru düzgün bir şey almak istedim ve şu cihazı buldum. link görselden önce aradığım makinayı sadece kaba sakal değil sürekli günlük veya birkaç günde bir sakal bıyık sıfırlamak ve uzun vadede tüm...
çok iyi yere parmak bastın ustam. benim bilgisayarımın ana kartı iyi olduğu için -dolayısıyla ses kartıda iyi- kukaklıkta iyi bir ses performansı alıyorum fakat eğer senin pcnin ses kartı kötüyse kötü bi ses performansı alırsın. kusura bakma bu olayı tamamen unutmuşum.
veya yanına ek bir...
bi tarafta istatistik ve bilgi var diğer tarafta popülerlik ve yüzeysel kullanım. samsung kullanmadan iphone alırsan iphone önerirsin ikisini kullanıp araştırırsan bu seferde tecrübenle konuşursun. eh popülerlikten olmasada genel kullanımda "iphone alırsan kafanı rahat olur" olayı bi gerçek ama...
ustam bende biraz araştırdım en mantıklısı s25 ekosistemi çöp etmeye gerek yok sadece ekosistemde değil alışkanlıklarında öyle, zaten s22den geçerek çağ atlayacaksın seni iyice rahatlatır. bence son karar olarak s25 en mantıklısı 👍
s22den bu modellere çıkan biri için önemli bi durum değil bence ısınma ve şarj sorunu ısınma konusunda dert olacağını sanmam ve şarj konusundada nerdeyse %50lik bir gelişme var s26 ile
istatistiklerle apple android karşılaştırması yapamazsın, ikisi farklı işletim sistemi. kendi işletim sistemini kullanan appleın optimizasyonu en üst düzeyde olduğu için onun 3600mah bataryası senin 5000dende uzun götürüyor
1786229757
ekosistemden dolayı olmasa iphone al iş adamısın kafan rahat etsin derdim ama bu durumda ya ekosistemi tamamen değiştirecen yada samsung devam edecen ama samsungun seni çok yoracağını sanmam götürür seni bir süre. hem derdin sadece boya atmasıysa kılıfta kullanabilirsin.