Bugün ekiple 7 days girecekken geçen forumdan mehmet yılmaz hocamızın dlss 5 rehberini hatırladım. yükleyip denemek ve ayrıca sonuçları sizlerede paylaşmak istedim.
ekran kartım: 5050
ram ise 16 gb
eh ortalama veya altında bi sistem
önce ana ekranda özelliği açtığımda fpsim 900den 18e...
dokunmatik olması önemli değilse, bunun haricinde tam istediğin özelliklerde zephyrus g16 var.
ama senin attığın üründe ilgimi çekti 64gb ram iyiymiş bi inceliyim.
ancli model daha kaliteli duruyor yayıncı mikrofonu falan yazmışlar gürültü engellemeli. birkaç video falan izleyip karşılaştırayım. eyw tavsiyen için hocam
Merhaba iyi günler hepinize,
Yaklaşık 1 aydın yeni iemimi kullanıyorum -bu arada bi hayırlı olsununuzu alırım- ve eski kullandığım blackshark v2 x kulaklığımı eskisi kadar kullanmıyorum fakat iemin mikrofonu olmadığı için eski kulaklığımı önüme bırakıp mikrofon olarak kullanıyorum bu zor ve...
gelecek yıllarda telefonların tümünün bu boyutlara evrilme ihtimali olduğu konuşuluyor. videolardan gördüğüm kadarıyla en sevilen iyi yönü normal telefonlara kıyasla ele çok iyi oturup parmak erişiminin çok iyi olduğu gerçeği ve oyun birşeyler izlediğin zamanlardada açıp kullanabiliyorsun ayrıca...
ablamında öyle ve çok daha mantıklı geliyor bana tabi ama telefonu redmiydi yenileyince birleştirmeyi hedefliyor sanırım. bana kalsa baba bi laptop çekerim o parayla :)
1789069870
çok daha pahalı fiyatlara çıktı sanırım imeiler ki zaten ikisini toplayınca 30k falan kar ediyorsun tedarik falanda...
japonyadan niye knk en ucuzu abdde değil mi. sanırım 2000 dolardı abdde. ve ımeı çok can sıkıcı bi durum 2000 dolar verdiğin seneryoda ımeısiz cihaz kullanmak aptallığa kaçıyor gibi.
1789068960
benimde aynı şekilde pek içime sinmedi fakat olursa ultra olmayan kısa modeli daha kullanışlı gibi...
fiyatlara bakıldığında çok uçuk fiyatlar fakat ablam hem tablet hem telefon olarak kullanabileceği bu ürünün büyük ekran olmasının iyi olabileceğini düşünüyor, böyle bir şey istiyor. 130k para verilebilecek bir model mi(diğer tarafta appleın 250klık fiyat bandıda var tabi ona göre ucuz kalıyor)...
samsung ve iphone, xiaomiye kıyasla bataryalarına hassas davranırlar ki batarya ömrü uzasın. bu tür yüksek wattlı şarj cihazlar batarya ömrüne çok zarar veriyor. a36 samsungun ana odağını üzerinde tutan bi cihaz değil bu yüzden biraz yüksek tutmuşlar ama s serilerinde yüksek watt kullanmıyorlar...