hocam mümkünse garantili g29 lar kovalayın veya en azından fatura tarihini sorun çok eski bir ürün olduğu için sırf durduğundan bile kozmetik zarar görenler...
2.el 1tb m2 ssd almalısın bence
1780470880
sıfır istiyorsanda ya sata 1tb kullanırsın yada 500gb m2 kullanırsın ama sana önerim m2 tabikide ama dersen 2.el...
Anladım hocam teşekkür ederim. Benim anlık en büyük problemim aslında gelecekte (örneğin 1 sene sonra) daha iyi bir modele geçiş yaparsam satmam ne kadar...
Sorum basit. Hangisini tercih etmem daha iyi olur? Genel olarak Moza globalde daha popüler onun farkındayım ancak R3 modelinde sanırım ısınma problemleri...
Ben 750w da stabilim sorunum yok ama https://www.reddit.com/r/radeon/s/h0TrARFvfg bu konuyu incele bir çok xt kullanıcısı Siyah ekran sürücü çökmesin psu...
Hocam ben bu seviyede beceride olan birisinin ben uğraşsa da bilgi paylaşacağına inanmıyorum. html css zaten sadece arayüz üzerinde çalışan diller js den...
Hocam genel olarak whatsapp herhangi bir api desteği falan bulundurmadığı ve bütün mesajları encrypt lediği için böyle bir fikrin başarılı olacağını...
Biz size bulunması kolay olan parçaları ayarladık, zor olan parçaları bulmanızda ne haliniz varsa görün demek yerine lite oem paket demişler. İtopya'nın bu...
Böyle şeylerde yapay zekaya başvurulmaz. Yapay zeka açıkça evet bebek çocuk eti kesip kullandılar diye yazmaz yazamaz zaten
Yapay zeka intihar tavsiyesi...
Ulan bu bebek yiyenlerden hala bir şey alan var mı? Epstein dosyalarını hiç mi görmediniz? Adamlar kurban ettikleri bebekleri mcdonalds vs de millete...