Diffen isimli üyenin son içerikleri

1. D

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Mağaza stokları online ile ortak arkadaşlar, gittim stokta var yazan mağazaya adam ddr5 ram yok dedi sistemden de baktı yoktu
  2. D

Mağazada yok arkadaşlar gittim sordum stok görünen mağazadan
  3. D

Hocam ben ddr4 lerin haberi düştüğünde baktım direkt ddr5 lere ama görmedim hiç bu fiyatları
  4. D

Adrese gittim stok var diyordu orda bile adam ddr5 ram kalmadı dedi ben anlamıyorum millet vatanın kapısında mı yatıyor 😃
  5. D

ddr5 ümitle bekliyoruz
  6. D

Laptop Değiştirmek mi, Masaüstü Sistem mi?

Yeni konu açın bence hocam daha fazla kişinin görmesi için, akıl akıldan üstündür. Muhtemelen en çok rx 9060 xt ve R7 7500f önerisi alacaksınız, mümkün olduğunca 5060 veya 5060ti almayın bütçeyi az daha yükseltip 5070 li opsiyonlara çıkmanız çok daha iyi olacaktır kesinlikle nvidia istiyorsanız.
  7. D

Çözüldü✓ RX 9070 XT için Kasa Önerisi

Hocam bu kasaların PSU'suz satışları bulunuyor mu link paylaşırsanız çok makbule geçer çok az bir göz gezdirdim hoş gözüküyorlar ancak PSU ile satıştalar. Bakacağım belirttiğiniz hava soğutucusuna teşekkür ederim. 2. kez öneriliyorsa sağlam bir kasa anlaşılan hocam teşekkür ederim cevabınız için.
  8. D

Hocam hem forumda en çok önerilen modeldi hem de bir arkadaş da kullanıyor, çok araştırma yapmak istemedim açıkcası çünkü ne kadar bakarsam o kadar opsiyon artıyor o kadar da geç almaya karar veriyorum. Dedim alıyım gitsin iş bitsin. Haklısınız fiyatları çok daha pahalı diğer PSU'lara oranla...
  9. D

Teşekkür ederim önerileriniz için hocam, bu 3 ü arasından benim yerimde olsaydınız hangisini tercih ederdiniz? 8800'e aldım PSU'yu, biliyorum yüksek bir miktar 850w için ancak ekran kartını değiştirmek gibi bir hedefim yok yakın gelecekte bu yüzden alabileceğim en kaliteli olanını almak istedim.
  10. D

Laptop Değiştirmek mi, Masaüstü Sistem mi?

Hocam laptop ile kasa arasındaki güç farkı inanılmaz yüksek kesinlikle kasa tavsiye ederim. Sürekli evden uzağa gitme veya taşınma ve benzeri durumlarda kalmıyorsanız kesinlikle masaüstü.
  11. D

Saolun hocam :D forumda önerilmişti cuma günü bir konu açmıştım. En az 5 yıl götürmesini istiyorum sistemin o yüzden biliyorum en önemli parça psu. AIO öneriniz için de teşekkür ederim.
  12. D

İyi akşamlar herkese, bilgisayar diziyorum ve şuana kadar bu parçaları aldım: Rx 9070 xt pulse R7 7800x3d Msi Mag B850 Tomahawk Wifi ATX GSKILL Ripjaws S5 Siyah 16GB (1x16GB) 6000MHz CL36 DDR5 Ram CORSAIR RM850x 850W 80Plus Gold PCIe 5.1 ATX 3.1 PSU Elimde 1TB Kingstone Gen4 M2 ssd var, 2...
  13. D

🔥İndirim Thrustmaster F1 Yarış Direksiyonu 12.349 TL - Son 1 Yılın En İyi Fiyatı

Buradaki ürün direksiyon seti değil sadece simit, motorsuz gelir yani. Türkiye'de gerçekten simracing e başlamamak istiyorsanız genel olarak 2 seçeneğiniz var: En ucuz direct drive direksiyon seti - PXN V10 Hızlıca 2. elden satabileceğiniz direksiyon seti - G29 Ben pxn hiç kullanmadım ancak...
  14. D

🔥İndirim Thrustmaster F1 Yarış Direksiyonu 12.349 TL - Son 1 Yılın En İyi Fiyatı

Hocam siz genel olarak çok uzun yıllar boyunca kullanmak istediyseniz veya genel olarak motosporlara ilginiz varsa veya genel olarak kamyonlara ilgi duyuyorsanız ve bu ilgi anlık değil uzun bir sürecin parçası ise ben şahsen tavsiye edebilirim. Genel olarak ets hakkında konuşamam ancak simracing...
  15. D

❌İndirim Bitti! Lg ultragear g6 27inc 2k 200hz monitör 8500 tl

Bunu mu almak daha mantıklı olur üstüne 2k daha fazla verip Phillips Evnia 2K 260hz almak mı? Ne kadar fark eder?
Geri