Yeni konu açın bence hocam daha fazla kişinin görmesi için, akıl akıldan üstündür.
Muhtemelen en çok rx 9060 xt ve R7 7500f önerisi alacaksınız, mümkün olduğunca 5060 veya 5060ti almayın bütçeyi az daha yükseltip 5070 li opsiyonlara çıkmanız çok daha iyi olacaktır kesinlikle nvidia istiyorsanız.
Hocam bu kasaların PSU'suz satışları bulunuyor mu link paylaşırsanız çok makbule geçer çok az bir göz gezdirdim hoş gözüküyorlar ancak PSU ile satıştalar.
Bakacağım belirttiğiniz hava soğutucusuna teşekkür ederim.
2. kez öneriliyorsa sağlam bir kasa anlaşılan hocam teşekkür ederim cevabınız için.
Hocam hem forumda en çok önerilen modeldi hem de bir arkadaş da kullanıyor, çok araştırma yapmak istemedim açıkcası çünkü ne kadar bakarsam o kadar opsiyon artıyor o kadar da geç almaya karar veriyorum. Dedim alıyım gitsin iş bitsin. Haklısınız fiyatları çok daha pahalı diğer PSU'lara oranla...
Teşekkür ederim önerileriniz için hocam, bu 3 ü arasından benim yerimde olsaydınız hangisini tercih ederdiniz?
8800'e aldım PSU'yu, biliyorum yüksek bir miktar 850w için ancak ekran kartını değiştirmek gibi bir hedefim yok yakın gelecekte bu yüzden alabileceğim en kaliteli olanını almak istedim.
Hocam laptop ile kasa arasındaki güç farkı inanılmaz yüksek kesinlikle kasa tavsiye ederim.
Sürekli evden uzağa gitme veya taşınma ve benzeri durumlarda kalmıyorsanız kesinlikle masaüstü.
Saolun hocam :D forumda önerilmişti cuma günü bir konu açmıştım. En az 5 yıl götürmesini istiyorum sistemin o yüzden biliyorum en önemli parça psu. AIO öneriniz için de teşekkür ederim.
Buradaki ürün direksiyon seti değil sadece simit, motorsuz gelir yani.
Türkiye'de gerçekten simracing e başlamamak istiyorsanız genel olarak 2 seçeneğiniz var:
En ucuz direct drive direksiyon seti - PXN V10
Hızlıca 2. elden satabileceğiniz direksiyon seti - G29
Ben pxn hiç kullanmadım ancak...
Hocam siz genel olarak çok uzun yıllar boyunca kullanmak istediyseniz veya genel olarak motosporlara ilginiz varsa veya genel olarak kamyonlara ilgi duyuyorsanız ve bu ilgi anlık değil uzun bir sürecin parçası ise ben şahsen tavsiye edebilirim. Genel olarak ets hakkında konuşamam ancak simracing...