Arama sonuçları: *

1. A

İphone 11 64 gb 14079₺

Overrated bomboş telefon tek özelliği instagram a atılan fotolarda kaliteyi düşürmüyor :D artık piyasada ki orta düzey android telefonlar kamerada iphone 11 i yakaladı.
  2. A

Gamenote KB857L Klavyeden Uzak Durun

Arkadaşım da da gamenote var klavye 4. Kez döndü garantiden dün tekrar yollayacagini w tuşunun tutukluluk yaptığını söyledi. Bu tarz markalar da ben şanssız olduğumu düşünmüyorum tamamen sen şanslısın içlerinde sağlam bir kaç tane ürün oluyor o da sana denk gelmiş. Gamebooster g4 pulsefire...
  3. A

Valla kral geçmiş olsun forumlara falan baktım bir arkadaş daha almış 6 aydır kullanıyormuş 4 defa garantiye gitmiş hala aynı sorun :( kronik galiba ya. Garantiye yolla iade v.s iste. Neyseki benim iade hakkım vardı kullandım ya 1681746972 hocam bende 1 - 2 sene götürür dedim de 1 hafta...
  4. A

https://www.n11.com/urun/gamenote-kb857l-kablolu-rgb-mekanik-oyuncu-klavye-2257083?magaza=bestechbilisim Arkadaşlar normalde ucuz etin yahnisini yemem. Ama TKL klavyelerin pahalandığı bir dönemde dedim ilk defa ucuz bir şey alalım. Gamenote kb857L blue switch klavyeyi aldım 3 - 4 gün kullandım...
  5. A

indirim Asus TUF Gaming H7 Core Oyuncu Kulaklığı

Alınır mı acaba ya fazla kullanan görmedim.
  6. A

indirim Asus TUF Gaming H7 Core Oyuncu Kulaklığı

https://www.turkcell.com.tr/pasaj/hobi-oyun/oyuncu-aksesuarlari/oyuncu-kulaklik/asus-tuf-gaming-h7-core-oyuncu-kulakligi
  7. A

James Donkey JD512GB m2 ssd (599TL) fiyat düşük geldi bakmaya değer gibi

Bu nasıl site aga la :D hiç güven vermedi
  8. A

Qcy T13 vs Xiaomi Redmi Buds 3 Lite

1 yıldır qcy t13 kullanıyorum underrated bir ürün :D müzik dinliyorum bilgisayar a bağlayım csgo da ses kasıyorum yani öneririm
  9. A

🔥İndirim Gamemar Efsane Çarşamba Saat 21:00

Gamenote un bu klavyesini 1 aydır kullanıyorum underrated bir klavye Türkçe karakterleri sonradan basmışlar kötü durmuyor ışıklandırması çok iyi. Masa da çok şık duruyor az yer kaplıyor. Baya memnunum klavyeden fiyat performans
  10. A

🔥İndirim G29 Direksiyon Seti + Shifter 8.100TL

Bı direksiyon setine bu kadar parayı verecek adam olduğunu sanmıyorum. Zamanında bende aldım ama hevesinizi aldıktan sonra ben bu cihaza bu kadar parayı nasıl vermişim diyorsunuz. Ki ben kaç sene önce 2000 liraya almıştım
  11. A

İndirim Redragon K568 Dark Avenger Red Switch Klavye

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=12561
  12. A

Öneri [REHBER] BITAY ile 45-450₺ Kazanç elde etme (Kimlikli)

yok hocam bitmiş şuan çark çevirme
  13. A

CSGO Gift Aldım Yardım.

Aga
  14. A

CSGO Gift Aldım Yardım.

Nasıl anlarım çalıntı olup olmadığını 1 seviye bir hesaptan attı
  15. A

CSGO Gift Aldım Yardım.

120 TL :D 1680341777 Yani hiç bir şekilde benden habersiz geri iade edemez demi
  16. A

CSGO Gift Aldım Yardım.

Arkadaşlar itemsatış dan kendi kişisel hesabıma adam para karşılığı cs go attı gift olarak. Ben daha önceden ücretsiz versiyonunu 12 13 saat oynamıştım. Adam geri iade edeblir mi bu gift seçkin csgo yu ? benim onayım olmadan iade etmesin istiyorum.
  17. A

Casper excalibur yardım

20 ay garantili 2.el Casper excalibur laptop aldım ürünün orijinal olduğunu garanti süresini ve kronik sorunu olup olmadığını nasıl öğrenirim yardımcı olabilecek var mı
  18. A

Bu ürün alınır mı bu fiyata

Hocam kronik ürün falan değil demi ne bileyim vatan da böyle fiyat görünce şaşırdım da
Top Bottom