CSGO Gift Aldım Yardım.

alihankrc

80+
Reaksiyon skoru
43
Arkadaşlar itemsatış dan kendi kişisel hesabıma adam para karşılığı cs go attı gift olarak. Ben daha önceden ücretsiz versiyonunu 12 13 saat oynamıştım. Adam geri iade edeblir mi bu gift seçkin csgo yu ? benim onayım olmadan iade etmesin istiyorum.

Arkadaşlar itemsatış dan kendi kişisel hesabıma adam para karşılığı cs go attı gift olarak. Ben daha önceden ücretsiz versiyonunu 12 13 saat oynamıştım. Adam geri iade edeblir mi bu gift seçkin csgo yu ? benim onayım olmadan iade etmesin istiyorum.
Hediye verdiyse sadece sen iade edebilirsin. İade sonrası adam onaylar ve para ona gider.

seçkini nasıl gift hattı hocam ? Bilmiyorum aydınlatır mısınız ? Oyun içi harici seçkin alamıyorsunuz diye biliyorum ben (ayriyeten hesap alımı değil aynı hesaba seçkin)

seçkini nasıl gift hattı hocam ? Bilmiyorum aydınlatır mısınız ? Oyun içi harici seçkin alamıyorsunuz diye biliyorum ben (ayriyeten hesap alımı değil aynı hesaba seçkin)
Hocam satılıyor csnin steam sayfasından onu sepete ekleyip Atabilirde Siz İade talebi oluşturmadan o bişey yapamaz eğer siz oluşturursanız oda onaylarsa iade edilir

edemez sen edebilirsin
kaç TL'ye aldın bu arada

b67d27f7-d20b-46be-984f-cf98c5e56b29.jpg

Umarım çalıntı kredi kartı ile atmamıştır :D çalıntı kredi kartı ile atmadıysa problem olmaz ama eğer illegal yollarla attıysa 2 3 güne kendi kendine silinebilir kütüphanenden

Umarım çalıntı kredi kartı ile atmamıştır :D çalıntı kredi kartı ile atmadıysa problem olmaz ama eğer illegal yollarla attıysa 2 3 güne kendi kendine silinebilir kütüphanenden
Nasıl anlarım çalıntı olup olmadığını 1 seviye bir hesaptan attı

iade olabilir senin iznin olmadan. adam çalıntı kartla aldıysa iade oluyor. forumdan yaşayanlar var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,854
Üyeler
197,564
Son üye
ACANKO
Geri