hocam benden daha bilgili arkadaşlar da vardır ben yine de kendi fikrimi belirteyim, amd işlemci nvidia ekran kartı baktığınızı belirtmişsiniz, bütçenizde...
Hocalarım sistem hazır monteli geldi, kasanın yan tarafındaki klasik tek fanlı işlemci sıvı soğutucudan (Hawk Gaming HL120)
çıkan kalın 2 kablonun döndüğü...
Ben herhangi bi rahatsızlıktan dolayı kullanmadım hocam, kolajen günlük yediğimiz besinlerden pek alabildiğimiz bişey olmadığından dolayı takviye için...
Ben kiperin markanın toz kolajenini bi süre kullandım iyi geldiğini düşünüyorum ama tabii tavsiye değildir çünkü içindeki bileşenlerden birine herhangi bi...
hocam ben geçen günlerdeki n11 kampanyasından ryzen5 7500f ve 5070'li sistemi aldım, expo açmadım ramler 5200mhz standartta bıraktım valoda 450-500 fps...
Hocam çok haklısın, hatta bizim ülkede futbola değeri sadece taraftar veriyor kulüp yöneticileri bile sahte sevgi sırf para ve prestij için orda çoğu...
Haklısın en kötü santrfor bile santrforsuz çıkmaktan iyidir bence ki deniz gül bence oynatılmayacak kadar kötü değil sadece tecrübesi yok ama tecrübesi yok...
Gerçekten sabahın köründe kalktık bi heves ama rezalet bi oyun izledik maalesef..
Keremi 11'de başlatmasına yine bişey demem diyelim ki denedin ama 30 dk...
bunlar sebeke bu arada letgo ve dolapta cok fazlalar. ozellikle cogunun ppsinde dugunde cekilen gelin damat fotolari oluyor. attiginiz fotograftaki linki...