r1qu isimli üyenin son içerikleri

1. r1qu

45-50k Arası Sistem Toplama Tavsiye

hocam benden daha bilgili arkadaşlar da vardır ben yine de kendi fikrimi belirteyim, amd işlemci nvidia ekran kartı baktığınızı belirtmişsiniz, bütçenizde monitör dahil mi bilmiyorum lakin işlemci olarak R5 7500f ekran kartı olarak da 5060 TI gider o bütçeye ortalama olarak (nvidia gpu alacağına...
  2. r1qu

Sıvı Soğutucu Kabloları ve Ekran Kartı

Hocalarım sistem hazır monteli geldi, kasanın yan tarafındaki klasik tek fanlı işlemci sıvı soğutucudan (Hawk Gaming HL120) çıkan kalın 2 kablonun döndüğü yerde aşağıda tam ekran kartının üst kısmına hafif bi baskı yapıyor kabloları elimle biraz yukarı çekebilir miyim diye baktım ama olmadı, psu...
  3. r1qu

Eklemler İçin Öneri ?

Ben herhangi bi rahatsızlıktan dolayı kullanmadım hocam, kolajen günlük yediğimiz besinlerden pek alabildiğimiz bişey olmadığından dolayı takviye için kullanmıştım, kimilerine rahatsızlıktan dolayı doktor tavsiyesiyle de veriliyor diye biliyorum.Yani sorunuzun cevabı günümüzde iki türlü de...
  4. r1qu

Eklemler İçin Öneri ?

Ben kiperin markanın toz kolajenini bi süre kullandım iyi geldiğini düşünüyorum ama tabii tavsiye değildir çünkü içindeki bileşenlerden birine herhangi bi alerjiniz var mı yok mu bilemem ben kendi deneyimimi paylaşayım dedim
  5. r1qu

7500f İslemci ve 9060xt 16gb Ekran Karti Bekledigim Performansi Vermiyor

hocam ben geçen günlerdeki n11 kampanyasından ryzen5 7500f ve 5070'li sistemi aldım, expo açmadım ramler 5200mhz standartta bıraktım valoda 450-500 fps civarı alıyordum
  6. r1qu

Dünya Kupası'na Kötü Başladık !

Hocam çok haklısın, hatta bizim ülkede futbola değeri sadece taraftar veriyor kulüp yöneticileri bile sahte sevgi sırf para ve prestij için orda çoğu.. Problem de ta buralardan başlıyor zaten aslında çünkü dediğin gibi saf 1 tane santraforumuz olmayacak kadar kötü değiliz asla, sadece değer...
  7. r1qu

Haklısın en kötü santrfor bile santrforsuz çıkmaktan iyidir bence ki deniz gül bence oynatılmayacak kadar kötü değil sadece tecrübesi yok ama tecrübesi yok diye bi oyuncuyu oynatmazsan o oyuncunun tecrübesi de hiçbir zaman olamayacak zaten, bu şeye benziyor bizim ülkede mezun olan birisinin iş...
  8. r1qu

Gerçekten sabahın köründe kalktık bi heves ama rezalet bi oyun izledik maalesef.. Keremi 11'de başlatmasına yine bişey demem diyelim ki denedin ama 30 dk veya devre arası kesinlikle değişmesi gerekirdi, hem yerden gelen topları öldürdü hem zaten hava toplarına çıkamadı (tabi bunda keremlik bişey...
  9. r1qu

Letgo'da Karşılaştığım PlayStation Dolandırıcısı

verilebilecek en troll ve güzel cevaplardan olmuş hocam eline sağlık :D balık tutmak çok ayrı bi zevk ya severim valla kdsmsdkf
  10. r1qu

sazan fotoğrafı mı hocam o hwdkdhdwekda
  11. r1qu

ve sadece 1 linke tıklatarak nasıl dolandırıyorlar hiçbir fikrim yok ama gerçekten teknolojinin büyük tehlikelerinden biri uzun yıllardır
  12. r1qu

bilinçlendirmeniz için vakit ayırmanız çok güzel sağolasınız :peepokalp:
  13. r1qu

Yardım Asus Rog Strıx Gtx1050ti Alınır mı

hocam donanım işi biraz da süre uzayınca artık şans işi aslında böyle örneğin belli bi marka model araçların 100.000 km'den sonra sorunları başlıyodur genel olarak diyelim ki ama aynı marka modelin bazı araçları 60.000 km'de bile sorun çıkarır gibi düşün 1781350898 testlerinde sorun gözükmüyorsa...
  14. r1qu

Monitör Alırken Neye Dikkat Etmeliyim

Çok detay şeyler var monitörde ama inceleme videolarında test ediyorlar çoğu önemli şeyi zaten alacağın zaman inceleme videolarına bak derim, benim bildiğim 2k düzgün monitörler 9k civarından başlıyor hocam. (aynı zamanlarda pc almışız ben de yeni kavuştum hayırlı olsun):)
  15. r1qu

Yardım 30k Ya Kadar Ekran Kartı Önerisi

O kadar zor değildir de hocam dediğim gibi ben çok önyargılıyım 😂 Bence en iyisi 9070xt veya 5070 ikilisinden birini kovala ikisinden biri illaki düşer 30k civarına
Geri