Okuduğunu ve izlediğini anlamadığın ikinci vaka daha.
02.25'de "Uyguladıktan 3 ay sonra sıcaklıklar yükselmek yerine düşmeye başladı." diyor.
03.06'da Pump...
Elektronik bilen biri olarak söylüyorum bence fiyatına göre kaliteli ve performanslı bir psu , içindeki trafoları kapasitörleri çipleri falan gayet kaliteli...
Model CWT üretimi değil. Jiumeng/Yijian üretimli bir model. Zalman'ın çoğu güç kaynağını üreten bir üretici kendisi.
Detaylı testleri yok. Regülasyonu...
İkisini de engelleyip geçtim. C+ bir PSU'ya saatli bomba diyen adamla hiç tartışamam. Üstelik aşağıdaki özellikleri kesinleşmiş bir PSU'ya saatli bomba...
100EPEY koduyla başlıktaki fiyata iniyor. Kullanılan PSU'yu satıcıya sordum, tam modeli Green GED800 80+ Bronze modeliymiş. C tier bir PSU. Kasanın da 39...
Bak dostum, sen gerçekten sorunlu bir yaklaşım sergiliyorsun. İncehesap ve İtopya gibi firmalar bile bu uygulamaları yaparken, Vatan Bilgisayar’ın her ilde...
"üründeki güç kaynağını bulamamışsın" üründeki güç kaynağını neden bulmaya çalışayım? bunun için bir araştırma yaptığımı nerenden çıkardın? hem bulamamışsın...
Araştırma yapmıyorsan yargılamayacaksın o zaman. Evet bu bütçedeysem gözüm kapalı alırım çünkü senin gibi ürünü bilmeden etmeden yargılamıyorum. Bilginin...
Temel internet kullanımına bile hakim olmadığın için üründeki güç kaynağını bulamamışsın. Tüm bilgiler PTTAVM ile mi kısıtlı? Ben bizzat official sitesinden...