MikeWill isimli üyenin son içerikleri

1. MikeWill

🔥İndirim Vatan Geceye Özel MSI Pro B850m-G Anakart 5808 TL

5 usb olması kötü ama bu fiyata alınır.
  2. MikeWill

🔥İndirim Ryzen 5 7500f - RX 9070 - 32 GB Ram - Kaliteli Parçalar Sistem 79.999 TL!

Bunlara kaliteli parça denildiği günlere geldik.
  3. MikeWill

🔥İndirim Ktc H27e22p 27" Fhd, Va %126srgb 280hz 1ms 4.599 Lira

IPS olsa alınırdı. Ghosting sebebiyle alınmaz. Overdrive ultra fast alsanız bu sefer renkler berabat oluyor.
  4. MikeWill

🔥İndirim Edifier M60 Kompakt Masaüstü 2.0 Hoparlör 9.130,48 TL

Neye göre 5 bin lira fiyat biçtiniz? 5 bin liraya rakibi var mı?
  5. MikeWill

🔥İndirim Okey Zero Tenn 8'li Prezervatif 139 TL

Ahlak bekçiliği ile yazdığım şeyin ne alakası var? Ortada drama bile yok sadece eleştiri var. Ne yazdığını bildiğini düşünmüyorum. 1788450929 4 sayfa boyu çok çaplı yorum var haklısın.
  6. MikeWill

🔥İndirim Okey Zero Tenn 8'li Prezervatif 139 TL

Va*ina görse yara bandı yapıştıracak ufaklıklar gelmiş burayı ilkokul koridoruna çevirmiş. Her prezervatif konusunda aynı şeyleri yazmaktan da yorulmadınız hep aynı tipler üstelik. Her şeyin sınırı var. Bir konu bu kadar sulandırılmaz.
  7. MikeWill

🔥İndirim TCL 25g64 25" 1ms 300hz Fhd Qd-Mini Led FPS 10.249₺ 🔥🔥

Yanlış bilgilendirme yapmayın. Kendinizi komik duruma düşürmeyin.
  8. MikeWill

🔥İndirim Type-C Şarjlı Otomatik Damacana Su Pompası 129 TL

Arıtma suyu mineral açısından oldukça fakir (15ppm) ve içtiğinizde geçtiği her yerdeki mineralleri ozmotik şokla içine çeken bir yapıda. Doğal mineralle zenginleştirilmemiş hiçbir arıtma suyu sağlıklı değildir.
  9. MikeWill

❌İndirim Bitti! MSI Pro X870e-S Evo Wi-Fi AMD Am5 Ddr5 Atx Anakart 8.099 TL

Pratik olarak başlıktaki anakart 480 watt TDP'li işlemcileri zorlanmadan besleyebilir. 9950x3d tam yükte 260 watt civarında güç tüketiyor. anlayacağın bu işlemciden neredeyse 2 tane kaldırabilir anlamına geliyor. Yeni mimaride bu kadar güçlü işlemci çıkması mümkün değil.
  10. MikeWill

❌İndirim Bitti! MSI Pro X870e-S Evo Wi-Fi AMD Am5 Ddr5 Atx Anakart 8.099 TL

Daha fazlasını ne için kullanacaksın? Cpuya kaç watt güç sağlayabildiği hakkında fikrin var mı?
  11. MikeWill

🔥İndirim Lenovo Legion 27q-11 27" 300hz (9.999tl)

Yasalara göre iade almak zorunda. Ben satış yapıyorum ve açılmış ürünü seve seve iade alıyorum. Nasılsa gerisini distribütör firma hallediyor zarar yazmıyor bana.
  12. MikeWill

🔥İndirim Next 55" Miniled TV 23.000₺

İkisinin paneli neredeyse birebir aynı. 11 bin fazla verip bunu almaya hiç gerek yok.
  13. MikeWill

🔥İndirim Philips 7000 Serisi 16in1 Tıraş Makinesi 2359 TL

Orijinal kutusunda değil de kahverengi kutuda gönderiyorlarmış. Hem hepsiburada hem amazon.com.tr satıcılı ürünlerde böyle problem varmış. Doğru mu arkadaşlar kullanan kutu açan var mı?
  14. MikeWill

🔥İndirim Philips 7000 Serisi 16in1 Tıraş Makinesi 2359 TL

Arkadaşlar kodlar çalışmıyor güncel bir kod var mı?
  15. MikeWill

🔥İndirim 🔥 Ugreen - 5.000 Mah Magsafe 15w - 1049 TL 🔥

Beş para etmez hücre kullanan bir marka. Ugreen'in kullandığı hücrelere kıyasla devede kulak kalır öyle diyim. German quality yazmışlar bir de. Almanyanın a sı ile alakaları yok.
Geri