MikeWill isimli üyenin son içerikleri

1. MikeWill

🔥İndirim APC Back-UPS BGM2200B-GR Pro 2200 VA Gaming UPS Kesintisiz Güç Kaynağı 17299TL

Ses konusunda haklısınız fabrikasyon fanı ev için uygun değil. Ben Fps Champ 1k kullanıyorum. Noctua'nın fanı ile değiştirmiştim zamanında. İçindeki aküleri de Lifepo4 bms'li akülerle değiştirdim. Muazzam sessiz şuan. 10-12 yıl batarya değiştirme derdim de kalmadı tabi ki. Bu kombinasyonla bence...
  2. MikeWill

❌İndirim Bitti! 🔥(Son 6 Ayın En Uygun Fiyatı) Baseus 30W Hızlı Şarj Aleti 345 TL🔥

Tabi ki de daha iyi. İphone gan teknolojisi bile kullanmıyor. Güvenlik konusunda bile daha iyi.
  3. MikeWill

❌İndirim Bitti! 🔥(Son 6 Ayın En Uygun Fiyatı) Baseus 30W Hızlı Şarj Aleti 345 TL🔥

Ben geçen aldım aynı fiyata. Aşırı küçük bir şarj aleti fotodakiyle alakası yok. Gan5s olduğu için tercih ettim. Güzel ürün.
  4. MikeWill

🔥İndirim APC Back-UPS BGM2200B-GR Pro 2200 VA Gaming UPS Kesintisiz Güç Kaynağı 17299TL

Kapasitesi daha yüksek, daha verimli, ve sıfır kesinti gecikmesi olan bir ups neden tercih edilmesin ki? Üstelik daha ucuza. Bahsettiğiniz saf sinüs dalga özelliği FPS'de daha verimli şekilde yapılıyor zaten. 13 bin bile etmez o özelliklere.
  5. MikeWill

En büyük eksisi online UPS değil ve ayrıca fırsat olduğunu düşünmüyorum. Bunun yerine 15k'ya FSP Champ 3K alın çok daha iyi. Alacakların bilgisine.
  6. MikeWill

❌İndirim Bitti! Thermalright ASF-Siyah AM5 CPU Tutucu 599₺ 🔥

Birçok avantajı var. Özellikle ağır kule tipi fanlarda işlemciye binen yükü homojen şekilde dağıtıp sokete binen stresi minimize ediyor. Pinler işlemciye daha eşit şekilde bastığı için voltaj akışı daha stabil oluyor. CPU bakır veya nikel taban güçlendirme soketi sayesinde işlemciye daha iyi...
  7. MikeWill

🔥İndirim Rampage OCTAGON ARGB Sıcaklık Göstergeli Kule Tipi Hava Soğutucu 🔥 999₺

Fiyatı değişmiş. 1200 TL'ye 6 bakır ısı borulu kule tipi Segotep cpu fan vardı. Bu ürün 1000 liraya bile kötü.
  8. MikeWill

❌İndirim Bitti! Anker 737 GaNPrime 120W USB-C Şarj Cihazı 2439,20₺

Ben anker teknik servisinde hep olumlu deneyim yaşadım. Q10 bağlantıda kopma vardı 1. Senesini doldurmasına rağmen sıfırıyla değişti. Gan şarj aletinde hızlı şarja geçmeme problemi çıkmıştı 2 ay sonra. Onu da sıfırıyla değiştirdiler. Türkiye de maalesef şans işi teknik servis. Bilirkişi...
  9. MikeWill

Segotep MU TH6 1499 TL

Fanlar hiçbir üründe monteli gelmez
  10. MikeWill

Segotep MU TH6 1499 TL

Fiyatına göre güzel ürün tavsiye ederim. 9700X ile kullanıyorum en yüksek çekirdek 68 dereceyi geçmiyor.
  11. MikeWill

🔥İndirim Rampage Laptop Soğutucu 😱499₺ ( Dip Fiyat )

Bilimsel olarak fanları daha fazla tozlandırıp çok kısa sürede heatsink ızgaralarını tozlandırdığı doğru. Birkaç ay sonra soğutuculu halde stok halinden daha fazla ısınıyor laptop. Bu tarz ürünler daha çok fansız alüminyum kasalarda işe yarıyor. Diğer gaming cihazlarda altını kaldırıp hava...
  12. MikeWill

Asus B650m-r 4499 TL

Msi anakartlarda bu probleme çok sık denk geliyorum.
  13. MikeWill

🔥İndirim Arctic liquid frezer 2 420 kasaya sığdırabilene 4599

Ocak sonu 3250 TL idi dip fiyat değil alacaklara.
Geri