MikeWill isimli üyenin son içerikleri

1. MikeWill

🔥İndirim Hiksemi HS-ESSD-T200N Mini USB 3.2 1 TB Taşınabilir SSD 3.099TL

Üründe 3D NAND bellekler var. 5 mb/s düşme sebebi çok parçalı dosyalar sebebiyle olabilir. Veya disk çok doludur. Arabirim yükleri vs. çok sebebi var.
  2. MikeWill

❌İndirim Bitti! SEGOTEP MU TH6 Siyah 2x120mm ARGB Hava Soğutucu 1499TL

Merak edenler için soğutucu geldi ve testlerini yaptım. 25 derece oda sıcaklığı Arctic MX-6 macun Ryzen 9700X stok ayarlarda yarımşar saat tek tek OCCT, AIDA64, Prime95 ve Cinebench 2026 testleri yaptım. Thermalright AM5 güçlendirme kiti varken HWiNFO64 sıcaklık değerlerine göre en yüksek değer...
  3. MikeWill

Overclock yapmadıklarına dair bir iddia olmadığı için overclock yapılmış haliyle. Ryzen ile Intel'in toplam güç tüketimlerini sıcaklığa göre oranlayıp karşılaştırmak çok yanlış olur. Zen 5 mimarisinde 70.6 mm2 CCD kullanıyor. Güç büyük ölçüde burada harcanıyor. Intel'in Raptor Lake tasarımı ise...
  4. MikeWill

Oradan tıklayınca nedense girmedi benim de. Ama şuan siteye erişebiliyorum forumdan tıklamadan. Kod olarak paylaşayım. https://www.segotep.com/EN/home/product?id=591
  5. MikeWill

https://www.segotep.com/EN/home/product?id=591
  6. MikeWill

Aynı bunun gibi 6 bakır ısı borulu kaliteli soğutucular (Peerless Assassin 120 SE gibi) 280w işlemciyi throttling olmadan soğutabiliyor. Ayrıca bu soğutucunun 32 db'de çıktığı devir ve hava basıncı gerçekten fantastik olduğu için throttling olmadan soğutacaktır. Kendi sitesinde zaten bunu...
  7. MikeWill

❌İndirim Bitti! MSI MPG B850 EDGE TI WIFI AM5 DDR5 8400MHZ 14.199 TL

Daha geçen ay 13.400'dü. Anakart fiyatları da artacak gibi duruyor.
  8. MikeWill

Demek ki bi 20 sene daha toplaman lazım ki bu ürünü doğru monte edebilesin. İstesem yapamam öyle sanırım.
  9. MikeWill

Sıvı soğutma tercih etmeyen hatta mantıksız bulan birisiyim ama verdiğin örnek ve kurduğun denklem gerçekten bir facia.
  10. MikeWill

🔥İndirim Green GED 800W 80+ Bronz Güç Kaynağı 2.768 TL

1000 TL'ye 300w ECO modelini almıştım. Hayatımda ilk defa bu kadar kaliteli hissettiren bir 300w powersupply deneyimledim. Yükte fan sesi neredeyse hiç yoktu. Test amaçlı almıştım başarıyla geçti.
  11. MikeWill

Şuan fiyat performans olarak alınabilecek en iyi hava soğutucu.
  12. MikeWill

🔥İndirim Petrol Ofisi 250₺ Şifreler Aktif | Türk Telekom Müşterileri

Prime müşterisiyim ama bende neden çıkmadı? Uygulamanın neresine gireceğim?
  13. MikeWill

🔥İndirim OCYPUS DELTA L36 ARGB V2 360mm Sıvı Soğutucu 2.400₺

Neredeyse aynı sıcaklık değerleri alırsın. Avantaj olarak ise Phantom Spirit daha sessiz ve daha uzun ömürlü. Bence downgrade olur. Phantom Spirit SE testlerde bazı 360mm sıvı soğutuculardan daha iyi soğutuyordu.
  14. MikeWill

🔥İndirim OCYPUS DELTA L24 ARGB V2 240mm Sıvı Soğutucu 2.000₺

Daha ucuza daha iyi soğutan, daha sessiz ve daha uzun ömürlü hava soğutucular var. RGB'li çocuk eğlendirir...
Geri