MikeWill isimli üyenin son içerikleri

1. MikeWill

Dark Pro Master 12cm Kasa Fanı - 90 Cfm - 4.36 Statik Basınç - 449 TL (+Kargo)

90 cfm 35 db değeri orantı olarak daha Noctua'da yok bunu bilerek alın.
  2. MikeWill

Araç Süpürgesi 300 TL

Bu işte düzgün bir marka yok mu arkadaşlar? Kalite önemli.
  3. MikeWill

🔥İndirim Msi B850m Gaming Plus Wifi6e 🔥7.591₺

Allah böyle yaratmış, napsın.
  4. MikeWill

🔥İndirim Crucial T500 1 Tb Soğutuculu Dramli SSD 6.997 TL

Alan aldı öyle bir fiyat.
  5. MikeWill

🔥İndirim 🔥Gigabyte RTX 5070 Eagle 32.990,00tl 🔥

42 desibel ses çıkmıyor ki kasamdan. Kasanın kapağını açtığımda bile Furmark tam yükte ekran kartının fanlarının sesini duymuyorum. Hadi beni geç profesyonel testler var onları incelersen görürsün sessiz olduğunu.
  6. MikeWill

🔥İndirim 🔥Gigabyte RTX 5070 Eagle 32.990,00tl 🔥

Arkadaş bitmediniz gittiniz siz ya. Bir karttan o sesi duydunuz diye nedir bu hepsine yaptığınız genelleme. Kullanıyorum ve öyle bir şey yok.
  7. MikeWill

🔥İndirim Dahadaha Hediye Termos Çanta ve Top!!!

Boykot para pekekeye gidiyor
  8. MikeWill

❌İndirim Bitti! 🔥1049 TL - 6+6 Toplam 12 Bakır Borulu Am5/Lga1851 Uyumlu Kule Tipi Soğutucu

Daha ucuza 6 bakır ısı borulu daha iyi kaliteye sahip fsp nc5 alınabiliyorken buna para vermek saçma.
  9. MikeWill

🔥İndirim Windows 11 Pro Lisans Anahtarı 5 TL

Tabi ki de Tsforge aktivasyonunu kullanın. Windows'un KMS sistemini olduğu gibi yok eden tertemiz ve orijinal lisans denetiminin kaynak tüketimini kaldıran bir seçenek. Böylece Windows'un periyodik olarak "Benim lisansım orijinal mi bakayım" tasklarını olduğu gibi yok ediyor. Avantaj olarak...
  10. MikeWill

🔥İndirim Windows 11 Pro Lisans Anahtarı 5 TL

Microsoft'un kendisi haydutun önde gideni ona nasıl güveniyorsunuz acaba? Windows'u orijinal etkinleştirerek, etkinleştirme sözleşmesini otomatik olarak kabul etmiş olup binlerce telemetry parametresinin sizden topladığı veriyi Microsoft'a gönderiyorsunuz. İstediğiniz kadar Telemetry kapatma...
  11. MikeWill

❌İndirim Bitti! Nzxt Kraken Elite 240mm 3.749₺ 🔥🔥

Daha sessiz ve daha iyi soğutuyor evet. Ekranı yok ve sıvı soğutucu gibi sıvı sızıntısı, pompa sesi ve kısa ömür gibi problemleri yok. Ekranı da yok mis gibi taş gibi soğutucu :kedi:
  12. MikeWill

Liste halinde paylaşmama gerek yok. Fsp mp7 ve phantom spirith se yeterli.
  13. MikeWill

Daha ucuza daha iyi soğutan ve daha sessiz hava soğutmalar varken neden?
  14. MikeWill

Gıgabyte B650m S2h 3799 TL

Aşırı hatalı bir "gpt shit" yazısı olmuş. Her iki anakartta da 80 watt sınırı diye bir şey yok. Daha doğrusu hiçbir AM5 tier databasesinde böyle bir bilgi yok. Öyle bir şey olsa CPU uyumluluk listesinde 9800X3D işlemcisi olmazdı. Yazıdaki bilgileri nereden tutsan elinde kalıyor.
Geri