MikeWill isimli üyenin son içerikleri

1. MikeWill

🔥İndirim Gigabyte B850m Force 6500 TL (Ateşli Gif)

Bu sorunun çok net ve kesin bir cevabı var: Performans, stabilite veya teknoloji açısından AM5 platformunda 4x16GB RAM takmanın, 2x32GB'a göre tek bir avantajı bile yoktur. Aksine, AM5 ve DDR5 mimarisinde 4 slotu doldurmak büyük bir dezavantajdır. 4x16GB konfigürasyonunun masaya getirdiği yegane...
  2. MikeWill

Tabi ki bu anakart tartışmasız.
  3. MikeWill

Kardeşim şu yazdığını yapay zekaya sorsan zaten yanlış olduğunu anlar ve benle tartışmazsın. Bir şey iddia etmeden önce önünü arkasını biraz araştır.
  4. MikeWill

3 değil 5 adet usb var. Kasanın en az iki ön USB'leri olacağı hesaba katıldığında oyun amaçlı kullanıcılar için gayet yeterli. Dijital medya veya çok usb kullanan kişiler için biraz kritik. 1791196991 Evet, ayrıca 4 RAM slotunun hepsini doldurmaya çalışan kişi zaten bilgisayardan anlamayan...
  5. MikeWill

USB konusu tartışılır ama RAM slotu çalınacak bir şey değil bu anakartta. Zira bu daha çok bellek overclock anakartı. 4 slot olsaydı esnek bellek overclock'u yapamıyor olurduk.
  6. MikeWill

Güzel fiyat ihtiyacı olan kaçırmasın. https://www.amazon.com.tr/dp/B0FH28FW89
  7. MikeWill

🔥İndirim Fazeon X24f241s 240 Hz Ips 3.678 TL!

Ölü piksel tarlası arayanlar için ideal monitör.
  8. MikeWill

❌İndirim Bitti! Hiksemi SSD 256 GB 627tl

Sakın almayın amazon.com.tr satıcılı olmasına rağmen amazon hukuk tanımamazlık yapıyor arıza durumunda. Elimde misliyle değişim raporu olmasına rağmen amazon.com.tr biz yasalara bakmıyoruz sadece para iadesi yapıyoruz diyor. Başıma bu iki kere geldi ve iki kere tüketici hakem heyetine verip...
  9. MikeWill

Anker Soundcore Q10 Yedek Ped 233 TL

Teşekkür ederim dostum aldım.
  10. MikeWill

❌İndirim Bitti! RTX 5070 Tı 65.000 TL Paraf Özel 6 Taksit ve 8300 TL Paraf Puan+Oyun (54.600)

Sebebini de söyleseydin. Testlerine baktım gayet serin çalışıyor?
  11. MikeWill

🔥İndirim Kellogs Ürünlerde 4 Al 2 Öde

Boykot para pekekeye gidiyor.
  12. MikeWill

❌İndirim Bitti! Windows 11 Pro + Office 2024 Pro Plus Dijital Lisans Anahtarları 10 TL 🔥🔥🔥🔥

O eskiden daha aktif bir yöntemdi. Şimdi Microsoft ai desteğiyle çalıntı retail keylerin hepsini iptal ediyor.
  13. MikeWill

❌İndirim Bitti! Windows 11 Pro + Office 2024 Pro Plus Dijital Lisans Anahtarları 10 TL 🔥🔥🔥🔥

Doğru araştıramamışsın kardeşim. Bir de bana araştır diyor. :) Region arbitrage ve non-profit key bunlar. Ayrıca hala Windows 7 OEM lisansları ücretsiz sınırsız Windows 10 ve 11 lisansına çevrilebiliyor. Bu sebeple hala piyasada birçok key var. 1789367220 Tanınmayan bölge derken? Kim tanımıyor?
Geri