Ryzen 5 220 olan laptobu ne olarak arattınız da buldunuz? epey ve akakçe'de sabahtan beri filtreler üzerinden aratıyorum hiçbir şekilde bu model listelenmiyor. Doğrudan isim veya model olarak aratmıyorum bu arada demek istediğimi umarım anlatabildim hocam :)
Enerji verimliliği farkı %2 değil ortalama %8 dir. Bu endüstride iyi bir sıçrama olarak kabul edilir. Ayrıca ısı verimliliği %65'e kadar çıktığı için gan mosfet devrimdir. GaN mosfet geleneksel si mosfetlere göre çok daha yüksek voltajlara ve sıcaklıklara bozunmadan dayanabilir. GaN üzerinden...
Herkes sizin beklentilerinize sahip değil. Hadi bütçe 20 bin değil 30 bin olsun. Bu paraya 45 TOPS NPU, Intel Ultra 5 225U'dan daha yüksek performans, daha düşük güç tüketimi ve daha az ısınma elde edebiliyorsunuz. Bu bütçeye rakibi yok. Bu bütçeye daha güçlü işlemciye sahip bir laptop paylaşın...
45 TOPS NPU var bu işlemcide. Yani rakiplerinin neredeyse 3 katı. İşlemci güçlü olmak için değil, ağır iş yükü gerektirmeyen uygulamalarda maksimum pil performansı için tasarlandı. Ürünün üretiliş amacı oyunculara uygun değil. Ayrıca termal yönetimi hiçbir rakibinde yok bu işlemcinin. ARM...
Fakat yaşayanlar var problem burada başlıyor zaten. Siz de yaşıyorsunuz demedim. Ben yaşadım mesela başkaları da yaşıyor. Zaten AMD'nin NVIDIA gibi milyar dolarlık sürücü geliştirme bütçesi yok. Sadece NVIDIA'nın "day 1" yamaları bütçesi, AMD'nin sürücü geliştirme ekibinin bütçesinin 90 katı...
Herkes yaşamasa da MPO çökmeleri ve HAGS açıkken driver timeout hataları gibi problemler amd forumlarında ve redditle sıklıkla konuşulan şeyler. Pek sevmesem de Recep Baltaş'ın bir videosu var aslında durumu özetliyor. Nebi Akgün AMD kartlarda sıkıntı yok dese de ekşideki biri ona çok iyi...
Am4'ün pin sayısı güncel mimarinin önündeki en büyük engel. Bu sebeple yeni mimariye uyum sağlamayacağını açıkladılar. Senden önce onlar düşünmüştü zaten.
S25 ultra'dan magic 7 pro'ya geçtim. Samsung'dan her konuda daha üstün bir telefon. Hele arayüz olarak. Kullanıyorum ve yapay zekası düzgün. 10 milyar dolar ai yatırımı yapan tek telefon şirketi Honor.