Yasalara göre iade almak zorunda. Ben satış yapıyorum ve açılmış ürünü seve seve iade alıyorum. Nasılsa gerisini distribütör firma hallediyor zarar yazmıyor bana.
Orijinal kutusunda değil de kahverengi kutuda gönderiyorlarmış. Hem hepsiburada hem amazon.com.tr satıcılı ürünlerde böyle problem varmış. Doğru mu arkadaşlar kullanan kutu açan var mı?
Beş para etmez hücre kullanan bir marka. Ugreen'in kullandığı hücrelere kıyasla devede kulak kalır öyle diyim. German quality yazmışlar bir de. Almanyanın a sı ile alakaları yok.
Yahu bir koliyi kim ne yapsın? Doğrudan WD40'ın kendisinden kapına kadar ücretsiz kargo 288 TL'ye geliyor. Yapı marketlerden 400ml'yi alacağınız en ucuz fiyat 320 TL.
Pro plus 2024 temmuzda ilk piyasaya sürülmüş bir model ve daha bunu araştırıp öğrenememen zaten bilgisayar kullanımını gösteriyor. İki ürünü aynı zannediyorsun ama arada ciddi farklar var. Hala diretiyorsan kesinlikle tedavi olmanı öneririm
Arkadaş ciddi şekilde hayal görüyor. Fiyatını hak eden ürün değil diyor şuan yurt dışı fiyatı hala 100 dolar yani bizim ülkede 4800 TL olması gerekirken şuan 4000 TL'ye alınabiliyor. :) Hala capsule 3 pro + modeline eski diyor. Kendisinin yeni olarak iddia ettiği ürün ile benim tavsiye ettiğim...
Ne yani kalkıp tek sürücülü kulaklığın çift sürücülü kulaklıktan iyi olacağını mı iddia edeceksiniz? Elinizde zayıf bir ai modeli yoksa zaten iki kulaklık arasındaki sürücü ve dac soc kalite farkını karşılaştırdığınızda hangisinin daha iyi performans vereceğini ve hangisinin daha üst teknoloji...