Ahlak bekçiliği ile yazdığım şeyin ne alakası var? Ortada drama bile yok sadece eleştiri var. Ne yazdığını bildiğini düşünmüyorum.
1788450929
4 sayfa boyu çok çaplı yorum var haklısın.
Va*ina görse yara bandı yapıştıracak ufaklıklar gelmiş burayı ilkokul koridoruna çevirmiş. Her prezervatif konusunda aynı şeyleri yazmaktan da yorulmadınız hep aynı tipler üstelik. Her şeyin sınırı var. Bir konu bu kadar sulandırılmaz.
Arıtma suyu mineral açısından oldukça fakir (15ppm) ve içtiğinizde geçtiği her yerdeki mineralleri ozmotik şokla içine çeken bir yapıda. Doğal mineralle zenginleştirilmemiş hiçbir arıtma suyu sağlıklı değildir.
Pratik olarak başlıktaki anakart 480 watt TDP'li işlemcileri zorlanmadan besleyebilir. 9950x3d tam yükte 260 watt civarında güç tüketiyor. anlayacağın bu işlemciden neredeyse 2 tane kaldırabilir anlamına geliyor. Yeni mimaride bu kadar güçlü işlemci çıkması mümkün değil.
Yasalara göre iade almak zorunda. Ben satış yapıyorum ve açılmış ürünü seve seve iade alıyorum. Nasılsa gerisini distribütör firma hallediyor zarar yazmıyor bana.
Orijinal kutusunda değil de kahverengi kutuda gönderiyorlarmış. Hem hepsiburada hem amazon.com.tr satıcılı ürünlerde böyle problem varmış. Doğru mu arkadaşlar kullanan kutu açan var mı?
Beş para etmez hücre kullanan bir marka. Ugreen'in kullandığı hücrelere kıyasla devede kulak kalır öyle diyim. German quality yazmışlar bir de. Almanyanın a sı ile alakaları yok.