42 desibel ses çıkmıyor ki kasamdan. Kasanın kapağını açtığımda bile Furmark tam yükte ekran kartının fanlarının sesini duymuyorum. Hadi beni geç profesyonel testler var onları incelersen görürsün sessiz olduğunu.
Tabi ki de Tsforge aktivasyonunu kullanın. Windows'un KMS sistemini olduğu gibi yok eden tertemiz ve orijinal lisans denetiminin kaynak tüketimini kaldıran bir seçenek. Böylece Windows'un periyodik olarak "Benim lisansım orijinal mi bakayım" tasklarını olduğu gibi yok ediyor. Avantaj olarak...
Microsoft'un kendisi haydutun önde gideni ona nasıl güveniyorsunuz acaba? Windows'u orijinal etkinleştirerek, etkinleştirme sözleşmesini otomatik olarak kabul etmiş olup binlerce telemetry parametresinin sizden topladığı veriyi Microsoft'a gönderiyorsunuz. İstediğiniz kadar Telemetry kapatma...
Daha sessiz ve daha iyi soğutuyor evet. Ekranı yok ve sıvı soğutucu gibi sıvı sızıntısı, pompa sesi ve kısa ömür gibi problemleri yok. Ekranı da yok mis gibi taş gibi soğutucu :kedi:
Aşırı hatalı bir "gpt shit" yazısı olmuş. Her iki anakartta da 80 watt sınırı diye bir şey yok. Daha doğrusu hiçbir AM5 tier databasesinde böyle bir bilgi yok. Öyle bir şey olsa CPU uyumluluk listesinde 9800X3D işlemcisi olmazdı. Yazıdaki bilgileri nereden tutsan elinde kalıyor.