MikeWill isimli üyenin son içerikleri

1. MikeWill

🔥İndirim MSI MAG FORGE 320R KASA 🔥2.879₺ ( DİP FİYAT )

Aynı anda açmışız konuları :)
  2. MikeWill

MSI MAG FORGE 330R AIRFLOW ATX TAMPERLİ KASA 2879 TL DİP FİYAT

https://app.hb.biz/R2GQpj1063Jn İhtiyacı olan kaçırmasın. Bu fiyatlara matx kasalar var.
  3. MikeWill

🔥İndirim Rampage PhaseChange Thermal padler Vatan'ın stokta - 135 TL

Geçmiş forum mesajları silinmiş. @AMYG tekrar yaz bakayım mesajını arkasında durabilirsen tabi. :cool:
  4. MikeWill

❌İndirim Bitti! Green Striker Fanlı 800 W ATX Oyuncu Kasası 3565TL

İkisini de engelleyip geçtim. C+ bir PSU'ya saatli bomba diyen adamla hiç tartışamam. Üstelik aşağıdaki özellikleri kesinleşmiş bir PSU'ya saatli bomba diyen birinin seviyesine hiç inmemek lazım. Debelenip dursunlar.
  5. MikeWill

Banı yiyince yan hesapla gelmiş iki gözümün çiçeği. Gel sana biraz daha bilgisayar nasıl kullanılır araştırma nasıl yapılır öğreteyim. Ürünü kendi sitesinde bulamamışsın. Ama ben buldum :) https://www.green.net.tr/compare_products?products[]=641 Ürün CWT üretimli ve birçok marka bu firmaya...
  6. MikeWill

Gerçekten yazıp yazıp sildim çok başka bir vaka çıktı bu arkadaş diyecek başka bir şey bulamadım :)
  7. MikeWill

Araştırma yapmıyorsan yargılamayacaksın o zaman. Evet bu bütçedeysem gözüm kapalı alırım çünkü senin gibi ürünü bilmeden etmeden yargılamıyorum. Bilginin gücünü kullanarak araştırıp öğrenebiliyorum çünkü bedava. Şimdi ürüne gelince; Ürün Tier C bu fiyata rakibi çok az. %89 yüksek verimlilik...
  8. MikeWill

Temel internet kullanımına bile hakim olmadığın için üründeki güç kaynağını bulamamışsın. Tüm bilgiler PTTAVM ile mi kısıtlı? Ben bizzat official sitesinden ürünün "Green GP800A-GED 800W 80+Bronze Güç Kaynağı 5 Yıl Garantili" olduğunu hemen buldum. Araştırma yapmadan başkasını suçlamazsın bundan...
  9. MikeWill

Yahu araştırmadan etmeden güç kaynağını gömersen cevabını alırsın kusura bakma. Bir araştır bakalım üretici kim hangi tier sınıfında değil mi? Bilindik marka değil ya kafana göre çöp de geç ne güzel dünya.
  10. MikeWill

Sen ürünün kasasından bile eskide kalmışsın dostum. Üründeki güç kaynağı oldukça kaliteli.
  11. MikeWill

🔥İndirim Rampage PhaseChange Thermal padler Vatan'ın stokta - 135 TL

Arctix MX-7 gibi pump out yapmayan macunlar varken böyle markaların ürünlerini kullanmayın.
  12. MikeWill

Thermalright AMD AM5 işlemciler için Güçlendirme kiti ne işe yarıyor

AM5'de sıvı soğutucu kullanacaksanız eğer hiç gerek yok. AM5 güçlendirme kitleri daha çok ağır kule tipi soğutucularda fayda sağlıyor.
  13. MikeWill

İşe yaramasa nasıl 2-3 derece fark edecek? Bir de işe yaramadığını nasıl kanıtlayacaksınız? Profesyonel incelemeler işe yarıyor derken size neden güvenelim?
  14. MikeWill

https://gamersnexus.net/coolers/we-made-perfect-cpu-cooler-intel-vs-amd-curvature-coldplate-engineering Gamernexus'un Digital X-ray ve çeşitli mühendislik hesaplamalarıyla profesyonel incelemesi. Okumaya üşeniyorsan sana sonucu söyleyeyim; AM4 mükemmel düz yapıda olduğu için hiçbir şey fark...
  15. MikeWill

🔥İndirim Rampage TİTAN TT25F400F 25 FHD 400Hz Fast IPS 0,5ms HDR Monitörü 7.998 tl

İncelemesine göre bu fiyata güzel bir ürün gibi duruyor.
Geri