Arkadaşlar itemsatış dan kendi kişisel hesabıma adam para karşılığı cs go attı gift olarak. Ben daha önceden ücretsiz versiyonunu 12 13 saat oynamıştım. Adam geri iade edeblir mi bu gift seçkin csgo yu ? benim onayım olmadan iade etmesin istiyorum.
Hediye verdiyse sadece sen iade edebilirsin. İade sonrası adam onaylar ve para ona gider.Arkadaşlar itemsatış dan kendi kişisel hesabıma adam para karşılığı cs go attı gift olarak. Ben daha önceden ücretsiz versiyonunu 12 13 saat oynamıştım. Adam geri iade edeblir mi bu gift seçkin csgo yu ? benim onayım olmadan iade etmesin istiyorum.
seçkini nasıl gift hattı hocam ? Bilmiyorum aydınlatır mısınız ? Oyun içi harici seçkin alamıyorsunuz diye biliyorum ben (ayriyeten hesap alımı değil aynı hesaba seçkin)Arkadaşlar itemsatış dan kendi kişisel hesabıma adam para karşılığı cs go attı gift olarak. Ben daha önceden ücretsiz versiyonunu 12 13 saat oynamıştım. Adam geri iade edeblir mi bu gift seçkin csgo yu ? benim onayım olmadan iade etmesin istiyorum.
Hocam satılıyor csnin steam sayfasından onu sepete ekleyip Atabilirde Siz İade talebi oluşturmadan o bişey yapamaz eğer siz oluşturursanız oda onaylarsa iade edilirseçkini nasıl gift hattı hocam ? Bilmiyorum aydınlatır mısınız ? Oyun içi harici seçkin alamıyorsunuz diye biliyorum ben (ayriyeten hesap alımı değil aynı hesaba seçkin)
edemez sen edebilirsinArkadaşlar itemsatış dan kendi kişisel hesabıma adam para karşılığı cs go attı gift olarak. Ben daha önceden ücretsiz versiyonunu 12 13 saat oynamıştım. Adam geri iade edeblir mi bu gift seçkin csgo yu ? benim onayım olmadan iade etmesin istiyorum.
120 TLedemez sen edebilirsin
kaç TL'ye aldın bu arada
Yani hiç bir şekilde benden habersiz geri iade edemez demiHocam satılıyor csnin steam sayfasından onu sepete ekleyip Atabilirde Siz İade talebi oluşturmadan o bişey yapamaz eğer siz oluşturursanız oda onaylarsa iade edilir
edemez hocam bildiğim kadarıyla120 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani hiç bir şekilde benden habersiz geri iade edemez demi
Nasıl anlarım çalıntı olup olmadığını 1 seviye bir hesaptan attıUmarım çalıntı kredi kartı ile atmamıştır çalıntı kredi kartı ile atmadıysa problem olmaz ama eğer illegal yollarla attıysa 2 3 güne kendi kendine silinebilir kütüphanenden
Anlayamazsın.Nasıl anlarım çalıntı olup olmadığını 1 seviye bir hesaptan attı
1 seviye bombos hesaptan attiysa calinti olma ihtimali yuksekNasıl anlarım çalıntı olup olmadığını 1 seviye bir hesaptan attı