Neler Yeni

CSGO Gift Aldım Yardım.

alihankrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Alihan Kirac
Arkadaşlar itemsatış dan kendi kişisel hesabıma adam para karşılığı cs go attı gift olarak. Ben daha önceden ücretsiz versiyonunu 12 13 saat oynamıştım. Adam geri iade edeblir mi bu gift seçkin csgo yu ? benim onayım olmadan iade etmesin istiyorum.

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Arkadaşlar itemsatış dan kendi kişisel hesabıma adam para karşılığı cs go attı gift olarak. Ben daha önceden ücretsiz versiyonunu 12 13 saat oynamıştım. Adam geri iade edeblir mi bu gift seçkin csgo yu ? benim onayım olmadan iade etmesin istiyorum.
Hediye verdiyse sadece sen iade edebilirsin. İade sonrası adam onaylar ve para ona gider.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
seçkini nasıl gift hattı hocam ? Bilmiyorum aydınlatır mısınız ? Oyun içi harici seçkin alamıyorsunuz diye biliyorum ben (ayriyeten hesap alımı değil aynı hesaba seçkin)

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,391
İsim
Emre
Discord
necromancerr
seçkini nasıl gift hattı hocam ? Bilmiyorum aydınlatır mısınız ? Oyun içi harici seçkin alamıyorsunuz diye biliyorum ben (ayriyeten hesap alımı değil aynı hesaba seçkin)
Hocam satılıyor csnin steam sayfasından onu sepete ekleyip Atabilirde Siz İade talebi oluşturmadan o bişey yapamaz eğer siz oluşturursanız oda onaylarsa iade edilir

serwintes

80+ Gold
edemez sen edebilirsin
kaç TL'ye aldın bu arada

alihankrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Alihan Kirac
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,391
İsim
Emre
Discord
necromancerr

xces35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
ibrahim dee
b67d27f7-d20b-46be-984f-cf98c5e56b29.jpg

federalper

80+ Silver
Umarım çalıntı kredi kartı ile atmamıştır :D çalıntı kredi kartı ile atmadıysa problem olmaz ama eğer illegal yollarla attıysa 2 3 güne kendi kendine silinebilir kütüphanenden

alihankrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Alihan Kirac
Umarım çalıntı kredi kartı ile atmamıştır :D çalıntı kredi kartı ile atmadıysa problem olmaz ama eğer illegal yollarla attıysa 2 3 güne kendi kendine silinebilir kütüphanenden
Nasıl anlarım çalıntı olup olmadığını 1 seviye bir hesaptan attı

Megan

80+ Silver
iade olabilir senin iznin olmadan. adam çalıntı kartla aldıysa iade oluyor. forumdan yaşayanlar var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,022,232
Üyeler
161,973
Son üye
Yusuf islam güney