kişiselleştirme yok be hocam ben zaten indirimi gördüğümde 18:20 falandı ve dışarıdaydım, alma şansım zaten yoktu. Sadece, yapılan uygulamanın yanlış...
işte düşünün durumun vahametini, resmen insanlarla dalga geçiyorlar. Bugün itopya mağazasına gittim, çalışana sordum böyle bir indirim olacaktı hiç haberi...
şu foruma neredeyse 3 yıldır goz gezdırıyorum her konuda ısmı gecen arkadaslar ne kısmetse alamamıs daha bugun acılmıs hesaplar almış :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Ne yazık ki tüketici olarak bu ekonomik koşullarda yapılan en cüzi indirim bile kardır diye saldırıyoruz, bunlarda 3-5 ürünlük indirim yapıp durumdan...
3 5 tane stok koyup birilerine yedirmişler yine incehesap gibi. Artık şaşırtmıyor bu ülkede böyle büyük indirimler. Gider usulca pahalıya alırım, kafamı...
Kullanır mıyım bilmiyorum ama elimde şu an xpg lancer blade siyah var 32gb 6000mhz, cl30. işlemci de 7800x3d olacak. Sanıyorum burada bahsedilen colorful...
Desteği kesilmeyecek hocam üretimi duracak ki daha b650 stoklarının bitmesine çok var. Alacağın chipsetten ziyade aldığın ana kartın doluluğu önemli...
Konuyu bilen kişiler olarak yeni sistem toplayacak kişiler için B650 chipset anakart almak sizce mantıklı mı? Desteği kesilecek gibi haberler var ama...