Vatan RAM indirimlerinden 2 kez yararlandım adil olsun diye birer tane gönderdiler her aldığımdan, en mantıklısıydı tek kelime etmedik.
İncehesap 32 GB...
Ben THH veririm gibi. Son zamanlarda bu tarz şeyler çok olmaya başladı bana hiç normal gelmiyor açıkçası. Gün içinde iptal olup iade gerçekleşmezse bu sefer...
Halkbank hesabı açtım, şifre belirledim, başvuru yaptım parafly kart için ama yine olumsuz. Müşteri temsilcisi ile konuştum, dialog hesap tanımlaması mı ne...
kişiselleştirme yok be hocam ben zaten indirimi gördüğümde 18:20 falandı ve dışarıdaydım, alma şansım zaten yoktu. Sadece, yapılan uygulamanın yanlış...
işte düşünün durumun vahametini, resmen insanlarla dalga geçiyorlar. Bugün itopya mağazasına gittim, çalışana sordum böyle bir indirim olacaktı hiç haberi...
şu foruma neredeyse 3 yıldır goz gezdırıyorum her konuda ısmı gecen arkadaslar ne kısmetse alamamıs daha bugun acılmıs hesaplar almış :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Ne yazık ki tüketici olarak bu ekonomik koşullarda yapılan en cüzi indirim bile kardır diye saldırıyoruz, bunlarda 3-5 ürünlük indirim yapıp durumdan...
3 5 tane stok koyup birilerine yedirmişler yine incehesap gibi. Artık şaşırtmıyor bu ülkede böyle büyük indirimler. Gider usulca pahalıya alırım, kafamı...