mechanicalg isimli üyenin son içerikleri

1. M

❌İndirim Bitti! Honor Magic 8 Pro 12/512 62.999

Bu cihaz icin Avrupadan farkli olarak Turkiyede sadece 4 yil yazilim guncellemesi alacagindan bahsedilmis. Bu konu hakkinda bilgisi olan var midir?
  2. M

❌İndirim Bitti! Gigabyte X870 Gaming Wi-Fi6 8.999 TL (Amazon Satıcılı)

ürünü seçtiğiniz adrese gönderemez diyor
  3. M

🔥İndirim .

kişiselleştirme yok be hocam ben zaten indirimi gördüğümde 18:20 falandı ve dışarıdaydım, alma şansım zaten yoktu. Sadece, yapılan uygulamanın yanlış olduğunu ve faydalanması gereken insanların faydalanamadığını dile getiriyorum kendimce, yoksa dondurmayı yaladın mı yalamadın mı banane :D
  4. M

🔥İndirim .

kime neyi anlatmaya çalışıyoruz :D tamam kardeşim devam et böyle :D
  5. M

🔥İndirim .

işte düşünün durumun vahametini, resmen insanlarla dalga geçiyorlar. Bugün itopya mağazasına gittim, çalışana sordum böyle bir indirim olacaktı hiç haberi yokmuş gibi şu an girmemiş indirime 35k olarak gözüküyor yarın girecek efendim diyor bana. 1779470189 sevgili kardeşim, reklam amaçlı...
  6. M

🔥İndirim .

Ne yazık ki tüketici olarak bu ekonomik koşullarda yapılan en cüzi indirim bile kardır diye saldırıyoruz, bunlarda 3-5 ürünlük indirim yapıp durumdan istifade nemalanıyorlar. Aslında bunları protesto edip hiçbirşey almayacaksın ki o zaman görsünler insanlarla dalga geçmek neymiş. Yazık.
  7. M

🔥İndirim Colorful Battle-Ax B650a-Gha Wi-Fi V14 Ana Kart - 6.999 Tl

Msi gaming anakartlar olur mu peki? bir de colorful anakartlar ile sorun yaşamamak adına hangi çipli ramler uygundur?
  8. M

Kullanır mıyım bilmiyorum ama elimde şu an xpg lancer blade siyah var 32gb 6000mhz, cl30. işlemci de 7800x3d olacak. Sanıyorum burada bahsedilen colorful anakart ile uyum sorunu oluşmaz diye düşünüyorum.
  9. M

çok teşekkür ederim açıklama için @jombo
  10. M

Konuyu bilen kişiler olarak yeni sistem toplayacak kişiler için B650 chipset anakart almak sizce mantıklı mı? Desteği kesilecek gibi haberler var ama? işlemci olarak 7800x3d var elimde.
  11. M

🔥İndirim NZXT H6 Flow RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası 5900TL

Lian li alacaksaniz incehesap gaming gecesine ozel indirimde beyaz modeli 4.499tl
  12. M

VATAN BİLGİSAYAR'I İCRAYA VERDİM VE KAZANDIM

Hocam merhaba, tüketici olarak hakkını savunup yapılması gerekenleri yapıp ve bizleri de süreç ile ilgili bilgilendirdiğin için gerçekten çok teşekkür ederim. Ayrıca tebrik ederim.
  13. M

❌İndirim Bitti! İTOPYA MSI KASA İNDİRİMLERİ

Hocam, Magic Teknoloji güvenilir bir satıcı mıdır?
  14. M

❌İndirim Bitti! Lenovo yoga tab 16900 tl

bu modelin 8 degil de 6 cekirdekli oldugunu teyit edebilir misiniz?
Geri