Kral benim gamegarajdan gelen kasada 1x32 var 2 yapacağım. Bunun modülünü öğrenmem lazım nereden öğrenebilirim. Ürünün üstünde yazar mı yoksa başka bir...
Mesajda da yazdığı gibi sıcak fırsatlar kısmından indirim takip edilebiliyor fakat sadece belirli bir ürüne ihtiyacı olan birisi (örn: RAM, SSD, İşlemci vs...
Ürün aslında kasa çıkması hiç kullanılmayan sıfır bir üründür fakat kullanılmasa da "tag" olarak ikinci el olarak yazmak zorundayım.
Game Garaj'dan aldığım...
750W versiyonunu kullanmıştım hayvan gibi coil whine vardı, sesine dayanamayıp değiştirdim tabi senin aldığında çıkmayabilir ancak ürünü önermem kendi...
Araştıracağım. Teşekkür ederim.
Tercihen aldığım bir ürün değil game garaj titan s15 hazır sistemle geliyordu ve 9ay taksit vs var diye benim için çok...
İşlemcim R7 7800X3D birazcık araştırdığımda soğutmada soğuk tuttuğunu yazmışlar fakat benim endişem soğutma performansından çok sıvı akıtması gibi daha...
Kule tipi görüntüsünü sevmiyorum o yüzden sıvı soğutma istiyorum. Markanın Psu'sunda sorun yaşamadıysanız ben de bunda sorun yaşamam diye düşünüyorum fakat...
Tamamdır kısaca ikisi de uzun ömürlü kaliteli ürünler fakat dediğinize göre Enermaz sıradan kaliteli bir ürünken NZXT üst düzey kaliteli bir ürün doğru mu...