Vortyx isimli üyenin son içerikleri

1. V

RTX 5080 / 7800x3d İçin 3 Kva Online Ups Önerisi

Bölgemde elektrik kesintileri çok sık yaşanıyor. Oyun oynarken veya ağır işler yaparken sistemin aniden kapanmasını önlemek ve bilgisayarı güvenle kapatabilmek için en az 10-15 dakika zaman kazandıracak bir Tam Sinüs Online UPS arıyorum. Bütçe: Mümkünse en fazla 20.000TL. Hali hazırda 17k benim...
  2. V

❌İndirim Bitti! 2x24gb Ddr5 7000mhz Cl32 Ram 30.000tl

5600 cl32 sıfırı 20k falandı sanırım
  3. V

2x32 ram indirimi yakalarsam yapabilirim de elimdeki ram'in 2.el temiz piyasası nedir?
  4. V

1x32 ram indirimi lazım onda da ramim hazır sistemden gelen twinmos ram olduğu için uygun olanı bulmak lazım benim işin çözümü nedir ya
  5. V

Laptoptan Kasaya Geçerken (SSD Aynı) Yapmam Gereken Şeyler Neler?

2TB dosya falan var fakat önemli şeyleri aktarmak istesem sanırım 1TB yer kaplamaz diye düşünüyorum. Flasha iso kurup direkt format atıyordum senin söylediğin İSO'yu kırpma muhabbeti nedir nasıl yapılıyor örnek video vs varsa güzel olur
  6. V

Hocam aklıma bir soru daha geldi cevaplayabilirseniz sevinirim. Bu cihazın içinde bir SSD daha olacak onu çıkarıp önce kendi SSD'mi takıp ayarlamaları yaptıktan sonra tekrar mı takmalıyım yoksa direkt olarak ikisini de takarak başlayabilir miyim?
  7. V

Yeni sistemdeki işlemci amd ben mi bir şeyi kaçırdım yoksa orada karışıklık mı oldu? Kısaca SSD'yi taktıktan sonra windows güncellemeleri ve nvidia güncellemeleri dışında (Bir sorun çıkmazsa) pek bir şey yapmama gerek kalmayacak doğru mu anladım?
  8. V

Bu kısım tamamen şansa mı kalıyor yani? Bir de laptop işlemcim intel kasaya geçince amd işlemci için driver chipset vs gerekmiyor mu onlar amd'de nasıl yapılıyor örnek video vs varsa güzel olur
  9. V

Önce sistem özelliklerini şuraya bırakıyorum: İşlemci: R7 7800X3D Anakart: Asus Prime B850M-K Ekran Kartı: Palit RTX 5080 Gaming Pro 16GB TwinMOS VoltX (1x32)GB 5600Mhz 36CL SSD: Samsung 990 Evo Plus 4TB + Crucial E100 1TB NVME M.2 SSD Sıvı Soğutma: AIGO DH360D ARGB 360mm Siyah Sıvı Soğutma...
  10. V

🔥İndirim Twinmos Voltx 32gb (1x32gb) 6000mhz Cl36 19999tl

Tamamdır hocam eyvallah şu an ünideyim sistem evde gidince bakacağım.
  11. V

🔥İndirim Twinmos Voltx 32gb (1x32gb) 6000mhz Cl36 19999tl

Kral benim gamegarajdan gelen kasada 1x32 var 2 yapacağım. Bunun modülünü öğrenmem lazım nereden öğrenebilirim. Ürünün üstünde yazar mı yoksa başka bir şekilde mi öğrenmem lazım.
  12. V

Forumdaki İndirimlerde "Belirli Kategorileri" Takip Etmenin Yolu Var mı?

Mesajda da yazdığı gibi sıcak fırsatlar kısmından indirim takip edilebiliyor fakat sadece belirli bir ürüne ihtiyacı olan birisi (örn: RAM, SSD, İşlemci vs vs ) sadece bu ürünler için özel bir takip şekli kurabilir mi? Kurabiliyorsa da nasıl yapılıyor anlatabilirseniz sevinirim.
  13. V

❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

Anakartta 2 slot var birinde 32gb var 4 slot olsa 4 tane çeker elimdekini satardım da şu an mantıksız artık sonraki indirimlere
  14. V

Aıgo Dh360d ARGB 360mm Siyah Sıvı Soğutma İyi mi? Sorun Çıkarır mı?

Araştıracağım. Teşekkür ederim. Tercihen aldığım bir ürün değil game garaj titan s15 hazır sistemle geliyordu ve 9ay taksit vs var diye benim için çok uygun bir kampanyaydı o yüzden aldım alacak olsam şu an Vatan üzerinde 4-5 arasına çok güzel 240mm sıvı soğutmalar var fakat benim şu an...
Geri