Malum oyunun malum kitlesinde şöyle bir cisimle karşılaştım. Bu tipleri para harcamadan cezalandırma yolu vs var mı ya da gönüllü şekilde ilgilenmek isteyen avukatlar olur mu? Bir şekilde birileri uğraşmak ister diye düşünüyorum. En azından şikayet edilebilecek uğraştırmayacak ve cebimden para...
Öncelikle bütçe konusunda 15k civarı zorlayabilirim fakat pek çıkmak istemiyorum. DRAM muhabbetini vs bilmiyorum o yüzden buraya danışmak istedim. 2TB ile 4TB arasında seçim yaparken okuma yazma hızına ve fiyat farkına göre bakarak karar vereceğim. Ucuz olması için dandik bir şey önermeyin okuma...
Aşağıya bıraktığım ssteki gibi açılır pencereyi açtığım zaman normalde alt tab sekmeleri arasında hem opera hem de açılır pencere ayrı ayrı gözüküyordu fakat bugün birden bire açılır pencere gözükmemeye başladı. Yardımcı olabilecek varsa mutlu olurum.
Steelseries aerox 5 wireless ile sol tık spamlayabileceğim bir macro yaptım. Tuşa basınca macro çalışıyor tekrar basınca kapanıyor bunlarda hiçbir sıkıntı yok. Daha öncesinde de rival 650 kullanıyordum. Birazdan açıklayacağım sorunu rival 650'de kısa bir süreliğine yaşamıştım sonra bir şekilde...
Msi center valorantı bozduğu için format sonrası yüklemedim işe yarama ihtimali varsa alabilirim ama dengeli modda da güçten kısmaz mı?
Format atalı 3 hafta oldu olmadı tertemiz pc içinde gereksiz hiçbir şey yok şu anda
Rocket League en çok sıkıntı yaşadığım oyun direkt drop yiyorum. Genshin oynarken de fps düşük. Valorantta arada bir drop giriyor hafif hafif. Bunlar dışında pek oyun oynamıyorum şu aralar. Hepsi 2k çözünürlük. Yayın açarsam özellikle sıkıntı iyice artıyor yayın açamıyorum. Yayını 720p 1440p...
Laptop modeli yazıyor ve oyunları 2k oynuyorum. ekran kartı sıcaklığım 60-62 civarı sabitken işlemcim 90 derece üstünde 95 99 civarlarında takılıyor. Bunun nedeni ne olabilir çözemedim. Macun değişimi ve temizliğini 3 gün önce yaptım. Temizlik öncesi çok fazla drop yiyordum çoğunlukla düzeldi...
Laptop Msi Thin GF63 12VE modeli. Normalde rocket league falan oynarken hiçbir şekilde ne bir takılma ne fps düşüşü yaşamadım taa ki 2 hafta öncesine kadar. Format vs attım sonrasında herhalde formattan dolayı 2 gün kendine gelmesi gerekiyordur diye düşündüm fakat sonuca varmadı. Ben de şimdi...