800.000 TL'ye alacağı Lancer da Mazda da muhtemelen temiz ilanlar olacak çok başı ağrımaz ha her türlü yaşlı arabanın sorunu çıkacaktır, zaten bugün 1.3...
Orta halli gulietta söylediğiniz arabalardan performans anlamında kat kat önde olacaktır. Görünüm göreceli ama görüntüsünün de fena durmadığını düşünüyorum...
Yasak değil diye biliyorum, polis kapı döşemelerini söküp üzerindeki etiketin 1994'ten kalma olup olmadığını kontrol edeceğini düşünmüyorum :D
Sorun olmaz bence
tek seferde anlaman zor elinden bayağı araba geçecek tecrübe kazanacaksın anca öyle,benim araçta ötme sesi vardı chatgpt ile tespit ettim örneğin.
aracın...
Yani bir servet değil ama bir miktar paran gider doğrusunu yanlışını anlayana kadar ama sen daha gitmeden temkinli yaklaşırsan çokta bir şey kaybetmezsin...
Tanıdığa gitme daha çok yerleştirme peşindeler , korkunun ecele faydası yok yanlışları göre göre doğruları öğreneceksin. Ustaların çoğu hiçbir cacıktan...
Citroen C15 düşünebilirsin çok ucuz çok kolay karavan olabilir yılı seni üzmeyecekse kaç yıldır yollarda olan araba hiçbir sorun yaşamazsın ileride bende...
Yani corolla hakkında yorum yapmıyorum, araç hakkında süper bilgim var diyemem ama sorunsuz diye (!) şu japon arabalarının hepsinin piyasasının tillaha...