Manual almanı tavsiye ederim , bravolardaki otomatik vites yarı otomatik olduğu için biraz düşünerek hareket ediyor. Mümkün mertebe mekanik bakımları...
1.4 tjet kullanıyorum ben eğer hızlı araba seviyorum diyorsan bu fiyatlarda seni en çok mutlu edecek araçlardan biri
Sorunsuzluk senin için önemliyse çok...
1.6 multijet aldığınızda çokta fazla sorunla karşılaşmazsınız belki 1 milyon araçta var bu motor sadece TRde bu motoru bilmeyen usta kendine ustayım demesin...
Globalde ünlü bir çadır markasıdır, kalite konusunu çok fazla bilemem ama çok fazla influencerda gördüm. Çok işlevsel ve büyük çadırları var dechatlon büyük...
Fiat bravo bakabilirsin 1.6 multijet hem söylediğiniz araçlardan büyük hem parçası çok pahalı değil , motor 1.6 mutlijet zaten. Kullanıyorum memnunum bir...
800.000 TL'ye alacağı Lancer da Mazda da muhtemelen temiz ilanlar olacak çok başı ağrımaz ha her türlü yaşlı arabanın sorunu çıkacaktır, zaten bugün 1.3...
Orta halli gulietta söylediğiniz arabalardan performans anlamında kat kat önde olacaktır. Görünüm göreceli ama görüntüsünün de fena durmadığını düşünüyorum...
Yasak değil diye biliyorum, polis kapı döşemelerini söküp üzerindeki etiketin 1994'ten kalma olup olmadığını kontrol edeceğini düşünmüyorum :D
Sorun olmaz bence