liba isimli üyenin son içerikleri

1. liba

18 Yaşında Genç İşi Araba Önerisi

Pegeoutlar hakkında çok bilgim yok ama elektirk problemleri çok oluyor diye biliyorum. Alfa 156 2.0 yada 1.6 da olsa manual şekliyle sana çok keyif verebilir o yılların en iyi yol tutuşu olan araçlarından benimde 159 merakım var bir ara kullanmak istiyorum bakalım ne zamana :D
  2. liba

18 Yaşında Genç İşi Araba Önerisi

Megane 1 Coupe güzel bir tercih bence 2.0 motorlusunu alabilirsin eğer bulabilirsen senin bütçene F4R Swap bile bulabilirsin bence güzel araç bende kısa bir süre kullanmıştım iç hacim dert değilse çok tatlı araç gidişi de seni tatmin eder bence
  3. liba

Lokma/Anahtar Takımı Önerisi, 5k Bütçe

Takipteyim
  4. liba

🔥İndirim Su Geçirmez Sırt Çantası 500 Lira (2 Tane)

Çektim 2 tane eyvallah
  5. liba

3 Milyon TL Genç İşi Araba Önerisi

Sence :D
  6. liba

Vay be bunun bmw versiyonu var mı aktif mi bu forumlar hala şaşırttı
  7. liba

Tabii ki g22 çok gösterişli çok daha teknolojik araçtır zaten g20 ile aynı araç diyebiliriz motor olarak düşünecek olursak. Ben g20yi görünüş olarak daha çok seviyorum çift böbrek tasarımını ben çok yakıştıramadım zaten 3 milyon civarına da makyajsızları geliyordur bence makyajda biraz daha...
  8. liba

Yine konuda ağzı olan konuşmuş arkadaş genç işi coupe istiyorum demiş 7 kasa önermişler :D Dostum yerinde olsam 2 coupe bakardım aşağıda bir örnek bırakıyorum https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-b58-boyasiz-tramersiz-51.000-km-rwd-apex-kirmizi-deri-harman-id6-1296298188/detay...
  9. liba

Hangi Arabayı Önerirsiniz?

Manual almanı tavsiye ederim , bravolardaki otomatik vites yarı otomatik olduğu için biraz düşünerek hareket ediyor. Mümkün mertebe mekanik bakımları yapılmış bir örneği tercih etmen daha doğru olur
  10. liba

1.4 tjet kullanıyorum ben eğer hızlı araba seviyorum diyorsan bu fiyatlarda seni en çok mutlu edecek araçlardan biri Sorunsuzluk senin için önemliyse çok yüksek kmlerde olmayan 1.6 mj 105lik yada 120lik alırsan hem parçası daha ucuz çünkü 100 tane farklı kasa araçta var hemde daha az yakıt tüketir
  11. liba

500-600k da en basitinden çift cam tavan koltuk ısıtması olan farklı bir araba var mı ben bilmiyorum
  12. liba

Fiat Bravo Megane 3 Kia Ceed En çok önerdiğimden en az önerdiğime doğru , bu araçlara bir göz atabilirsin
  13. liba

250k Bütçe Araç Önerisi

Megane 1 Corsa d Fiat Stilo bakabilirsin
  14. liba

Yardım 630bin TL Bütçe Araç Önerisi

1.6 multijet aldığınızda çokta fazla sorunla karşılaşmazsınız belki 1 milyon araçta var bu motor sadece TRde bu motoru bilmeyen usta kendine ustayım demesin :D , Çok büyük kronikleri de yok diyebilirim her aracın kendine göre sorunları vardır. Ben memnunum sürüşü bu paraya alabileceğim en...
  15. liba

🔥İndirim Naturehike Mg Glamping 3-4 Kişilik Aile Çadırı ( Altıgen Yapı ) 19.856,01 ₺

Globalde ünlü bir çadır markasıdır, kalite konusunu çok fazla bilemem ama çok fazla influencerda gördüm. Çok işlevsel ve büyük çadırları var dechatlon büyük çadır konusunda çok gelişmiş sayılmaz bence
Geri