Selamlar arkadaşlar bulunduğum yerde altyapı yoktu yeni bina olduğu için şimdi yeni geldi dün gelip fiber kablomu çektiler (1000 mgb paketi istemiştim)
Kabloyu çekmek için gelen ekip yarın modemini bağlarlar dedi bugün ofisten üyeliğimi yaptılar muhtemelen bana 10.09 için randevu verdiler modem...
Aynı kafa yapısındayım yani gerçekten kumar ve gençken insan güzel araba istiyor ama hiç bilmiyorsan arabaya giderken çok temkinli yaklaş kimse benim malım kötü demez ama gerekirse exper + motorucya git kendini güvene almaya çalış vs vs. Bu arabaların zaten masrafsızı diye bir şey yok orası...
Yaaani, çok örnek var dostum gidenini aşağı yukarı o paralara alırsın 5 kasaları bilmem ama e36'da güzel örnekler bulursun 46'da idare eder örnekler bulabilirsin senin isteklerini düşündüğümüzde. Bende istiyorum ama kilometre olayları çok kafamı karıştırıyor, yalan dolan alma imkanımız çok yüksek
Daha yakışıklı ve sana daha az sorun çıkartacak ortalama aynı fiyatlarda megane coupe 1.5 bakabilirsin 1.5 çook sorunsuz motor dizel az yakar diğerlerine göre çok daha iyi durur nispeten spor koltuk falan daha uygun senin için bence dostum
4070ti super var hocam uzun zamandır bu şekilde kullanıyorum setupın yerini değiştirdikten sonra böyle olmaya başladı , kabloları da kaliteli almıştım zamanında ama biraz zor uzanıyor bir monitöre o yüzden mi kopma yapıyor anlayamıyorum doğrusu
Odamı farklı bir yere taşıdım yeni kurulum yaptım setup'ı 3 monitör kullanıyorum
Monitörlerler rastgele zamanlarda güç kesip tekrar geri geliyorlar, Bazen sadece 1i bazen ikisi birden bazen 3ü de kapanıp açılıyor aşağı yukarı 5 saniyelik kesiliyor ve ardından geri kalan sürede bir sorun olmadan...
Selamlar arkadaşlar yeni eve taşınıyorum bina 0 olduğu için altyapı falan yok, yönetime sorduğumda başvuru yaptık dediler ama benim bireysel olarak durumu hızlandırabileceğim bir yol var mı?
Açıkçası yeni site 80 daire var ben elbet birisi kutu koymuştur dedim yada kutu koyulması için bir yol...
Evet evet , km düşürülmüş kontrol ettim hocam motor yeni olması benim için bir artıydı, haklısınız her zaman iyisini almak daha mantıklı ama şimdilik vazgeçtik ama araçtan kaynaklı değil bende giderken kompresyon testi yapmak istemiştim ama kısmet olmadı demekki başkasına hayırlısıymış
0 motor olması hiç + değil midir hocam sizce
1748874293
Ayrıca bu paralara manual arka itiş farklı önerileriniz varsa dinlemek isterim arkadaşlar herkesin fikri var ama türkiye gerçekliği de bir yerde yüzüne vuruyor insanın :D
Evet hocam olabilir, umarım yaşamayız ama yaşarsak zaten bu arabanın büyük kazası problem eski arabaların genelinde dağılacak bir parça olmadığı için direkt şaseye gelir şaseye gelirse de yok parasına gider arkadaşlar zevkten öncesinde ya yok alınmaz bozulur çok yakar bunlara dikkat etmeseler...