liba isimli üyenin son içerikleri

1. liba

Arkadaşın Babaya Suv Önerisi

İstekler felaket :D Seat ateca alsınlar güzel araba
  2. liba

Arkadaşın Babaya Suv Önerisi

Nasıl kullanılacak Performans mı önemli bakım mı parça bulunabilirliği mi Ortalama hangi yıllarda kaç km aralığında bir şey bakıyor sadece fiyata göre öneri yapmak doğru değil
  3. liba

Yardım Honda Civic Fe1 Vs Peugeot 408 Gt

110-120 den sonra başlar genelde zaten ses yalıtımı harici aracın bir kroniği olduğu söylenemez ki o da eski kasa kadar değil yeni kasada daha da azaldığını söylüyorlar sizi rahatsız edeceğini düşünmüyorum
  4. liba

C5 aircross 1.6 puretech bakabilirsiniz. Ona da sorunsuz diyemeyiz tabii ama çok daha konforlu bir araç olacaktır.
  5. liba

Elektrik sorunu haricinde 1.2 puretech kayış problemini de göz önünde bulunudurmak gerek 2023te hala kayış olması gerek birisi sorunsuzluk abidesi diğeri ? Pegeout seçmek için yerden 20cm falan yüksek olması gerek bence , c5 aircross lara göz gezdirebilirsiniz
  6. liba

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

Konuyu görünce mecbur aldık setupın her yeri siyah beyaz beyaz parlatırız artık :D
  7. liba

Sizce Bmw 4.20i ile Başlamak Mantıklı mı?

Hocam şimdiden hayırlı olsun, önceki konuna da yorum yapmıştım birazdan egea al diyenler gelir git al arabanı keyfine bak. Direksiyonu joystick kolu gibi döndürmediğin sürece o deneyim bence yeterli , hiç bir zaman en iyi zaman olmayacak. Keyifli sürüşler
  8. liba

🔥İndirim 2.4 Ghz Mouse 451 TL Coverzone

Aldım teşekkürler
  9. liba

18 Yaşında Genç İşi Araba Önerisi

Pegeoutlar hakkında çok bilgim yok ama elektirk problemleri çok oluyor diye biliyorum. Alfa 156 2.0 yada 1.6 da olsa manual şekliyle sana çok keyif verebilir o yılların en iyi yol tutuşu olan araçlarından benimde 159 merakım var bir ara kullanmak istiyorum bakalım ne zamana :D
  10. liba

18 Yaşında Genç İşi Araba Önerisi

Megane 1 Coupe güzel bir tercih bence 2.0 motorlusunu alabilirsin eğer bulabilirsen senin bütçene F4R Swap bile bulabilirsin bence güzel araç bende kısa bir süre kullanmıştım iç hacim dert değilse çok tatlı araç gidişi de seni tatmin eder bence
  11. liba

Lokma/Anahtar Takımı Önerisi, 7k Bütçe

Takipteyim
  12. liba

❌İndirim Bitti! Su Geçirmez Sırt Çantası 500 Lira (2 Tane)

Çektim 2 tane eyvallah
  13. liba

3 Milyon TL Genç İşi Araba Önerisi

Sence :D
  14. liba

Vay be bunun bmw versiyonu var mı aktif mi bu forumlar hala şaşırttı
  15. liba

Tabii ki g22 çok gösterişli çok daha teknolojik araçtır zaten g20 ile aynı araç diyebiliriz motor olarak düşünecek olursak. Ben g20yi görünüş olarak daha çok seviyorum çift böbrek tasarımını ben çok yakıştıramadım zaten 3 milyon civarına da makyajsızları geliyordur bence makyajda biraz daha...
Geri