Nasıl kullanılacak
Performans mı önemli bakım mı parça bulunabilirliği mi
Ortalama hangi yıllarda kaç km aralığında bir şey bakıyor sadece fiyata göre öneri yapmak doğru değil
110-120 den sonra başlar genelde zaten ses yalıtımı harici aracın bir kroniği olduğu söylenemez ki o da eski kasa kadar değil yeni kasada daha da azaldığını söylüyorlar sizi rahatsız edeceğini düşünmüyorum
Elektrik sorunu haricinde 1.2 puretech kayış problemini de göz önünde bulunudurmak gerek
2023te hala kayış olması gerek birisi sorunsuzluk abidesi diğeri ?
Pegeout seçmek için yerden 20cm falan yüksek olması gerek bence , c5 aircross lara göz gezdirebilirsiniz
Hocam şimdiden hayırlı olsun, önceki konuna da yorum yapmıştım birazdan egea al diyenler gelir git al arabanı keyfine bak. Direksiyonu joystick kolu gibi döndürmediğin sürece o deneyim bence yeterli , hiç bir zaman en iyi zaman olmayacak. Keyifli sürüşler
Pegeoutlar hakkında çok bilgim yok ama elektirk problemleri çok oluyor diye biliyorum. Alfa 156 2.0 yada 1.6 da olsa manual şekliyle sana çok keyif verebilir o yılların en iyi yol tutuşu olan araçlarından benimde 159 merakım var bir ara kullanmak istiyorum bakalım ne zamana :D
Megane 1 Coupe güzel bir tercih bence 2.0 motorlusunu alabilirsin eğer bulabilirsen senin bütçene F4R Swap bile bulabilirsin bence güzel araç bende kısa bir süre kullanmıştım iç hacim dert değilse çok tatlı araç gidişi de seni tatmin eder bence
Tabii ki g22 çok gösterişli çok daha teknolojik araçtır zaten g20 ile aynı araç diyebiliriz motor olarak düşünecek olursak. Ben g20yi görünüş olarak daha çok seviyorum çift böbrek tasarımını ben çok yakıştıramadım zaten 3 milyon civarına da makyajsızları geliyordur bence makyajda biraz daha...