Kasa Toplamak mı Hazır Pc mi

Reaksiyon skoru
2
Allah aşkına birisi şu kararsızlığımı gidersin. Sistem toplamak istiyorum aslında keyifli oluyor ama piyasada her şeyin fiyatı saçma sapan farklı. Üç beş bilen birilerine sordum onlar: youtuberlar arada hazır sistem hazırlıyor baya indirimli oluyor dediler ama benim de aklıma takılan şey zaman riski yazın bilgisayarım olsun oynayayım istiyorum youtuber hazır sistemlerin ne zaman geleceği belirsiz gelse de stok bitmeden yetişebilir miyim korkusu da var.

Allah aşkına birisi şu kararsızlığımı gidersin. Sistem toplamak istiyorum aslında keyifli oluyor ama piyasada her şeyin fiyatı saçma sapan farklı. Üç beş bilen birilerine sordum onlar: youtuberlar arada hazır sistem hazırlıyor baya indirimli oluyor dediler ama benim de aklıma takılan şey zaman riski yazın bilgisayarım olsun oynayayım istiyorum youtuber hazır sistemlerin ne zaman geleceği belirsiz gelse de stok bitmeden yetişebilir miyim korkusu da var.
abdullah abinin hazırladığı sistemler gayet güzel oluyor bekleyebilirsin. kullanım amacın nedir belirtirmisin?

Hazır sistem alırsan genelde kötü topluyorlar ama daha ucuza geliyor. Garantisi Teknik desteği tek bir yer. Sana satmak istedikli ürünü satıyorlar istediğin ürünleri alamıyorsun genelde kalite bakımından. Tek tek toplama konusunda indirimde yakalarsan da ahım şahım bir fark olmuyor fiyat bakımından acelen varsa tek kalemde hazır sistemi almak daha mantıklı oluyor. Bir de indirim bekleyerek aldığında 2 ay 3 ayda topladığında diyelim ki ürünlerden biri problem çıkarttığında iade değişim garanti servis süreçleri başını ağrıtıyor. Nakit bütçe varsa ikinci el sistemlerde hazır sistemlere göre %20 kadar daha ucuz oluyor. Ama bazı satıcılar hızlı davranmak için piyasanın oldukça altında fiyatla satabiliyor..

Hazır sistemler için enucuzsistem.com ziyaret edebilirsiniz.

Eğer ikinci el takıntın yoksa RAM anakart gibi bileşenleri ikinci el almak daha mantıklı oluyor.

Fps oyunları genel olarak
çok sağlam indirimleri denk getirirsen youtube pc'lerinden daha iyi fiyata toplarsın. yoksa zor. hazır sistemler mantıklı genel olarak ama parça kaliteleri çok düşük oluyor. kendim alsam hazır sistem almam ama başkasına öneriyorum :)

Fps oyunları oynayacaksan Abdullah abinin topladığı sistemleri bekleyebilirsin hem topladığı sistemlerde taksit fırsatı iyi fiyat ve 1080p odaklı sistemler topluyor

Toplamak istersen de 5060 ti 7500f b850 bi anakart sana yeterli olur bu ürünleri 2nci elden de alabilirsin parçalar yeni olduğundan dolayı problem yaşamazsın ayrıca hemen hemen satılan hepsinin garantisi devam ediyordur 1 yıl 2 yıl

Geri