plotrix

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• plotrix
      plotrix, Anizum Adlı Siteyi Kullanan Var mı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      İlk 3 aylık almıştım sonrasında memnun kalınca kalıcı olarak satın almıştım hani 4k adında diğer görüntü veren sitelere göre bence daha kaliteli. Bazı...
    • plotrix
      plotrix, PC Toplama: Parça Parça mı Hazır Sistem mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Parçaları bir de indirimde yakaladığını düşün 64 k ya zotac 5080 vatandan 11 13 k ya b850 asus roglar düşüyor x870 bile alnabilir İşlemci indirime girmesi...
    • plotrix
      plotrix, Çözüldü✓ Vatan 5070ti Hala İndirime Giriyor Mu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bir ara 5080 de 62 64 bantlarına düşmüştü ah keşke birdaha düşse de çeksem 1 tane
    • plotrix
      Önceki paylaşmış olduğu 9060xt li sistemi almıştım kardeşime gayet iyi o tarz indirim olursa alınır. Tabi 5070 Ti yada 5080 olursa tadından yenmez
    • plotrix
      plotrix, Anime Önerisi Lütfen başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bir kez daha şans vereyim en azından ilk sezonu bir bitireyim bakalım.
    • plotrix
      Hocam jojo'ya büyük umutla başladım da 1. sezonu nasıl diyeyim bir tık parodi animesi gibi geldi yani çok hızlı geçiyor normal mi ileride mi açılıyor
    • plotrix
      plotrix, Mahalle Bilgisayarcısı Olmak İstiyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam arkadaşların da dediği gibi bence de anakart parça tamiri işi biraz sakat iş çok bilmen lazım neyi nasıl yapacağını bilgi birikimini bilmiyorum ama...
    • plotrix
      İyi en azından güzel denk geldi zaten rekabetçi oyun çok oynamam.
    • plotrix
      5000 6000 verip HyperX Cloud III S almayı düşünüyordum bu geldi karşıma aldım bakalım. Kullanan var mı bu modeli pişman olmam değil mi ?
    • plotrix
      Vinland saga'nın ilk sezonu çok iyidir 2. sezon da bence iyi ama çok yavaş ilerliyor çoğu kişi sevmiyor o yüszden. kaç bölüm izlediniz bilmiyorum ama eğer...
    • plotrix
      Hocam shounenleri izlemişsiniz hxh , black clover yada zamanım var diyorsanız one piece. Tokyo revengers e çok benzemese de zaman temalı summer time...
    • plotrix
      vinland saga, cowboy bebop, full metal alchemist, hajime no ippo bunları da izleyebilirsin en top animelerdendir ama böyle farklı dünya isekai tarzı...
    • plotrix
      Edit ve render işleriyle uğraşıyorsan önemli. DRAM'siz ssd alırsan yüksek boyutlu bir dosya yüklediğinde ilk birkaç saniye yüksek hızla yazmaya başlar sonra...
    • plotrix
      plotrix, SSD'de Dram Önemli mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Anladım o zaman almışken DRAM'li alayım. Var mı model önerin gen 5 olması şart değil gibi amazon yada hepsiburada dan olursa işime gelir taksit imkanı için
    • plotrix
      plotrix, Dahili Depolama kategorisinde SSD'de Dram Önemli mi? başlıklı bir konu açtı.
      Ben 4k edit ve render işleriyle uğraşıyorum. Arada oyun falan da oynuyorum. Yavaş yavaş sistem topluyordum. SSD için...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,077
Üyeler
199,087
Son üye
ceyhuneris

Geri