İlk 3 aylık almıştım sonrasında memnun kalınca kalıcı olarak satın almıştım hani 4k adında diğer görüntü veren sitelere göre bence daha kaliteli. Bazı...
Parçaları bir de indirimde yakaladığını düşün 64 k ya zotac 5080 vatandan
11 13 k ya b850 asus roglar düşüyor x870 bile alnabilir
İşlemci indirime girmesi...
Hocam arkadaşların da dediği gibi bence de anakart parça tamiri işi biraz sakat iş çok bilmen lazım neyi nasıl yapacağını bilgi birikimini bilmiyorum ama...
Vinland saga'nın ilk sezonu çok iyidir 2. sezon da bence iyi ama çok yavaş ilerliyor çoğu kişi sevmiyor o yüszden. kaç bölüm izlediniz bilmiyorum ama eğer...
Hocam shounenleri izlemişsiniz hxh , black clover yada zamanım var diyorsanız one piece.
Tokyo revengers e çok benzemese de zaman temalı summer time...
vinland saga, cowboy bebop, full metal alchemist, hajime no ippo bunları da izleyebilirsin en top animelerdendir ama böyle farklı dünya isekai tarzı...
Edit ve render işleriyle uğraşıyorsan önemli. DRAM'siz ssd alırsan yüksek boyutlu bir dosya yüklediğinde ilk birkaç saniye yüksek hızla yazmaya başlar sonra...
Anladım o zaman almışken DRAM'li alayım. Var mı model önerin gen 5 olması şart değil gibi amazon yada hepsiburada dan olursa işime gelir taksit imkanı için