3 5 liradan kısacağım diye bu tarz işlere nasıl girişiyorsunuz ki arkadaşlar. Yasa gereği kaybolan ürün ve sistemde taahhüt edilen ücret esastır. Bizzat...
Eğer sistem toplama bilginiz yoksa bir hatanız sisteme mal olabilir. 20 senedir bu işle uğraşıyorum hala bilmediğim şeyler cıkıyor en iyisi profesyonel...
Hiç bir itirazım yok zaten o fiyatlara satacağım diye bir söylemim de olmadı 55k yazdılar onları likeladım kaydettim o fiyat bandında koyacağım.
1781695188...
Bana verdiğin cevap için yazmadım yukarda ki yorumumu söyle yapabılırsın yeni sistem toplayacaksan m2 yi satma gayet kaliteli. Yok hepsini satıp tekrar...
Neden uğraşayım mı ? Bu insanlar enayi mi uğraşıp bakıp birşeyler yapıyorlar. Gerçekten çok garip bir yorum. Herşeyi bu kadar kolay elde etmeye çalışmayın...
Kardeşim bir kere sanırım 2. el piyasa işleyişi hakkında cok bilgin yok sanırım. fiyat arastırması yaparken sarı siteden piyasasına bakarsın. sonrasında...
Selam arkadaşlar,
Bir süredir sistemi güncelleme planım vardı. Başta işlemci, anakart, SSD vs. komple yükseltme düşünüyordum ama biraz daha mantıklı...
Full beyaz sistemimde b650 gaming plus wifi vardı en son gigabyte x870 ice alacaktim bu fiyata. indirimim ve bonus puanlarım ile 14 bine geldi hemde 3...
ozaman intel önerileri ile devam edebilirsin. eğer acelen yok ise indirimleri takip ederek epey uyguna da getirebilirsin parça parça alarak. bugun bende...