Kablo kullan. Sinyal güçlendiricinin performansı evin yapısına bağlı. Beton kalınlığı, kullandığın priz, priz ve modem arasında bulunan dolap vb. eşyalar...
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BSN9JW7Z
aynı işlemci ile bunu kullanıyorum yeni aldım, boşta 40 derece stres testinde %100 de 63-65 derece. Pompa sesi sıfır...
nvidia gpu amd cpu en iyi kombinasyondur herzaman.
suanda donanım arşivi elimizde ki ürünleri cıkarıyoruz ilanı var. orada 5070ti 41 k dan satılıyor direk...
moderatör ekibi canımı sıkmayın benım burda küfür argo mu var ? sürekli uyarı veriyorsun ? derdin ne kardeşim. moderator oldun diye kendini türk ceza kanunu...
muhtemelen olumsuz sonuçlanır ürün sorunsuz fiziki olarak aldığınız için kabul ettiğiniz varsayılır firmayı haklı bulur thh sizin haklı olmanız için ya...
kanunları okumadığımı kim dedi kardeşim bu konu hakkında bilgim olmadığı için bu cahil cüheyla dolu foruma sormakta hata etmişiz herkeste bir eleştirme...
Arasında ki farkı ben ayırt edemiyorum fiziki mağazadan alınca kutu kapalı olursa iade alıyorlar. Kutuyu açıp ürüne bakınca almıyorlar iade. Ama online alıp...