nvidia gpu amd cpu en iyi kombinasyondur herzaman.
suanda donanım arşivi elimizde ki ürünleri cıkarıyoruz ilanı var. orada 5070ti 41 k dan satılıyor direk alabileceğin bir fırsat değerlendir.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/kullanmadigimiz-urunleri-elden-cikartiyoruz.920910/
moderatör ekibi canımı sıkmayın benım burda küfür argo mu var ? sürekli uyarı veriyorsun ? derdin ne kardeşim. moderator oldun diye kendini türk ceza kanunu mu sanıyorsun ?
bak yine spam diye ceza vermiş yukarda ki arkadaşa
13- Bilgi vermeden C4, çöp gibi hazır cevaplar vermek
bu yüzden ceza...
kanunları okumadığımı kim dedi kardeşim bu konu hakkında bilgim olmadığı için bu cahil cüheyla dolu foruma sormakta hata etmişiz herkeste bir eleştirme derdi. hak varmı yokmu bunu yazarsın geçersin. boş boş konuşmazsın tanımadığın insanlar hakkında.
bu ingilizce düzen olanı bende ki hem pbt hem...
Arasında ki farkı ben ayırt edemiyorum fiziki mağazadan alınca kutu kapalı olursa iade alıyorlar. Kutuyu açıp ürüne bakınca almıyorlar iade. Ama online alıp 14 gün kullanıp 15. gün iade edersem sorun olmuyor.
selam arkadaslar dün akşam gaming gen tr magazadan asus rog azoth aldım fakat aydınlatması 12 k lık bir klavyeye göre gerçekten yetersiz ve iade hakkımı kullanarak iade etmek için bugun telefonla aradım ve bana kutusu acılan ürünün iade edilemeyeceğini ve sadece online alımlarda iade alındığını...
Merhaba resident evil oyun kodu var elimde ben sahsen bu seriyi sevmediğim için satmak istiyorum liste fiyatı 70 dolar. 3000 tl 2500 tl bandına satabilirim konu yeri dogrumu bılmıyorum .