ozzinvincible isimli üyenin son içerikleri

1. ozzinvincible

Babamın Borcu Yüzünden Pc'yi Haciz Edebilirler mi?

Dikkat et dolandırıcı olmasınlar
  2. ozzinvincible

❌İndirim Bitti! Gigabyte X870 Gaming Wi-Fi6 8.999 TL (Amazon Satıcılı)

tamda gigabyte aero takip ediyordum aha dedim mükemmel hemen alayım. ama sadece siyahında gecerliymiş :(
  3. ozzinvincible

Ets2 Vs. İçin Keyif Amaçlı Direksiyon Seti Önerisi

bende herhangi bir ses yok hocam. assetto corsa da oynadım orda baya güçlü dd vermesine ragmen bir ses almadım ben acıkcası. onun haricinde de herhangi bir olumsuzluk tecrube etmedım henuz. tabii ki cok yenı oldugu ıcın uzun vadede nasıl olur bılemem
  4. ozzinvincible

Allah razı olsun hocam zaten tüm rehberi bastan asagı inceledim oyuzdendir ki sorunsuz kullanıyorum. Var olun <3
  5. ozzinvincible

Forza Horizon 6 ' Yı Hangi Pakette Almak Mantıklı

şahsen en üst paketi aldım. bütçen var ise düşünme gayet keyifli ve arada cıkan dlc ler de ücretsiz geliyor. sadece en ust paketin farkı cıkıs tarıhınden 4 gun once baslamaktı en barız avantajı
  6. ozzinvincible

Selam 1.5 hafta oldu pxn vd4 aldım @Advocate arkadaşımızın forumda ki onca konularını okuduktan sonra aslında niyetim thrushtmaster t300rs gt almaktı. iyiki de almamısım. hem daha pahalı hemde eski sistem. hatta bende agırlıklı fh6 oynadıgım için vitese ve debriyaja ihtiyac duymayacagımı...
  7. ozzinvincible

Siyah Sisteme Beyaz Anakart Gider mi?

çok mantıklı bu ekonomide yapılabilecek en iyi şeyi yapıyorsun..
  8. ozzinvincible

imzada yazıyor tabii ki o ana karta göre alt klasmanda kalıyor işin şakası o :)
  9. ozzinvincible

benım sistem de full beyaz sadece anakart siyah :D istersen al değiştirelim hahahah
  10. ozzinvincible

Gaming.gen.tr iade almaması

zaten bu şekilde basvuru yapmamın sebebi avukatımla görüşmemden dolayı :) ama arkadasın dediği gibi detaylıca arastırmak gerekmektedir. 1780571566 firmaya zaten bu durum için bildiri gidiyor savunma yapma hakları vardı. karar verildikten sonra ancak istinafa gidebilir oda zaten bunu yapıcak...
  11. ozzinvincible

Arkadaşlar öyle ückağıtcılıkla inanın işim yok. Klavyenın yazılımından memnun olmadıgım ıcın asıl sebebim iade etmek. asla kalvye mevcut güncellemeyi almıyor bu problem ilerde sorun yaratıp lcd ekranı dahi kullanamama problemi yaratacagı için iade etmek istedim gaming gen tr kabul etmedi bu...
  12. ozzinvincible

Geçtiğimiz günlerde mağazadan gidip fiziki olarak aldığım klavye için forumda dahil olmak üzere mağazadan aldığın ürünü iade edemezsin denilmişti. Şikayetimi yaptım bugün mal iadesi için karar Çıktı. Bu karar da emsal niteliğindedir ve mağazadan gidip aldığınız ürünler için de iade hakkınız...
  13. ozzinvincible

Yardım 7800x3d ye hangi sıvı soğutma?

hocam aynı işlemciden bende de var. önerdiğim sogutucudan da var. sessiz istiyorsunuz oyüzden önerdim siz daha cok ne istediğinize karar verin önce :)
  14. ozzinvincible

360 bence gereksiz 240 mm zaten yeterli he param fazla dersenız ozaman bu paralardan ziyade ekranlı bir sıvı sogutma daha guzel olacaktır.
  15. ozzinvincible

aynısını bende kullanıyorum gayet yeterli öneririm ve uygunda
Geri