Arama sonuçları: *

1. ozzinvincible

Yardım 7800x3d ye hangi sıvı soğutma?

hocam aynı işlemciden bende de var. önerdiğim sogutucudan da var. sessiz istiyorsunuz oyüzden önerdim siz daha cok ne istediğinize karar verin önce :)
  2. ozzinvincible

360 bence gereksiz 240 mm zaten yeterli he param fazla dersenız ozaman bu paralardan ziyade ekranlı bir sıvı sogutma daha guzel olacaktır.
  3. ozzinvincible

aynısını bende kullanıyorum gayet yeterli öneririm ve uygunda
  4. ozzinvincible

Öneri 9070XT İADE EDİP 5070TI ALMALI MIYIM?

nvidia gpu amd cpu en iyi kombinasyondur herzaman. suanda donanım arşivi elimizde ki ürünleri cıkarıyoruz ilanı var. orada 5070ti 41 k dan satılıyor direk alabileceğin bir fırsat değerlendir. https://forum.donanimarsivi.com/konu/kullanmadigimiz-urunleri-elden-cikartiyoruz.920910/
  5. ozzinvincible

Resident Evil Requiem key uygun fiyatlı nereden alınır?

özel mesaj attım dostum sana
  6. ozzinvincible

RTX 5xxx kullanan bu güncellemeyi yapmalı mı?

bende bu haberı gordukten sonra yapmadım
  7. ozzinvincible

Çözüldü✓ 5070 ti için 4K mı 2K mı

direk 4k oled bütçe varsa yoksa 2k oled ama kesinlikle oled almalısın.
  8. ozzinvincible

Gaming.gen.tr iade almaması

moderatör ekibi canımı sıkmayın benım burda küfür argo mu var ? sürekli uyarı veriyorsun ? derdin ne kardeşim. moderator oldun diye kendini türk ceza kanunu mu sanıyorsun ? bak yine spam diye ceza vermiş yukarda ki arkadaşa 13- Bilgi vermeden C4, çöp gibi hazır cevaplar vermek bu yüzden ceza...
  9. ozzinvincible

kanunları okumadığımı kim dedi kardeşim bu konu hakkında bilgim olmadığı için bu cahil cüheyla dolu foruma sormakta hata etmişiz herkeste bir eleştirme derdi. hak varmı yokmu bunu yazarsın geçersin. boş boş konuşmazsın tanımadığın insanlar hakkında. bu ingilizce düzen olanı bende ki hem pbt hem...
  10. ozzinvincible

zaten basvuruyu yaptım. basvuru formunu da mail olarak gaminge ilettim. bakalım bekleyeceğim şimdilik
  11. ozzinvincible

Arasında ki farkı ben ayırt edemiyorum fiziki mağazadan alınca kutu kapalı olursa iade alıyorlar. Kutuyu açıp ürüne bakınca almıyorlar iade. Ama online alıp 14 gün kullanıp 15. gün iade edersem sorun olmuyor.
  12. ozzinvincible

selam arkadaslar dün akşam gaming gen tr magazadan asus rog azoth aldım fakat aydınlatması 12 k lık bir klavyeye göre gerçekten yetersiz ve iade hakkımı kullanarak iade etmek için bugun telefonla aradım ve bana kutusu acılan ürünün iade edilemeyeceğini ve sadece online alımlarda iade alındığını...
  13. ozzinvincible

Rtx 5080 ile gelen hediye resident evil kodu

tamam kardesim sana 50 dolara vereyim. fiyat bilsem dogru fiyatlandırma yaparım ama maalesef. teklif varsa yap
  14. ozzinvincible

Rtx 5080 ile gelen hediye resident evil kodu

Merhaba resident evil oyun kodu var elimde ben sahsen bu seriyi sevmediğim için satmak istiyorum liste fiyatı 70 dolar. 3000 tl 2500 tl bandına satabilirim konu yeri dogrumu bılmıyorum .
  15. ozzinvincible

MSI MAG 345CQR NASILDIR?

O bütçelere arkadasın dediği gibi yok olsa da zaten herkes alır.
  16. ozzinvincible

MSI MAG 345CQR NASILDIR?

[H3 id='Az+once+bir+arkadasa+da+yazdm+aynsn.1.+Gigabyte+GS27Q+X+Btenin+En+Hzls']Az once bir arkadasa da yazdım aynısını. 1. Gigabyte GS27Q X (Bütçenin En Hızlısı)[/H3] MSI'ın 240Hz boşluğunu dolduracak en güçlü aday bu. Özellikler: 27", 2K, 240Hz, 1ms, Super Speed IPS. Fiyat: Yaklaşık 11.500...
  17. ozzinvincible

Yardım 15.000 tl monitör önerisi 2k

[H3 id='1.+Gigabyte+GS27Q+X']1. Gigabyte GS27Q X[/H3] MSI'ın 240Hz boşluğunu dolduracak en güçlü aday bu. Özellikler: 27", 2K, 240Hz, 1ms, Super Speed IPS. Fiyat: Yaklaşık 11.500 - 12.500 TL civarında bulunabiliyor. Neden Almalı: MSI ile aynı yenileme hızına sahip ve fiyatı çok daha uygun. Tam...
  18. ozzinvincible

MSI MAG 345CQR NASILDIR?

bütçe nedir ?
  19. ozzinvincible

Yardım 15.000 tl monitör önerisi 2k

[H3 id='1.+Gigabyte+GS27Q+X+Bte+Dostu+Hz+Canavar']1. Gigabyte GS27Q X (Bütçe Dostu Hız Canavarı)[/H3] Eğer önceliğin hız ise bu bütçede bulabileceğin en iyi cihazlardan biri. Özellikler: 27 inç, 240Hz, 1ms, IPS Panel. Neden Almalı: 15.000 TL'nin altında (yaklaşık 11.000 - 12.000 TL) 240Hz...
  20. ozzinvincible

4050 mi 5050 mi hangisini almalıyım

Daha Yeni Nesil: RTX 5050, 2025 yılında çıkan "Blackwell" mimarisine sahip en yeni nesil karttır. RTX 4050 ise bir önceki nesildir. Teknolojide her zaman güncel olanı almak, cihazın ömrünü uzatır. Daha Yüksek Performans: Yapılan testlere göre RTX 5050, RTX 4050'ye göre oyunlarda yaklaşık...
Geri