plotrix isimli üyenin son içerikleri

1. plotrix

Bağımlı Eden Oyun Önerileri

dinozor temalı hayatta kalma severim dersen the isle yada ark öneririm
  2. plotrix

Anizum Adlı Siteyi Kullanan Var mı

İlk 3 aylık almıştım sonrasında memnun kalınca kalıcı olarak satın almıştım hani 4k adında diğer görüntü veren sitelere göre bence daha kaliteli. Bazı animeler hala yok ama yavaş yavaş getiriyorlar. Paran varsa 1 aylık denemelik al hoşuna giderse uzatırsın. Bu arada dublaj çok az animede var...
  3. plotrix

PC Toplama: Parça Parça mı Hazır Sistem mi?

Parçaları bir de indirimde yakaladığını düşün 64 k ya zotac 5080 vatandan 11 13 k ya b850 asus roglar düşüyor x870 bile alnabilir İşlemci indirime girmesi zor ama 20 k ya 9800x3d bulabilir diye düşünüyorum. incehesapdan ram ve ssd de ayarlanır gaming gecesinden psu ve kasa ikisini beraber alınca...
  4. plotrix

Çözüldü✓ Vatan 5070ti Hala İndirime Giriyor Mu

Bir ara 5080 de 62 64 bantlarına düşmüştü ah keşke birdaha düşse de çeksem 1 tane
  5. plotrix

Donanımarşivi Full Msi Sistem 6-9 Taksit İnstagram Paylaşımı.

Önceki paylaşmış olduğu 9060xt li sistemi almıştım kardeşime gayet iyi o tarz indirim olursa alınır. Tabi 5070 Ti yada 5080 olursa tadından yenmez
  6. plotrix

Anime Önerisi Lütfen

Bir kez daha şans vereyim en azından ilk sezonu bir bitireyim bakalım.
  7. plotrix

Anime Önerisi Lütfen

Hocam jojo'ya büyük umutla başladım da 1. sezonu nasıl diyeyim bir tık parodi animesi gibi geldi yani çok hızlı geçiyor normal mi ileride mi açılıyor
  8. plotrix

Mahalle Bilgisayarcısı Olmak İstiyorum

Hocam arkadaşların da dediği gibi bence de anakart parça tamiri işi biraz sakat iş çok bilmen lazım neyi nasıl yapacağını bilgi birikimini bilmiyorum ama onun yerine 2.elden ucuz sağlam parçalar toplayıp tek tek yada kasa şeklinde birleştirip oyuncu bilgisayarı, ofis bilgisayarı şeklinde...
  9. plotrix

❌İndirim Bitti! 🔥 Havit Gamenote H2015 Pro 1699 ₺

İyi en azından güzel denk geldi zaten rekabetçi oyun çok oynamam.
  10. plotrix

❌İndirim Bitti! 🔥 Havit Gamenote H2015 Pro 1699 ₺

5000 6000 verip HyperX Cloud III S almayı düşünüyordum bu geldi karşıma aldım bakalım. Kullanan var mı bu modeli pişman olmam değil mi ?
  11. plotrix

Anime Önerisi Lütfen

Vinland saga'nın ilk sezonu çok iyidir 2. sezon da bence iyi ama çok yavaş ilerliyor çoğu kişi sevmiyor o yüszden. kaç bölüm izlediniz bilmiyorum ama eğer ilk sezonu beğenmediyseniz bence izlemeyin. Tranimeizle yada diziwatch'dan izleyebilirsiniz
  12. plotrix

Anime Önerisi Lütfen

Hocam shounenleri izlemişsiniz hxh , black clover yada zamanım var diyorsanız one piece. Tokyo revengers e çok benzemese de zaman temalı summer time rendering ve steins gate var ilk 12 13 bölümü dayanırsanız bayağı iyi. Aksiyon temalı my hero academia, hells paradise, fire force ve fate serisi...
  13. plotrix

Anime Önerisi Lütfen

vinland saga, cowboy bebop, full metal alchemist, hajime no ippo bunları da izleyebilirsin en top animelerdendir ama böyle farklı dünya isekai tarzı istersen re zero, Tate no Yuusha(1.sezon izle bırak), slime datta ken, overlord tarzı animeleri de deneyebilirsin. 1782818184 Son sezonu iyi diyorlar
  14. plotrix

SSD'de Dram Önemli mi?

Anladım o zaman almışken DRAM'li alayım. Var mı model önerin gen 5 olması şart değil gibi amazon yada hepsiburada dan olursa işime gelir taksit imkanı için
  15. plotrix

SSD'de Dram Önemli mi?

Ben 4k edit ve render işleriyle uğraşıyorum. Arada oyun falan da oynuyorum. Yavaş yavaş sistem topluyordum. SSD için https://www.epey.com/sabit-disk/e/YToyOntpOjIzNTI7YToyOntpOjA7czo0OiIxOTIwIjtpOjE7czo1OiIzMjAwMCI7fWk6NzYzOTthOjE6e2k6MDtzOjc6IjIyMDk4NDUiO319X3M6OToiZml5YXQ6QVNDIjs=/ bu listeden...
Geri