Sabah geldi kulaklık. Kafama oldugu gibi taktım cuk diye oturdu. sanki tam kafama göre tasarlanmış gibi 😂 konforlu güzel. tam ağırlıklarını hatırlamıyorum...
Siteler vesa var diyor. Monitor ayagını çıkartınca 4 tane vida deliği çıkar muhtemelen vardır.
Bende 2 adet var 34 oled monitor almayı düşünüyorum. sorun...
düz. Ama zaten benim için önemli olan mic ve konforlu olması. müzik flim ve son olarak birkaç saat oyun oynuyorum. ondada keyfimi kaçırmasın kafi. rgb...
Bende şimdi sipariş ettim. Kulaklıga ihtiyacım vardı. Microfon kalitesi müzik flimlerde tatmin etmesi oyunlarda ayak seslerini duyuyum yeter. Umarım void...
Klimayi aldım 2 günde ulaştı. 3.cü gün kuruluma geldi. Şuanda kullanıyorum benim odamı çok hızlı sogutuyor. Dış unite fanı sesi hiç duyulmuyor. 27 derece de...
Bankkart da %100 oluyor. aynısını yaptım limitimi arttırmadı banka. Bende para attım o parayida taksitlendirdim... bir sonraki ekstrada borç sadece ufak...
Kairayi 3 taksit aldım hocam. KK ye nakit aktarip aldım. Daha sonra salona da almayi düşünüyorum olefini sanırım devlet kurumlarinda kullanıyorlarmış...
20 bini cash ver kalanı taksitlendiremiyor musun?. online olarak alacaksan çogu site çift kart ile ödemeye izin veriyor. Mağazadan alacak isen genelde...
Merhaba arkadaşlar çatı katı odam için 12000 btu klima önerisi almam gerek. odam çatı katı oldugu için yatık şeklinde. fakat bir duvarı uzun duvar oraya...