şuan g305 kullanıyorum ilk ayda sol tarafdaki tuş bozuldu. 22 aydada orta tuşu basıyor basmıyor. Basıyor oyun içerisinde zor basıyor. artık değiştirmem...
amazonda görmüştüm 2400 tl. oda sinerji satiyo. merak ettiğim alınır mı. şuan 305 var 100gram ağırlık var birde orta tuşu bazen basmıyor. orta tuşu sağlam...
Hortumu ellediğinde suyun radyatöre dogru gittiğini hissedersin. buda pompanın çalıştıgı anlamına gelir. fakat cızırtı vs sıkıntısı varsa yenisini iste...
hortumun bir yanı sıcak bir yanı soguk olur. sende durum nasıl.? su akışını hissediyorsun değil mi? dediğin gibi ise ağrızalı olabilir değişim istiyebilirsin.
montajda bir hata yapmadınız değil mi?. Pompanın su akışı oldugundan emin olun. Bazen insanlar bakır blogun altındaki plastiği sökmeyi unutuyorlar. Tekrar...
reis benim oda çatı katı ve eğik. 4 metrenin yettiği yer düz alan değil. İçeriye yağmurlarda su almaması için düz yere kurduk. dış ünitede tıkırtı vs...
24 eco modda kullanıyorum. sessiz çalışıyor odayı buz gibi yapiyor. fakat 24 den yükseltince tıkırtı sesi geliyor acayip rahatsız edici özellikle gece...
hangi bankadan aldın hocam?. bazi bankalarda sonradan taksitlendirebilion faizsiz yapiyo bankkart da yapabiliosun. bende limit olsa 5080 alacaktım arkadaşda...
zaten dedim ya hocam benzer modeller mi bilmiyorum diye. yani aynı ürünün 200 hz olanı yada 240hz olanı olabilir.
g25f2a 240hz aldım ben 2-3 ay önce şuan...